Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Taurus

No i dlaczego cały czas odgrzewasz tego durnego kotleta??

Taurus tylko na Xantus albo wcale! Za tym jest 95% graczy Taurus! więc czyje Ty stanowisko reprezentujesz?

chcesz połączyć Taurus z u68 i Nekkar? twoim argumentem "liczba dni, ile istnieje" - no i co w związku z tym? Parametrami?

No i co w związku z tym? Bo Taurus straci? dobre, pfff! To już niech gracze stracą kilkadziesiąt pozycji niż kilkaset!

A poza tym uni Taurus fuzja potrzebna jak dziura w moście. Jak to śpiewa ta gówniara co wygrała eurowizję "dobrze jest jak jest".

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Tak wiem, że wasz posrany plan jest już dawno ustalony. Nie musisz tego przypominać.

O niczym nie zapominam, więc jakim prawem masz czelność mi to wmawiać.

A z tym entuzjazmem też lepiej przyhamuj, bo może lepiej byłoby zapytać samych (w grze) a nie oceniać za nich.

No ale tutaj wracamy do mojego pierwszego zdania.

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• Logi, ale o co Ty strzępisz buzię? Taurus potrzebuje fuzji od co najmniej 2 lat. Taurus jest atrakcyjny jedynie dla górników i klauna dzikiego, bo nic tutaj się nie dzieje. Grałem do listopada 2020 i wtedy często przez 4-5 nie miałem skanów. Wróciłem 2 tygodnie temu, żeby podciągnąć konto do uf i nadaj bywa tak, że przez 2-3 dni nie mam skanów. To rozleniwia.
    GF ma to do siebie, że jak czegoś nie spieprzą, to nie mogą spać po nocach, ale nie oczekuj po tej grze stabilnej i bezawaryjnej rozgrywki, bo to było mniej więcej do 2012 roku. Nie możesz niczego oczekiwać i niczego wymagać. Bierz grę taką jaka jest, a jak przy uf znikną Ci moony i flota, to ciesz sie, że nadal możesz się zalogować ;)

• No gdzie no nie coś Ty. Raczej nie możliwe, za dużo wielkich błędów było żeby oni mogli to ogarnąć. Nawet chyba nie naprawili tych wszystkich błędów. Jeszcze święta a potem wolne po. To tak bym się spodziewał bardziej na przełomie kwietnia bądź maja.

• MIejmy nadzieję, że już oleją fuzję w tym roku :))

Cytat:

/

• A to coś w ogóle wiadomo nt tego czy owi gracze, których błąd dotknął wrócili do gry czy coś? Art może wypowiadał się na tym całym discordzie czy nie? W ogóle wrócił z tego urlopu?

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Zgodnie z wcześniejszymi postami wrócił wczoraj, ale jak to w korpo bywa - zapewne napisał wiadomość do GF i czeka na odpowiedź.

W mojej opinii może nie mieć zbyt dużego pola manewru, a o swoim szefostwie przecież nikt źle pisał nie będzie :)

Odnośnie powrotu do gry graczy - jeden znajomy którego to dotknęło po prostu skończył grę.

Jak ktoś ma konto na Galatea można podejrzeć koordy wspominane w temacie na starym forum.

Ruda, są jakieś warunki brzegowe które muszą zostać spełnione żeby GF wzięło pod uwagę serwer w kontekście UF czy tego typu rzeczy nie są znane?

• Miałem na myśli spełnienie określonego warunku / warunków które są przesłankami, np.:

* ilość aktywnych kont mniejsza niż ...

* procent kont o określonym statusie

* łączna ilość graczy

* wiek serwera

Ale w zasadzie Twoja odpowiedź już sugeruje, że podejście i analiza jest indywidualna i niejako odpowiada na moje pytanie (pytanie było czysto z ciekawości).

• aramil Liczyłeś tutaj na analizę wszystkiego? Przecież nie od dziś wiadomo, że plan fuzji jest ustalany w kiblu na kolanie. Bez jakichkolwiek przemyśleń, ankiet z graczami.

Taurus miało iść na Xanthus i co? nie pójdzie, bo im się tam to nie spodobało. Team dostał propozycję z zewnątrz, i nie spotkało się to z aprobatą hehe

PS. aż sobie skopiuję to do worda, bo jak masz zamiar to za każdym razem kasować to będzie: kopiuj/wklej.

Cytat:

/

• Tak, zawsze liczę na analizę wszystkiego - takie mam nastawienie.

A jeżeli idzie coś nie tak jak powinno nie zakładam na początku złej woli - bardziej ludzkiej pomyłki - i tutaj kolejna tarcza - nie myli się tylko ten co nic nie robi :)

Odrobina dobrego nastawienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła :)