Spokojnie. Nikt nie powiedział że poprawka będzie działać
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Pytam przy założeniu, że zadziała. Ciekawy jestem czy jest już plan i czekamy na naprawę problemów, czy będzie układany po naprawie..
-
Pytam przy założeniu, że zadziała. Ciekawy jestem czy jest już plan i czekamy na naprawę problemów, czy będzie układany po naprawie..
Wczoraj art o tym pisał , ciap wydedukowała, że dużo jest problemów. Więc pewnie nie prędko wróci fuzja. Wszystko na str. 9
Też by chciał wiedzieć ale nikt nic nie wie.
, które po fuzji posiadały odłączone księżyce od swoich planet i ponownie przeprowadzi proces fuzji dla tych kont zgodnie z ustalonymi docelowymi Universami.
o 15 ma być ta aktualizacja i jeśli pomoże to dokończą te pierwsze tury łączenia a co dalej nic nie wiadomo nikt nie wie. Czyli wg mnie może w kwietniu w takim razie ruszy skoro nie m planu na marzec.
-
Wdrożenie poprawki zostało wstrzymane.
Czekamy na dalsze informacje.
-
rozwalacie mnie na lopatki dzien po dniu, to juz naprawde przestalo byc smieszne. Spierdzielic cos potrafili jednym kliknieciem a teraz zeby naprawic problem bujaja sie z tym juz tydzien.
Ja nie wiem tam pracuja sami stazysci ktorzy dopiero sie ucza? ta fuzja to jedno wielkie nieporozumienie i nie ma w niej za grosz sprawiedliwosci.
W momencie gdzie zaraz po przenoszeniu konta mozna zlomowac najwiecej ja siedze jak i reszta flociarzy na urlopie, patrze jak inni zarabiaja i chcecie mydlic mi oczy rekompensata w postaci paczek za stracone dni ktora na oko wyjdzie mniej wiecej 3kkk surki to ja tutaj z miejsca pisze Wam bardzo dobitnie ze mozecie sobie w d... wsadzic taka rekompensate i z niej rezygnuje jesli przywrocicie mi konto chocby o 1 minute szybciej bo taka ilosc surki to ja robilem w 2 dni na bezludnym uni.
Podam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Aktualnie ta roznica w ciagu tyg wynosi jesli dobrze pamietam ile mialem wczesniej punktow jakies 18-19kk. Co mi po tych 3kkk surki?
Brak minimalnego poczucia winy. Recznie by to szybciej zrobili przywracajac po prostu lvl budynkow, surke i ilosc floty, kulki nawet sam bym Wam skleil bo i to byloby wyzwaniem dla Was.
Jakby tego bylo malo mimo ze spora czesc osob nie moze grac to wcale Wam nie przeszkadza juz teraz odpalic eventu z nagrodami i wyprzedaze z ktorych nie mozemy korzystac
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie. -
odam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Aktualnie ta roznica w ciagu tyg wynosi jesli dobrze pamietam ile mialem wczesniej punktow jakies 18-19kk. Co mi po tych 3kkk surki?
Brak minimalnego poczucia winy. Recznie by to szybciej zrobili przywracajac po prostu lvl budynkow, surke i ilosc floty, kulki nawet sam bym Wam skleil bo i to byloby wyzwaniem dla Was.
Jakby tego bylo malo mimo ze spora czesc osob nie moze grac to wcale Wam nie przeszkadza juz teraz odpalic eventu z nagrodami i wyprzedaze z ktorych nie mozemy korzystac
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie.Ich nie obchodzi zbytnio czy Ty czy kolega czy ktoś inny straci w statystykach czy ilość surowca itd. To jest tylko gra i takie jest założenie a no i zarabianie na anty. A że ktoś się stara a potem w krótkim czasie sporo do tyłu to już nikogo nie obchodzi zbytnio, dadzą rekompensatę jaką według nich za słuszna i możliwie jedyną jaką mogą i koniec.
-
A to ci niespodzianka😂 Przecież to co robicie jako team jest juz żałosne, I nie gadajcie mi tutaj ze nie mam prawa krytykować tych ludzi/firmy bo to nie ich wina... Niestety ale są częścią teamu wiec jest to tez ich wina, Wstyd was powinien być za ta konine która jest tutaj odwolana. Jak mozna włączyć event jak macie graczy pobugowanych??? I najważniejsze jak mozna zainteresowanych nie informować na temat kroków jakie są czynione w ich sprawie skoro sie denerwują juz od ponad tygodnia? Zlewanie nas graczy myśląc jakoś to bedzie, pojęczą i przestaną, Macie nas w przysłowiowej dupie tak jak i nasze konta. A na rekompensatę dostaniemy 2 paczki surki i się cieszmy.....
A teraz, że mamy kolejny weekend jaśnie państwo nie pracuje w GF to walić was poczekajcie do poniedziałku- może wam wtedy to naprawimy ( tylko nie napiszemy do którego poniedziałku)
ŻENADA WSTYDŹCIE SIĘ!!!
-
W poniedzialek nie naprawią bo po weekendzie nikomu się nie chce robić. Ja bym tak liczyłem koło koło czwartku bo jeszcze coś na 100% nie pyknie w międzyczasie.
-
W poniedzialek nie naprawią bo po weekendzie nikomu się nie chce robić. Ja bym tak liczyłem koło koło czwartku bo jeszcze coś na 100% nie pyknie w międzyczasie.
szkoda tylko ze dla tych osob i stary event nagrod i nowy event nagrod jest przegrany......
-
1. Team nie ma dostępu do bazy danych żeby coś naprawić. Oczywiście mają panel gdzie mogą zobaczyć logi które generuje gracz i kliknąć button "banuj". I tyle. Edytowanie planet? Kopiowanie kont graczy ręczne?
2. W team nie ma programistów. Więc czego oczekujesz od teamu? Napisania skryptu za GF?
Team nie zarabia na byciu w team więc uważasz że GF, których pensja zależy od gry, dałby narzędzia do zabawy w bazie danych?
Team może zgłosić problem i czekać.
PS. Członkowie teamu pewnie bardzo są zadowoleni z tego że GF wygenerowało błąd i teraz oni poświęcają swój PRYWATNY czas. Na pewno.
-
A to ci niespodzianka😂 Przecież to co robicie jako team jest juz żałosne, I nie gadajcie mi tutaj ze nie mam prawa krytykować tych ludzi/firmy bo to nie ich wina... Niestety ale są częścią teamu wiec jest to tez ich wina, Wstyd was powinien być za ta konine która jest tutaj odwolana. Jak mozna włączyć event jak macie graczy pobugowanych??? I najważniejsze jak mozna zainteresowanych nie informować na temat kroków jakie są czynione w ich sprawie skoro sie denerwują juz od ponad tygodnia? Zlewanie nas graczy myśląc jakoś to bedzie, pojęczą i przestaną, Macie nas w przysłowiowej dupie tak jak i nasze konta. A na rekompensatę dostaniemy 2 paczki surki i się cieszmy.....
A teraz, że mamy kolejny weekend jaśnie państwo nie pracuje w GF to walić was poczekajcie do poniedziałku- może wam wtedy to naprawimy ( tylko nie napiszemy do którego poniedziałku)
ŻENADA WSTYDŹCIE SIĘ!!!
Jako że zostałam wywołana.
Wszystkie informacje jakie dostaliśmy zostały Wam na Forum przekazane. Nie od nas zależy jaka będzie rekompensata za ten błąd czy kiedy jest uruchomiony event.
Co do reszty zarzutów, odpowiedziała na nie ciap. To nie jest tak że my to sobie klikamy w kodzie i zmieniamy jak nam się podoba.
-
ta wszystkie info przekazujecie? Gdzie sie pytam? Zamiast na oficjalnym forum to art pisze sobie po discordzie, i ja nadal nie wiem dlaczego poprawka nie została wgrana albo jak zostały napisane „wgrywanie zostało wstrzymane” Niestety jesteście jako team częścią GF- ich przedstawicielami wiec żale możemy „wylewać” na was jako przedstawicieli GF
-
Gdzie sie pytam? Zamiast na oficjalnym forum to art pisze sobie po discordzie
Disc OGame również oficjalny.
Art napisał że tam komunikacja jest szybsza więc pewnie dlatego tam przekazuje info.
Może wystarczy tylko go poprosić?
Niestety jesteście jako team częścią GF- ich przedstawicielami wiec żale możemy „wylewać” na was jako przedstawicieli GF
Przedstawiciel dostaje pensję.
Team jest na wolontariacie.
Oczywiście możesz wylewać żale na team tylko czy to coś zmieni? Nic nie zmieni. Team zgłaszał swoje obawy przed wersją 7. I co? GF posłuchało? GF tak słucha teamu że potrzebny był ponad rok. Jednak to team cały bałagan sprzątał. Szczególnie jak gracze klonowali surowce i rozsyłali po wszystkich kontach żeby było zabawniej.
-
Niestety jesteście jako team częścią GF- ich przedstawicielami wiec żale możemy „wylewać” na was jako przedstawicieli GF
Przedstawiciel dostaje pensję.
Team jest na wolontariacie.
Oczywiście możesz wylewać żale na team tylko czy to coś zmieni? Nic nie zmieni. Team zgłaszał swoje obawy przed wersją 7. I co? GF posłuchało? GF tak słucha teamu że potrzebny był ponad rok. Jednak to team cały bałagan sprzątał. Szczególnie jak gracze klonowali surowce i rozsyłali po wszystkich kontach żeby było zabawniej.
Gdzie jest napisane ze przedstawiciel dostaje pensje? Team ogame.pl to przedstawiciel GF- ogame na dany serwer( kraj) wiec nie odwracajcie kota ogonem. Jednak coś potraficie/ możecie skoro sprzątacie po bugach... Ja nie wymagam cudów ja chce konkretów...
-
Disc OGame również oficjalny.
nie mniej jednak informacje POWINNY być podane TAKŻE, a nawet PRZEDE WSZYSTKIM na forum... sorry, ale forum jest od początku ogame, albo prawie (nie wiem) a discord rok? dwa? może trzy...
a tak swoją drogą... to otwarcie tegoż forum wyszło tak srak wraz z fuzją... bo... część uniwersów ma wątki tutaj, a część na starym, przy czym jakiekolwiek informacje czy eventy są podawane tylko tutaj... także trochę żal... skoro fuzja się zesrała to powinni uniwersom, które jeszcze sobie poczekają nie wiadomo ile nawet... przerzucić wątki tutaj....
-
Tak się zapytam odnośnie przenosin kont idlaków? Podobno miały się przenieść na serwery docelowe, ale chyba są jak Yeti...nikt ich nie widział, a UF się zakończyło.
-
GF uznało ze UF zakończyło się powodzeniem, miała wyjść dziś poprawka która wkoncu przywróci konta które sami zepsuli i co ?? Ciiiiii, może zapomną... Ciiii nic nie mówimy...
-
Tak tylko z czystej ciekawości bo mnie bezpośrednio to nie dotyczy na całe szczęście ale dostaliście jakieś informacje czy kabaretu ciąg dalszy? - zniszczyliśmy wam konto ale ogólnie mamy to w dupie cieszcie się jak się uda naprawić a kiedy nie wiadomo ;P
-
GF uznało ze UF zakończyło się powodzeniem, miała wyjść dziś poprawka która wkoncu przywróci konta które sami zepsuli i co ?? Ciiiiii, może zapomną... Ciiii nic nie mówimy...
Poprawka ma się pojawić o 14:00 jako, że na oficjalne info GF będziemy czekać, więc daj znać czy zmieniło się coś na twoim koncie po wgraniu poprawki.
-
rozwalacie mnie na lopatki dzien po dniu, to juz naprawde przestalo byc smieszne. Spierdzielic cos potrafili jednym kliknieciem a teraz zeby naprawic problem bujaja sie z tym juz tydzien.
Ja nie wiem tam pracuja sami stazysci ktorzy dopiero sie ucza? ta fuzja to jedno wielkie nieporozumienie i nie ma w niej za grosz sprawiedliwosci.
W momencie gdzie zaraz po przenoszeniu konta mozna zlomowac najwiecej ja siedze jak i reszta flociarzy na urlopie, patrze jak inni zarabiaja i chcecie mydlic mi oczy rekompensata w postaci paczek za stracone dni ktora na oko wyjdzie mniej wiecej 3kkk surki to ja tutaj z miejsca pisze Wam bardzo dobitnie ze mozecie sobie w d... wsadzic taka rekompensate i z niej rezygnuje jesli przywrocicie mi konto chocby o 1 minute szybciej bo taka ilosc surki to ja robilem w 2 dni na bezludnym uni.
Podam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie.Tu chodzi głównie o to, że mogą sobie poleczyć kompleksy z IRL z Mr. Zakola na czele, nic nie mogą, są biedni i poszkodowani co śmieszniejsze, próbują nawet wzbudzić w Tobie, tudzież innych użytkownikach odrobinę poczucia winy gdy są wieszane na nich psy, co jak na ironie nikt nie łyka, ale osoba która ma z nimi układy może sobie pozwolić na więcej począwszy od botów, skończywszy na banach z czterech liter dla opponentów, którzy tracą X czasu gdy tamci mogą sobie spokojnie odjechać
Mr. Zakola i jego internetowa mafia gejmfordżowych produktów xD gf nic z tym nie zrobi póki hajs wpada, a jak hajs wpada to po co mają robić więcej niż zwykle
lepiej albo to zaakceptować albo potraktować ciepłym moczem tak samo jak i tych pomarańczowych wymoczków bez prezencji osobistej wybrałem już jakiś czas temu drugą opcję przy tym świetnie się bawiąc, polecam