Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Tak się zapytam odnośnie przenosin kont idlaków? Podobno miały się przenieść na serwery docelowe, ale chyba są jak Yeti...nikt ich nie widział, a UF się zakończyło.

Wszystkie które miały się przenieś zostały przeniesione :)

Podobnież support też wyłączyli. Nie ma zgłoszenia, nie ma problemu. Każdy zadowolony jest.

Wszystko stabilnie i pięknie działa. Same sukcesy.

Support miała awarię ;)

• Tak się zapytam odnośnie przenosin kont idlaków? Podobno miały się przenieść na serwery docelowe, ale chyba są jak Yeti...nikt ich nie widział, a UF się zakończyło.

Wszystkie które miały się przenieś zostały przeniesione :)

Przyznam, że na X nie zauważyłem przyrostu kont (i) lub (iI)

Tu masz podsumowanie szaraków > Porozmawiajmy na temat UniFusion

w spoiler - każde poniżej 35 dni jest na X.

Tu masz podsumowanie fuzji > Porozmawiajmy na temat UniFusion

Spoko :)

Parę osób tak spamuje temat że moje tabeli znikają w tłumie postów. ;(;(;(

• Ale idlaki to powyżej 35 dni w większości. Czyli całość poleciała może na cmentarz, a może na inne uni, bo takie przypadki już widziałem.

Konto z Fenrir wylądowało na X, choć na cmentarzu nie było. Magiczny skrypt do przenoszenia kont, niby jest a nie wiadomo jak działa.

Edit: to jakoś wydawało mi się, że wszystkie konta bez (u) wylądują na docelowym serwerze (również i oraz iI), a konta starsze niż 35 dni z (u) polecą na cmentarz, podobnie jak mityczny cmentarz miał działać - tylko tam warunek 60-cio dniowy docelowo był/jest.

• Ale idlaki to powyżej 35 dni w większości. Czyli całość poleciała może na cmentarz, a może na inne uni, bo takie przypadki już widziałem.

Konto z Fenrir wylądowało na X, choć na cmentarzu nie było. Magiczny skrypt do przenoszenia kont, niby jest a nie wiadomo jak działa.

Takie są warunki fuzji we wszystkich krajach: >35 dni off > cmetnarz.

Podasz nick tych przypadków? Sprawdzę.

• GF uznało ze UF zakończyło się powodzeniem, miała wyjść dziś poprawka która wkoncu przywróci konta które sami zepsuli i co ?? Ciiiiii, może zapomną... Ciiii nic nie mówimy...

[Hotfix] 7.6.6 pl4

Poprawka ma się pojawić o 14:00 jako, że na oficjalne info GF będziemy czekać, więc daj znać czy zmieniło się coś na twoim koncie po wgraniu poprawki.

Nic się nie zmieniło bo poprawki jak nie było tak nie ma dalej, tak jak i informacji żadnych... No i support najlepiej tez ma awarie... Sami się pogrążają w swoich kłamstwach o pomyśle na naprawę swojej nieudolności i niekompetencji

Aktualizacja została przesunięta na poniedziałek, 14:00.

Dobrze, że nie napisał który poniedziałek

• O coś się ruszyło, szkoda tylko, że nie da się na koncie sciągnąć urlopu... Pomimo, że konto jest na urlopie od ponad półtorej tygodnia urlop będę mógł ściągnąć dopiero 18.03. To jakaś kpina jest ;( Normalnie jak zlikwidujecie jeden problem to pojawiają się kolejne błędy...

I chciałbym zapytać gdzie jakieś "zadośćuczynienie" za stracone dni??? Nawet głupiego przepraszam gracze od was nie usłyszeli tylko ściskanie błędów na innych.

A mojego nicku też już nie mogę używać bo pisze, że zajęty pomimo, że zaraz po przenosinach mogłem go normalnie używać

• Juz kiedys uzgodnilismy ze na discordzie nie szukam informacji wiec zapytam tutaj liczac na odp.
    Aktualnie przywrociliscie mi nowe konto a stare dalej jest na starych kordach.
    2 pytania
    kiedy zostanie usuniete stare konto?
    kiedy bede mial mozliwosc zdjecia urlopu na nowym koncie pomijajac date 18.03?

• Po takich ekscesach to będzie dobrze jak do lata coś się ruszy. Jeśli dalej jest problem to znaczy, że to nie jest coś drobnego i nie chcą powtórki takiego bałaganu. Więc teraz potrzeba będzie trochę czasu za nim uruchomią kolejną turę.

Nawet to dobrze, niech najpierw dopracują i zlikwidują błędy całkowicie a dopiero wtedy uruchomić resztę fuzji.

Lepiej poczekać dłużej żeby było już bez tego typu błędów. :)

• Po takich ekscesach to będzie dobrze jak do lata coś się ruszy. Jeśli dalej jest problem to znaczy, że to nie jest coś drobnego i nie chcą powtórki takiego bałaganu. Więc teraz potrzeba będzie trochę czasu za nim uruchomią kolejną turę.

Nawet to dobrze, niech najpierw dopracują i zlikwidują błędy całkowicie a dopiero wtedy uruchomić resztę fuzji.

Oj tak, stworzenie skryptu "skopiuj informacje z bazy A do bazy B, przy okazji sprawdzając kilka ifów" to rocket science, które przekracza możliwości specjalystuf z GF.

Oj tak, stworzenie skryptu "skopiuj informacje z bazy A do bazy B, przy okazji sprawdzając kilka ifów" to rocket science, które przekracza możliwości specjalystuf z GF.

Za darmowe owoce + wpis do sprawozdania z praktyk też by ci się nie chciało pracować :)

ciap wiesz może do kiedy Art ma urlop?

Może po powrocie naszego COMA dowiemy się na czym aktualnie stoimy...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Art będzie w poniedziałek :) Teamowcy gdy są nieobecni mają wpisaną datę w profilu.

A Pacz! Dzięki za informację. Czy ta opcja była dostępna na starym boardzie?

Nie była :P

Na wcześniejszej jeszcze wersji była. :)

Coś tam robią bo wczoraj cześć kont na przenoszonych serwerach miała ściągnięte bany :D

:/

Widzę Zibal (152), Cosmos (155) puste już są.

Na Fenrir (158) zostało 600 kont którym ściągnęli bany.