Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Napisałem do nich maila, ale niestety cisza... Strona supportu to porażka, logowanie do forum podobnie. Co się z tą grą dzieje ostatnimi czasy. Ciekawe kiedy mi pokaże nowy serwer 🤔

Witam jeśli masz problem z logowaniem do forum to spróbuj tak w prawym górnym rogu ekranu na forum kliknij ludzika potem zsuń egran palec do dołu powinno Ci odkryć górę ekranu a tam klikasz niebieski napis gameforce i powinno logować normalnie. Wcześniej miałem podobny problem chodź hasło itd dobre wystarczy kliknąć na ten napis i tam się zalogować.

• A tak prywatnie to czemu się raz wypowiedziałaś w jednym temacie a potem odcinka chociaż w n/t fuzji Twoja aktywność .

Pewnego słonecznego dnia stwierdziłam że zamiast czytać głupoty które niektórzy piszą (np. pytając ciągle o te same rzeczy, udając debili żeby nabić trochę postów) wolę sobie posiedzieć z książką na kocyku. Niby to samo a jednak zrobiło różnicę. Trochę witaminki D, trochę ciekawych rzeczy o świecie. Jeszcze jakiś futrzak przybłęda się przypałętał. Teraz mi siedzi na kolanach i mruczy.

Wpadam od czasu do czasu, co widać pewnie po ilości postów. Tyle ile teraz piszę w miesiąc kiedyś potrafiłam napisać w dzień. :S

ciap ata, no i gdzie te twoje wyliczenia, że połowa pójdzie tu a połowa tam. Wciąż nie odpowiedziałaś

Gdzie ja napisałam że ludzie podzielą się po połowie między uniami?

• A tak prywatnie to czemu się raz wypowiedziałaś w jednym temacie a potem odcinka chociaż w n/t fuzji Twoja aktywność .

Pewnego słonecznego dnia stwierdziłam że zamiast czytać głupoty które niektórzy piszą (np. pytając ciągle o te same rzeczy, udając debili żeby nabić trochę postów) wolę sobie posiedzieć z książką na kocyku. Niby to samo a jednak zrobiło różnicę. Trochę witaminki D, trochę ciekawych rzeczy o świecie. Jeszcze jakiś futrzak przybłęda się przypałętał. Teraz mi siedzi na kolanach i mruczy.

Wpadam od czasu do czasu, co widać pewnie po ilości postów. Tyle ile teraz piszę w miesiąc kiedyś potrafiłam napisać w dzień. :S

ciap ata, no i gdzie te twoje wyliczenia, że połowa pójdzie tu a połowa tam. Wciąż nie odpowiedziałaś

Gdzie ja napisałam że ludzie podzielą się po połowie między uniami?

Ciap (Dagmara) szanuje Cię bardzo ten post oraz jeszcze parę (zrobienie z siebie mini pośmiewisko oraz pisanie niby po alko itd.) było tylko po to żeby ktoś poczynił takie a nie inne kroki w temacie innym oraz na serwerze.

Pozytywne podejście do życia :saint:. Żeby nie było, że rozmywam temat fuzja chyba bez błędów przechodzi i oby tak do końca. Bo znamy już przypadki z moonami i planetami na innych kordach z autopsji.

• Fuzji juz prawie koniec

I nikt nie marudzi 😁😁

Wszyscy zajeci pilnowaniem flot:lool:

Skoro fuzja już prawie skończona

Chcialem poruszyć temat itemu do przenosin konta miedzy społecznościami

(Miedzywymiarowy teleport:D)

Czy cos slychac w eterze na ten temat?

• Dziś ruszył kolejny event z nagrodami. Czy jeśli konto zmigruje w czasie eventu ilość trytu zostanie przeniesiona?

FAQ: Łączenie uniwersów

A w nim:

• Podczas aktywnego Eventu Nagród trycjum nie zostaje przeniesione na docelowy serwer.

Ej no to jak do jasnej cholery... Jest fuzja do 21 marca, więc czyja wina jest?? Bo na pewno nie graczy. Ci mają czas kliknąć migrację do 21 marca do godziny 11.00

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Szkoda trochę. Tracimy darmowe paczki.

Dziś ruszył kolejny event z nagrodami. Czy jeśli konto zmigruje w czasie eventu ilość trytu zostanie przeniesiona?

FAQ: Łączenie uniwersów

A w nim:

• Podczas aktywnego Eventu Nagród trycjum nie zostaje przeniesione na docelowy serwer.

Szkoda trochę. Tracimy darmowe paczki. Trzeba było zaczekać z eventem do końca migracji.

• Migracje trwają teraz po 2 tygodnie. Gracze mieli dość czasu aby zmigrowac. Niestety ale po nas ida kolejne fuzje, co maja powiedziec Ci gracze? Niestety nikomu sie nie dogodzi. Obstawiam, ze w innych spolecznosciach komu zalezy na evencie ten dopiero po jego zakonczeniu sie przeniesie. Widocznie GF stwierdzilo, ze wiekszosc osob mialo wystarczajaco czasu aby sie przeniesc, a nie ma co zawieszac eventu na czas fuzji.

• Albo trzeba było nie czekać z migracją do samego końca, reguły są znane od dawna, czekaliście = wybieraliście ryzyko, że taka sytuacja będzie miała miejsce.

• Migracje trwają teraz po 2 tygodnie. Gracze mieli dość czasu aby zmigrowac

własnie, trwają 2 tygodnie i gracze mają 2 tygodnie by się przenieść

Obstawiam, ze w innych spolecznosciach komu zalezy na evencie ten dopiero po jego zakonczeniu sie przeniesie

W innych społecznościach, jesli mają taką możliwość, by przenieść się dopiero po zakończeniu migracji to tak. Ale w polskiej to już ciężo bo 21 kończy się fuzja., a event do 24 więc tak srak

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Kilka minut po 15 tej kliknąłem migrację z Himalii na Quantum. Warunki migracji były spełnione.

Po naciśnięciu przycisku Migracja pojawił się komunikat : Dane uniwersum docelowego są błędne.

Wylogowało mnie z Himalii, ale na Quantum nie przeniosło.

Po Himalli w lobby zostało mi tyle :

08f38328077c32c314f02cc9b079f5da.png

Nie mam możliwości zalogowania na Quantum. Napisałem ticket ze zgłoszeniem błędu do Supportu.

Czy ktoś z Was miał podobny problem?

• Nie mam możliwości zalogowania na Quantum. Napisałem ticket ze zgłoszeniem błędu do Supportu.

Czy ktoś z Was miał podobny problem?

Tak, to jest błąd z migracji. Support załatwi sprawę jutro rano raczej. Do tego czasu nie zalogujesz się na stare konto ani nie przeniesie Cię na nowe.

Możesz mieć duży problem teraz. Napisz na ściance swojej to ci odpowiem.

Jak jeszcze nikt tego nie naprawił to już pewne nie naprawią.

• Pisz ticketa. Też tak miałem. Dostałem odpowiedź jeszcze w ten sam dzień, żadnego dużego problemu mieć nie będziesz,

więc próbuj a nie czytaj tego wyżej, dno i spam tylko.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF