ciap uT?
Taurus
ciap uT?
Taurus
Dobra by była możliwość wyboru dla Nekkar
Taurus
No i dlaczego cały czas odgrzewasz tego durnego kotleta??
Taurus tylko na Xantus albo wcale! Za tym jest 95% graczy Taurus! więc czyje Ty stanowisko reprezentujesz?
chcesz połączyć Taurus z u68 i Nekkar? twoim argumentem "liczba dni, ile istnieje" - no i co w związku z tym? Parametrami?
No i co w związku z tym? Bo Taurus straci? dobre, pfff! To już niech gracze stracą kilkadziesiąt pozycji niż kilkaset!
A poza tym uni Taurus fuzja potrzebna jak dziura w moście. Jak to śpiewa ta gówniara co wygrała eurowizję "dobrze jest jak jest".
więc czyje Ty stanowisko reprezentujesz?
Niczyje. Strzelam.
Nekkar powinno być docelowe i u68 drugie docelowe.
A reszta pozostałych szybkość flot x1 powinna dołączyć do jednego lub drugiego.
Chcę tylko przypomnieć że plan jest ustalony i nie będzie zmieniany.
I zapominasz, że na x1 mamy różne debrisy... Już widzę entuzjazm graczy z 0,7 którzy będą mieli przejść na 0,4 lub 0,3.
Tak wiem, że wasz posrany plan jest już dawno ustalony. Nie musisz tego przypominać.
O niczym nie zapominam, więc jakim prawem masz czelność mi to wmawiać.
A z tym entuzjazmem też lepiej przyhamuj, bo może lepiej byłoby zapytać samych (w grze) a nie oceniać za nich.
No ale tutaj wracamy do mojego pierwszego zdania.
Logi, ale o co Ty strzępisz buzię? Taurus potrzebuje fuzji od co najmniej 2 lat. Taurus jest atrakcyjny jedynie dla górników i klauna dzikiego, bo nic tutaj się nie dzieje. Grałem do listopada 2020 i wtedy często przez 4-5 nie miałem skanów. Wróciłem 2 tygodnie temu, żeby podciągnąć konto do uf i nadaj bywa tak, że przez 2-3 dni nie mam skanów. To rozleniwia.
GF ma to do siebie, że jak czegoś nie spieprzą, to nie mogą spać po nocach, ale nie oczekuj po tej grze stabilnej i bezawaryjnej rozgrywki, bo to było mniej więcej do 2012 roku. Nie możesz niczego oczekiwać i niczego wymagać. Bierz grę taką jaka jest, a jak przy uf znikną Ci moony i flota, to ciesz sie, że nadal możesz się zalogować
Strasznie długo ten proces trwa.
Patrzac na to ze idą swieta obawiam sie ze jeszcze minimum miesiac czekania na fix.
Jest szansa by jeszcze w tym miesiącu temat łączenia uni, czy zmiana forum został ukończony ?
no co Ty jeszcze chwila i święta kto by tam tracił czas na pierdoły
No gdzie no nie coś Ty. Raczej nie możliwe, za dużo wielkich błędów było żeby oni mogli to ogarnąć. Nawet chyba nie naprawili tych wszystkich błędów. Jeszcze święta a potem wolne po. To tak bym się spodziewał bardziej na przełomie kwietnia bądź maja.
MIejmy nadzieję, że już oleją fuzję w tym roku :))
MIejmy nadzieję, że już oleją fuzję w tym roku :))
Jak ma to wyglądać jak to z pierwszej tury to podziękować i lepiej poczekać aż wszystko będzie dopracowane i wtedy zrobić. Nawet lepiej poczekać tyle ile trzeba a żeby to było zrobione w miarę dobrze.
A to coś w ogóle wiadomo nt tego czy owi gracze, których błąd dotknął wrócili do gry czy coś? Art może wypowiadał się na tym całym discordzie czy nie? W ogóle wrócił z tego urlopu?
Zgodnie z wcześniejszymi postami wrócił wczoraj, ale jak to w korpo bywa - zapewne napisał wiadomość do GF i czeka na odpowiedź.
W mojej opinii może nie mieć zbyt dużego pola manewru, a o swoim szefostwie przecież nikt źle pisał nie będzie
Odnośnie powrotu do gry graczy - jeden znajomy którego to dotknęło po prostu skończył grę.
Jak ktoś ma konto na Galatea można podejrzeć koordy wspominane w temacie na starym forum.
Ruda, są jakieś warunki brzegowe które muszą zostać spełnione żeby GF wzięło pod uwagę serwer w kontekście UF czy tego typu rzeczy nie są znane?
Co masz dokładnie na myśli? Team układa plan fuzji.
Miałem na myśli spełnienie określonego warunku / warunków które są przesłankami, np.:
* ilość aktywnych kont mniejsza niż ...
* procent kont o określonym statusie
* łączna ilość graczy
* wiek serwera
Ale w zasadzie Twoja odpowiedź już sugeruje, że podejście i analiza jest indywidualna i niejako odpowiada na moje pytanie (pytanie było czysto z ciekawości).
Display MoreMiałem na myśli spełnienie określonego warunku / warunków które są przesłankami, np.:
* ilość aktywnych kont mniejsza niż ...
* procent kont o określonym statusie
* łączna ilość graczy
* wiek serwera
Ale w zasadzie Twoja odpowiedź już sugeruje, że podejście i analiza jest indywidualna i niejako odpowiada na moje pytanie (pytanie było czysto z ciekawości).
aramil Liczyłeś tutaj na analizę wszystkiego? Przecież nie od dziś wiadomo, że plan fuzji jest ustalany w kiblu na kolanie. Bez jakichkolwiek przemyśleń, ankiet z graczami.
Taurus miało iść na Xanthus i co? nie pójdzie, bo im się tam to nie spodobało. Team dostał propozycję z zewnątrz, i nie spotkało się to z aprobatą hehe
PS. aż sobie skopiuję to do worda, bo jak masz zamiar to za każdym razem kasować to będzie: kopiuj/wklej.
Tak, zawsze liczę na analizę wszystkiego - takie mam nastawienie.
A jeżeli idzie coś nie tak jak powinno nie zakładam na początku złej woli - bardziej ludzkiej pomyłki - i tutaj kolejna tarcza - nie myli się tylko ten co nic nie robi
Odrobina dobrego nastawienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła