na to wpływu już nie będziemy mieć...
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Jak zacząłem grę na Ymir, to moim celem było top 20, od początku grałem (mój błąd) i gram zbieraczem, ale dotarłem do top 20 dokładnie na 1 dzień przed fuzją (jeśli mnie pamięć nie myli) z Tucana - serwerem starszym o kilka miesięcy. I z top 20 spadłem do top 70. Dziś znowu jestem w top 20 a tu NAGLE fuzja i w grupie 6 różnych serwerów
Co kto wybierze to się okaże, ale pewnie znów spadnę o kilkadziesiąt oczek.
No nic..pozostaje mi tylko naostrzyć kilof niczym czekan i wspinać się z powrotem do top 20
ehh...
-
Szczerze współczuje Wam, beznadziejna stratego GF w przypadku Waszego Uni. To tak jakby wrzucić Raków Czestochowa do Premier League
Najwyżej będzie więcej czasu na oglądanie Premier League zamiast klikania w cyferki
-
Za kilka lat wszystki stare Uni i tak wrzucą do jednego kosza na śmieci a uni nazwa Garbag
-
a z innej beczki, nowe uniwersa ( Narvi, Ozone) będą miały aktywne LF na starcie czy nie ?
-
a z innej beczki, nowe uniwersa ( Narvi, Ozone) będą miały aktywne LF na starcie czy nie ?
Na 100% nie – ani informacji w wątku, ani oficjalnej informacji, że w końcu coś naprawili z LF (niedawno była informacja, że "może w marcu, ale niekoniecznie").
-
MIła niespodzianka ;), ... Ciekawie będzie na Rosalind: GoT / BS / PGS / ARS / STAR / WINTERKI + Beleth z ekipą
ja tez chce tam
cmentarz 2 miechy i jestes proste
Nie bardzo chyba 2 tyg temu usuneli darmowa relokacje jak wychodzisz z cmentarza
Chyba ze ja to zle rozumiem i chodzi o planety
-
Nie bardzo chyba 2 tyg temu usuneli darmowa relokacje jak wychodzisz z cmentarza
Chyba ze ja to zle rozumiem i chodzi o planety
Jemu to nie robi różnicy patrząc na to ile wydał na paczki
darmowe nie darmowe, on nie zauważy
-
Quasar olali. Ciekawe dlaczego? Może by ktoś z góry tu się wypowiedział. Nawet słowa typu "mamy was w dupie" podniosły by na duchu
-
Właśnie połączcie nas z quantum, specjalnie stamtąd uciekłem przez cmentarz żeby tam wrócić
-
Dobra pytanie premia. Uni Dione ma ponad rok i mamy już przy promkach +100% anty. Teraz idziemy na zupełnie nowe Uni czy nie będzie przypadkiem takiego cyrku, że znowu przez rok będziemy mieli max +50% AM ?
Serwery będą mieć ustawioną datę otwarcia 09.01.2022, więc promocje na anty będą takie jak dla uni powyżej jednego roku.
Z tego co się orientowałam, LF nie będą na tych serwerach aktywne.
A czy na nowym uni event z nagrodami będzie kontynuowany? Ostatnią nagrodę z tego eventu można odebrać o 14:00, jak się przeniosę na nowe uni o 11:00 to nagroda przepadnie?
Tryt nie przenosi się, więc przeniosłabym konto po zakończeniu eventu jeżeli zależy Ci na nagrodach.
-
mam pytanie z innej beczki, jak wyglądają przenosiny technicznie ? mamy włączać urlop przed przenosinami czy można to zrobić w "trakcie gry" ?
Ew. mógłby się ktoś wypowiedzieć kto ma już fuzję za sobą na innym uni ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Nie musisz wbijać urlopu żeby się przeniesc.
Tutaj FAQ -> Łączenie uniwersów
-
A co z uni Quasar Zapomnieliście o nas ?
Nie mieli nas z kim dać
Jak widać, dla większości takich 'niewiadomo do kogo przypasować" uni, o totalnie różnych parametrach, dali wybór na przeniesienie na dwa nowe serwry:
- Grupa
Exodus: Umbra (173), Ymir (177), Atlas (179), Belinda (180), Dione (182), Ferdinand (184)
Cele (nowe universa) : Narvi (192), Ozone (193)
Konfiguracje nowych Universów:
Narvi: Ekonomia 8x, Floty 5x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 70%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
Ozone: Ekonomia 8x, Floty 3x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 80%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
Przy czym serwery exodusowe są raczej młode. Nie załapaliśmy się zapewne dlatego do tej grupy.
Także pewnie przy następnej fuzji (czyli za jakieś za dwa lata), będziemy sobie też mogli wybrać spośród tych dwóch :p
- Grupa
-
Nie wiem kto wpadł na pomysł połączenia ośmiomiesięcznego Halley z Rosalind piętnastoletnim. Normalnie KSW
8msc bobas vs 15latek...
-
Dlaczego ozone nie jest dostępne?
-
W jakim sensie? Do wyboru?
-
Chcę przenieść sie z atlasa na ozone a jest tylko narvi do wyboru
-
Przejscie z flo x8 na x2 przereklamowane.. nie polecam.
nie wiem kogo to byl pomysl ale raczej nie najlepszy. nie po to zaczynalem grac na speed uni zeby teraz czekac 2h na zsylke surki...
Fuzja
mozna zrobic nastepna w przyszlym miesiacu na jakies speed uni zamiast tego gowna ?
-