podobno juz nie daja i nie widac nic tylko mozna zobaczyc statystyki wyszukac gracza i jest panel do przeniesienia tylko
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Ruda raczej to by było nie sprawiedliwe gdyby połączyli resztę uni na Libre gdzie te uni istnieje 2096 dni a przykładowo Dorado uni ma o połowe mniej, czy mimo wszystko jest taka możliwość połączenia? Czy raczej ktoś nad tym czuwa i będzie łączył uniwersa o podobnym czasie startu i parametrach? Tak żeby to miało ręce i nogi pozdrawiam 😊😊😊
-
Trudno mi określić jak wyglądałaby fuzja teraz, bo nie ja o niej decyduje
Plany fuzji układane były kilkanaście miesięcy temu, które po zmianach i upływie czasu na pewno są do aktualizacji.
Obecnie jak już wspomniałam o tym wielokrotnie łączenia nie są w najbliższym czasie planowane.
-
Ale fuzja już kompletnie stała się zbędna od kiedy można samemu zmienić serwer. Fakt, trwa to te 2 miesiące, ale lepiej 2 miesiące niż płakanie o fuzję rok a nawet dwa.
Dlaczego nie pójdziecie w tą stronę? Na siłę chcecie wszystkich zmusić do niepotrzebnej fuzji. Jak się skończą hajsy na nowe serwery to będzie fuzja.
Do tego czasu stfu albo zrób sobie jeden z drugim 2-miesięczną przerwę i wróć sobie tam gdzie chciałeś. Afera pfff
-
Fuzja jest konieczna ponieważ bez niej nie będzie gdzie się przenieść... z czasem wszystkie uniwersa się wyludniają.
-
Otrzymaliśmy przed momentem informację, że GameForge zdecydował się wrócić do fuzji uniwersów.
Nie znamy większej ilości szczegółów, fuzje będą przeprowadzane małymi partiami, ale regularnie.
Czekamy na dalsze wieści
-
Otrzymaliśmy przed momentem informację, że GameForge zdecydował się wrócić do fuzji uniwersów.
Nie znamy większej ilości szczegółów, fuzje będą przeprowadzane małymi partiami, ale regularnie.
Czekamy na dalsze wieści
Wow, na prawdę wow. Ich specjaliścy muszą być na prawdę mocarni xD
-
Czekam na kolejne info i z tego miejsca fajnie byłoby gdyby powstała jakaś ankieta/możliwość wyboru uni docelowego.
-
wszyscy na cmentarz i potem kto gdzie chce na dowolne uni
-
Jak już ma być fa fuzja to największe uni powinny być docelowe to było by fajnie i bez dodatkowych komplikacji. Mogli by powiedzieć wkrótce jak już będą wiedzieli, które wybrali. Pewnie już coś mają ustalone. Może już naprawili to przenoszenie. Oby było bez błędów jak ostatnio. Ankiety żadnej to nie będzie, można zapomnieć bo oni już mają jakiś swój schemat, mieli dużo czasu. Mogli by coś przybliżyć i podać kilka szczegółów chociaż hehe
Dla niektórych uni zdecydowanie potrzebna jest fuzja więc jak już ma być to niech będzie tylko jakoś sensowna.
Bo już się każdy pogodził, że nie będzie a tu bum, Dobrze no, mnie tam wszystko jedno, będzie więcej graczy to ok a jak by nie było to też luz.
-
Ciekawe co z Quasar....
-
Macie jakieś propozycje? Które uni z którym. Ale GF i tak zrobi po swojemu.
-
quantum z virgo
w koncu fuizja, tak jak chcialem
jeszcze item przenosin i git
-
Czekamy na dalsze wieści
czyli cholera wie ale ważne, że do przodu , dziękuję w imieniu zainteresowanych graczy z wszystkich serwerów
powinien to żart napisać,ale fajnie że się pofatygowałaś, czekamy na rezultaty
pozdro 600
-
Nekkar i u68 docelowe ?
Połączyć wszystkie uni prędkość flot x1 razem wszystkie?
Jedne do Nekkar np. Sombrero Xanthippe i Volans
a reszta do u68 - Kalyke, Xanthus i Taurus
Może tak samo zrobić z innymi prędkościami?
-
Ciekawe co z Quasar....
mam nadzieje ze tez bedzie mialo fuzje
-
Tucana, 400 graczy, aktywnych może z 100, grają aktywnie 10-30 osób. BRAWO OGAME, JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO TA GRA TEŻ PÓJDZIE NA CMENTARZ.
-
Tucana, 400 graczy, aktywnych może z 100,
Bo tworzone są co chwile nie potrzebnie nowe uni i jeszcze takie szybkie prędkości flot, które są dobre na jakiś krótki okres a na dłuższą metę większość graczy wysiada. Nie są wstanie grać na takich prędkościach i odchodzą.
-
Jestem zdania, że powinno być kilka uniwersów do wyboru dla każdego
-
powinno być kilka uniwersów do wyboru dla każdego
Dwa do każdej prędkości bo inaczej będzie zbyt duży bałagan. Natomiast fajnie by było jak każdy mógłby wybrać do jakiej prędkości by chciał iść czyli do wszystkich docelowych. Niestety chyba tak się nie da bo będą robić stopniowo więc już jest ustalone.