Ekstra wszystkie budynki planowo powinny się budować po 1 sek, po 30 min udało mi się zbudować 2 budynki po 10p
Lagi są
I tak jest dużo szybciej niż było na początku u68
Tam 1 budynek czasem robił się 24h
Ekstra wszystkie budynki planowo powinny się budować po 1 sek, po 30 min udało mi się zbudować 2 budynki po 10p
Lagi są
I tak jest dużo szybciej niż było na początku u68
Po jakim czasie było normalnie?
To zalezy jak ludzie się rzucą na fz
Ale po tygodniu już szło szybciej, choć nadal lagi były wieksze niż teraz
A wieczorem nie było lepiej?
Wieczorem siedzi najwiecej osób to jak ma być lepiej?
Lepiej zaczynało być po 24, ok 1.
Wieczorem siedzi najwiecej osób to jak ma być lepiej?
Lepiej zaczynało być po 24, ok 1.
ok 24 jest mało to powinno być lepiej.
ok 24 jest mało to powinno być lepiej.
A jak było po 2 dniach od uruchomienia tegoż nowego starego dodatku pomiędzy 19 - 22? Bo ja w tych godzinach chciałbym rozwijać swoje fż
A jak było po 2 dniach od uruchomienia
V takim tempie to się nie chce tego klikać.
Czemu mam urlopy pozapinane. był jakiś backup ?
Wszędzie gdzie zdjąłem dziś urlopy mam je z powrotem a stocznie normalnie pracuję o co tu chodzi?
a dlaczego quantum mialo po 900k misji po wprowadzeniu form. a reszta uni ktore dzisiaj dostaly formy maja po 100??
ps. dlaczego lagi bedace na uniach na ktorych dzisiaj wprowadzno formy, maja wplyw na inne uniwersa??
Oczywiście, każde uni powinno dostać swój limit, mianowicie tyle ile wynosi wiek tego uni razy 50 misji dziennych. Teraz jest to zrobione bardzo niesprawiedliwie i dojście do poziomu u68 lub Q zajmie lata - mój dodatek pokazuje średnio 659±25 dni od dzisiaj do 100 poziomu doświadczenia (potrzeba 33055 misji przez prawie 2 lata).
edit.
Bez limitu w niecałe dwa miesiące by się to dało zrobić:
- Tygodniowa liczba misji (9 galaktyk) 499*9=4491.
- Liczba tygodni 33055/4491=7.36
mianowicie tyle ile wynosi wiek tego uni razy 50 misji dziennych.
To też nie bedzie sprawiedliwe.
Niech zrobić np. jakiś czas bez limitu a po tym czasie limit = top1.
Oczywiście, każde uni powinno dostać swój limit, mianowicie tyle ile wynosi wiek tego uni razy 50 misji dziennych. Teraz jest to zrobione bardzo niesprawiedliwie i dojście do poziomu u68 lub Q zajmie lata
U68 , Quantum, Kalyke, Tak jak napisała Ciap powyżej nadal nie będzie to sprawiedliwe. . . Bo pomiędzy wiekiem tych uniwersów są znaczące różnice, które przedłożą się właśnie na tę ilość dziennych misji . . . Jeszcze jeden wątek dotyczy tego w czym ma ten wiek być liczony? Latach, miesiącach, tygodniach, dniach czy może latach świetlnych? ^^ Bo w przybliżeniu 52 tygodnie x 7 = 364-5 i teraz co należałoby przemnożyć przez te 50? tygodnie czy dni ?
To jest moje zdanie, wszystko jest lepsze od tego co aktualnie zaproponowali. Nie lubimy ochłapów, więc się z tą decyzją nie zgadzamy i to jest najważniejsze.
Alternatywna opcja to liczba dni razy 50 liczone od momentu wprowadzenia LF na uni 68, ale gdy uni wystartowało później, wówczas powinien być uwzględniony wiek tego uni razy 50 dni.
Żart z jednostką czasu wieku niestety nietrafiony, bo napisałem, że wiek mnożymy przez 50 dni, a powinno być oczywiste, że aby coś pomnożyć, to trzeba to coś sprowadzić do wspólnej jednostki, choćby to była milisekunda. Choć istotnie powinienem był napisać 50 misji/dzień, mimo to mam nadzieję, że każdy zrozumiał.
Tylko dlaczego Quantum dostało misje za ponad 50 lat, to jest niesprawiedliwe.
Zapomnieli im zmienić :d
ale przez to maja przewage FEST pasuje żeby na innych uniach też zapomnieli
Uważam, że te 100 możliwych lotów poszukiwawczych na Kalyke to jest oczywista kpina z graczy.
Ja liczylem na to ze 50x tyle dni ile konto jest na danym uni mnie to by krecilo w 2 tygodnie obskoczylbym srtekatyky 80k mam do znakezienia poniewaz jestem wybredny i cierpliey ale ok... jak juz ustalili ze na poczatek jest kielbasa poeyborcza 100 na lebka to juz mysle o tym , ze i tak chce badac technologie bez uzycia dopalaczy co mnie to sie nie kalkuluje by wpakowac 400-600£ by w wiekszosci docisnac badania na porzadany poziom dlaczego nie ? Poniewaz te badania i wszystkue budynki juz i tak ekstremalnie drogo kosztuja a jakby przeloczyc koszt wartosci budnkow i badan to nie zwroci sie z wydobycia przez kilka bardddddddzzzzoooooo dlugich lat wiec take time by GF mnie satysfakcjonuje ponad rok czasu czekalem zrezygnowalem z przenosin na uni 1 org tylko dlatego ze przeczuwalem czacze ze trzeba zaczac wydobywac surke by sfinansowac caly proceder Majs ja pchelka bita i kopana przez GSy na moonie ^^ wiesz jak dlugo oralem te bunkierki by oko cieszyly i tak dalej bede robic obrone na moonach Boze Ojcze wszechmogacy te pinkty honoru nie sa warte tego by niszczyc potencial 50k plazm na moona i 1kk Wr ^^
ale przez to maja przewage FEST pasuje żeby na innych uniach też zapomnieli
blagam nie oraj moonow 🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jedno z uni puściły lagi
W 2 min zbudowałam więcej niż od 12