ak wygląda dalszy przebieg fuzji ?
Polska jest na rok 2022 tak ?
Muniek na rok 2222
czytałeś co ruda wyżej napisała
Po nowym roku coś będzie wiadomo.
Ja zakładam, że będzie wiadomo, że dalej nic nie będzie wiadomo.
ak wygląda dalszy przebieg fuzji ?
Polska jest na rok 2022 tak ?
Muniek na rok 2222
czytałeś co ruda wyżej napisała
Po nowym roku coś będzie wiadomo.
Ja zakładam, że będzie wiadomo, że dalej nic nie będzie wiadomo.
Dalsze fuzje planowane są dopiero na drugą połowę/koniec stycznia. Proszę więc nie pytać już 2 stycznia kiedy fuzja Niestety nie wiemy jeszcze w jakiej kolejności będą szły. Więc o to proszę też co chwile nie pytać.
Nie chce tu spamować ale z czystej ciekawości pytam czy są jakieś sygnały co do UF?
wiem że planowo końcem stycznia początek lutego ma coś być, może są jakieś wzmianki/propozycja albo może jakieś problemy co do dalszych działań?
p.s. miałem pisać po weekendzie ale uznałem że napisze teraz bo pewnie administratorzy mają długi weekend a nóż widelec może któryś z nich będzie coś wiedział i przez przypadek coś napisze jak przeczyta i się czegoś dowiemy :E
Na razie "cisza w eterze". Czekamy na jakiekolwiek informacje
Ruda, miało być początkiem stycznia, jutro 11 - czyli standardowo: początkiem stycznia 2023 ?
Trzeba było tak od razu pisać
Ruda, miało być początkiem stycznia, jutro 11 - czyli standardowo: początkiem stycznia 2023 ?
Początek stycznia dla GF to połowa stycznia
W branży IT sporo firm ma urlopy do 10.01
Niestety nie znalazłam posta w którym Ruda pisze cokolwiek o 'początku stycznia' ale dla przypomnienia wstawiam mój post
Dalsze fuzje planowane są dopiero na drugą połowę/koniec stycznia. Proszę więc nie pytać już 2 stycznia kiedy fuzja Niestety nie wiemy jeszcze w jakiej kolejności będą szły. Więc o to proszę też co chwile nie pytać.
Tak więc proszę cierpliwie czekać na jakiekolwiek informacje. Nic przed Wami nie ukrywamy Pytanie nie popędzi publikacji planu GF.
A czy możesz zaznajomić graczy ze wstępną listą które uni z którymi?
Tak, żebyśmy się nie dowiedzieli "po" i standardowo zaczną się sypać wiadomości z Waszej strony typu: już za późno na jakiekolwiek zmiany.
Albo czy zostaną wprowadzone jakieś ankiety? Dajcie się w końcu graczom wypowiedzieć - zapewne się zdziwicie czego chce suweren.
Tak, żebyśmy się nie dowiedzieli "po" i standardowo zaczną się sypać wiadomości z Waszej strony typu: już za późno na jakiekolwiek zmiany.
Albo czy zostaną wprowadzone jakieś ankiety? Dajcie się w końcu graczom wypowiedzieć - zapewne się zdziwicie czego chce suweren.
Ty chyba masz kłopoty z rozumieniem polskiego. Kobita prosi żeby nie pytać o wszystko bo to nie popędzi prac, po drugie jak coś wiedzą to sie dzielą a Ty liste uni chcesz które z którym. Dowiesz sie w swoim czasie.
Poza tym jaki suweren ? My jako społeczność nie jesteśmy zaden suweren. Z całym szacunkiem dla graczy to GF rządzi i tyle w temacie.
Nie ma jeszcze takowej listy z racji tego, że nie ma informacji odnośnie terminów fuzji. Jeśli GF poda jakieś konkrety, to się nimi podzielimy ze społecznością. Co do dawania się wypowiadać graczom, to chyba od tego jest właśnie ten temat prawda? Wszelkie pomysły jakie w temacie piszecie nie uchodzą naszej uwadze.
Jedno wielkie uni z wszystkich,mocny serwer do tego i szło by tyle anty że GF by pracował z jachtu.
Dajcie jedno uni bez paczek i antymaterii z możliwością migracji na nie. Taka cicha prośba ...
Niestety nie mamy żadnych informacji do przekazania.
Trzeba zastrajkowac i nie kupowac anty...
Widac maja dobre profity i narazie nie chca nic ruszac
Ruda nie bądź taka zadzwoń gdzie trzeba i zrób porządek jak na Panią Kierowniczką przystało
niech chociaż te zacne tęgie głowy z GF ruszą się trochę, i połączą podobne prędkości flot starych uni, bo obecnie z gry strategicznej zrobiło sie podlewanie kwiatków
rozumiem że covid, rozumiem ze to i tamto, ale takie tematy jak UF to i zdalnie można ogarnąć, chyba że mglistość umysłu dopadła,
może jakaś ankieta? Jest w tym temacie na forum 26 stron dyskusji, wiec coś chyba wypadałoby z tym zrobić, tym bardziej że zeszłoroczna fuzja miała być cz. pierwszą:)
eeeh tak mi sie zebrało, pozdrawiam i zdrówka wszystkim:)
Tak więc proszę cierpliwie czekać na jakiekolwiek informacje. Nic przed Wami nie ukrywamy Pytanie nie popędzi publikacji planu GF.
Ale wiesz, że jak do niczego nie dojdzie, to tylko będzie świadczyć o Tobie i braku kompetencji? Nie będzie wiadomo, czy brać twoje słowa na poważnie, czy brać miarą @Rudej (w sensie [ciach] na jej słowa bo zawsze mijają się prawdą). Tak tylko klikam bo koniec stycznia tuż tuż no chyba, że nie mówiłaś o tym roku - to wtedy też słabo, że nie doprecyzowałaś.
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
Przykro mi, ze niewiedza na temat UF prowadzi niektorych do obledu ale juz spiesze z najnowszymi informacjami ktore wlasnie zostaly nam przekazane!
Kolejna runda UF rusza juz w przyszlym tygodniu! Beda to spolecznosci FR ES AR MX. Inaczej jak w przypadku poprzednich rund, ta bedzie trwala az 2 tygodnie (od 31.01 do 14.02). Dopiero pod koniec tej UF zostanie nam przekazane ktora spolecznosc jest nastepna. Prosze wiec uzbroic sie w cierpliwosc. Nie wiemy jeszcze kiedy Nasza spolecznosc doczeka sie fuzji. Ale faktem jest, ze jeszcze w tym roku (info dla czepialskich ;)). Jak tylko jakies kolejne informacje zostana nam przekazane poinformujemy Was.
No proszę! kasai W końcu doprecyzowałaś swoją wypowiedź: "Ale faktem jest, ze jeszcze w tym roku"
Więc sobie strzeliłaś prosto w kolano, teraz gracze mogą otwarcie mówić, że kasai jest postrzelona (dosłownie).
Brawo. Nie wiem czy się śmiać czy Ci współczuć.... bo takie informacje Francja/Hiszpania/Argentyna i Meksyk już ma.
No ale do takiego info wystarczyły nam 3 min klikania myszką.
Jak masz w doopie graczy na forum to dlaczego im tego po prostu nie napiszesz?
A może bijesz do tego gdzie się zacznie ostatnia w przyszłym tygodniu: Meksyk.
Na razie właśnie tak bym skomentował Twoje podejście do tematu: totalny Meksyk.
Bez odbioru. Napisz gdy będziesz posiadać KONKRETNE info na temat fuzji w Polsce, a nie rób z siebie pośmiewiska, już wystarczy.
Logitech uwazasz, ze powinnam Was poinformowac o UF zanim spolecznosc ktora UF dotyczy sama sie o tym dowie? Pytasz co chwile "co z UF????", a gdy dostajesz informacje, ze juz beda ruszac marudzisz, ze taka informacje podalam. Chyba czegos tutaj nie rozumiem. Poza tym, przykro mi to mowic ale nie jestes pępkiem swiata i inni uzytkownicy forum maja prawo wiedziec o takich rzeczach, nawet jezeli Cie to nie interesuje. Nikt nie musi chodzic i szperac na innnych forach, bo zawsze oczekujecie, ze to Team poinformuje Was ze cos sie dzieje na innych frontach. Nie interesuje Cie to, nie dotyczy - nie czytaj, nie komentuj. Zycie bedzie wtedy dla wszystkich latwiejsze skoro czekasz juz tylko na informacje co z PL UF no to czekaj cierpliwie i nie ponaglaj, nie dopytuj. Jak tylko bedziemy mogli sie taka informacja podzielic, wszyscy dowiecie sie jednoczesnie.