Ruda Jak tak na szybko mały off top popełnię..
Możesz Ty, lub ktoś mi napisać, jakie polskie serwery mają FŻ ?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
-
Tak.
-
MoczyMorda dziękuje..hmmmm..to już można przewidzieć fuzje w przyszłośći
Avinashi czyli co ? teraz wystarczy mieć antymaterie i nie logować się przez 35 dni by trafić na cmentarz ? Fajnie, bo moja wiedza zatrzymała się na 60ciu dniach.
Pocieszające..w takim razie uciekam z Japońskiej Andromedy
-
Także nie mogę wybrać Ozone. Mam tylko Narvi. Chcę się przenieść z Dione.
-
-
Spróbuj przenieść się w dniu jutrzejszym, jeżeli nadal nie będziesz widział Ozone proszę o ticketa.
-
Witam.
Jako że to moja pierwsza fuzja mam małe pytanko do bardziej doświadczonych. Z Dione poszło gładko ale z Atlas-em złożyło się tak że mam do darmowej relokacji 7 planet i tu pojawia się moje pytanie. Czy jest jakiś określony czas na tą relokację czy też mogę to uczynić/wykorzystać nawet za pół roku?
Pozdrawiam.
-
Darmowe relokacje nie mają daty ważności, korzystasz z nich kiedy chcesz
-
Darmowe relokacje nie mają daty ważności, korzystasz z nich kiedy chcesz
Dziękuję za odpowiedź Ruda
-
-
Fajne te fuzje .... takie z pupala, ale tych, których nie pomijają i tym razem nie pominęli . . .
-
Tak już odpowiedział na to MoczyMorda zaraz po poście mrovki więc po co to zbędne nabijanie?
-
Ten błąd już był jak łączyli Nekkar w poprzedniej fuzji i mieliśmy do wyboru u68 lub Kalyke, a w zakładce tylko u68. Wystarczyło założyć konto na u68 i już w zakłądce do wyboru pojawiała się kalyke. Załóż konto na Narvi, powinno pomóc.
-
Do skasowania.
-
Ale 68 i Kalyke są starymi uniwersami, a Narvi i Ozone zostały stworzone na potrzeby fuzji, w związku z tym nie można założyć nowego konta na żadnym z tych uniwersów.
Można, nie wprowadzaj w błąd
-
-
Ja nie Spin, sprawdziłem najpierw czy można się tam rejestrować
-
Witam.
Jako że to moja pierwsza fuzja mam małe pytanko do bardziej doświadczonych. Z Dione poszło gładko ale z Atlas-em złożyło się tak że mam do darmowej relokacji 7 planet i tu pojawia się moje pytanie. Czy jest jakiś określony czas na tą relokację czy też mogę to uczynić/wykorzystać nawet za pół roku?
Pozdrawiam.
Ja mam jeszcze darmowe relokacje z łączenia U1
Na razie nie przepadły
-
Siemanko,
Z czystej ciekawości wykonałem fuzję mojego konta z Halley na Rosalind i pojawiła się taka informacja:Twoje konto zostało zablokowane do:piątek, 1 stycznia 2038 00:00
Powód: Migracja w toku
Co mam przez to rozumieć?