Jak fuzja w grecji?
Przebiegła pomyślnie
W następnym tygodniu łączenia w Czechach.
Norweskie OGame zostanie połączone z OGame EN.
Społeczność Węgierska UF czy jednak nie ?
Jak fuzja w grecji?
Przebiegła pomyślnie
W następnym tygodniu łączenia w Czechach.
Społeczność Węgierska UF czy jednak nie ?
Węgry są w trakcie fuzji -> https://board.en.ogame.gamefor…ostID=7160197#post7160197
ale super:) o to jest pomysł:) może by tak, połączyć Madziarów z Nami, spokojnie się dogadamy:) w końcu Polak, Węgier ...ale by była jazda:)
[ciach]
są duże szanse na połączenie. Z tego co pamiętam, to nekkar w naszych planach od zawsze jest przeznaczony do połączenia i to się chyba nie zmieni.
No i super! Wydaje mi się że łączenie Nekkar tylko z u68 to świetny ruch z Waszej strony. Graczy będzie wystarczająco, a i tak pisałem wyżej, punktowo jest też w sam raz. Nic, tylko łączyć te 2 światy. Ajajajajjj się doczekać nie mogę
[ciach]
Wracając do tematu fuzji, dobre wieści przynosi Art z obozu GF- czyli u68 z Nekkar bardzo możłiwe, czyżby GF posłuchało graczy? Nie mówmy "hop" za szybko.
A czy Sombrero + Kalyke + Taurus + Xanthus też jest możliwe? Wtedy w sumie z ośmiu serwerów będzie zmniejszenie do dwóch.
Będzie i wilk syty i owca cała. Same dobre wieści na weekend.
a co myśliscie o połączeniu dorado z Yildun , Wenz ?? bo ogólnie ciężko cokolwiek jest połączyć sprawiedliwie z naszym unim bo parametrami i różnicą w starcie byliśmy no nie wiem to tylko moja sugestia co wy sądzicie o tym połączeniu ?
fajnie by było jakby Quasar było uni docelowym i możliwym do wyboru dla każdego
Moja propozycja to aby Wezn było połączone z Galateą
Trudno się dziwić, że quasar tak długo był zapomniany, skoro sami gracze powyżej zapominają o tym uni w kontekście fuzji...
Ale naszego raczej nie połączą z innym krajem? Mamy dość dużo swoich serwerów.
[ciach]
Połączenie nekkar z u68 jest nam od dawna pisane, już poprzednio mimo różnic w prędkości eko chcieli nas połączyć... i w sumie uratował nas tylko brak miejsca na docelowym serwerze. Teraz w dobie cmentarza miejsca powinno być wystarczająco.
A wiesz może Art kiedy to nastąpi? Jeszcze w tym roku czy nie bardzo?
Większe kraje są planowane na 2022.
Pewnie bedzie to grudzień 2022
Pamiętamy i zostanie uwzględniony
a co z libra
Trudno nam w tym momencie zapewniać, że te czy tamte uniwersa zostaną uwzględnione.
Czekamy do nowego roku, plan na pewno do tego czasu zostanie odświeżony.
Jak wygląda dalszy przebieg fuzji ?
Polska jest na rok 2022 tak ?