Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Pierwszą społecznością na której zostanie przeprowadzona fuzja "po raz pierwszy" po przerwie będzie ogame.gr (Grecja). Fuzja u nich już 8 listopada.

Zgodnie z podaną wcześniej informacją fuzje mają być przeprowadzane co tydzień małymi grupami do 16 grudnia.

W okresie świątecznym i noworocznym nie są planowane łączenia. Powrót do UF po 5 stycznia 2022. :)

Czekamy na kolejne informacje na temat dalszych fuzji, które są zależne od przebiegu łączeń na .gr.
    Kolejna społeczność w kolejce to Węgry.

• Oby u nas jak najpóźniej. I nie chodzi o odwlekanie w czasie, a o eliminacje błędów jakie pewnie powstaną przy przenosinach. Niech się Grecy i Węgrzy martwią :)

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• To w takim tempie to u nas gdzieś na jesień przyszłego roku albo latem. :D Niech informują co i jak. A jeszcze jakieś błędy wyskoczą i naprawy. To niekoniecznie dojdzie do skutku u nas w pl. :D A dobrze lepiej na końcu, że będziemy.

• No liczyłem na to, że będzie to na przełomie starego i nowego roku ale jak nie to trudno. Mnie już się tak nie śpieszy z tą fuzją, będzie to ok i kiedy będzie to będzie.

Dużo ludzi jest zainteresowanych zagranicznymi fuzjami bo można przechodzić od nas do tych zagranicznych serwerów i dlatego jest zainteresowanie.

Już prędzej zrobili by ten item do przenosin szybciej ehhe Każdy myślę, że byłby zadowolony chyba. :D

• A skąd info, że srantum zostanie połączone z virgo?

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• kazdy to wie

Grupa :Aquarius, Bellatri, Dorado, Europa

Grupa: Yildun, Zibal, Cosmos

Grupa: Uni 68, Nekkar

Grupa: Quantum, Virgo, Wezn

Grupa: Sombrero, Taurus, Kalyke, Xantus

Masz rację, też takie info dostałem. A wiecie może co z prędkościami? Zmienią się? Mam nadzieję, że nie.

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

Edited 2 times, last by Logitech ().

• gdzie takie grupy mają być? w PL? średnio, bo nie ma uni fenrir :>

no i co libra x2 miałaby być połączona z uniami x1 a 68 x1 nie miałoby fuzji? śmiechłam

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• No to moja propozycja skoro tak lubisz kasować Ruda :beaten: (już sobie skopiowałem by znowu wkleić)

Prędkość x1 --> Exodusowe: Sombrero Kalyke Xanthus Taurus --> Docelowe u68 lub Nekkar.

Prędkość x2 --> Exodusowe: Octans Dorado Rosalind --> Docelowe Yildun lub Libra

Prędkość x3 --> Exodusowe: Quasar Galatea --> Docelowe: Aquarius lub Wezn

Prędkość x5 --> Exodusowe: Himalia Quantum Tucana --> Docelowe Pasiphae (x4) lub Virgo (x6) gracze z możliwością wyboru na trochę wolniejsze/szybsze uni

młodszych uniwersum nie wliczałem (bo za młode?)

Fajnie gdyby GF wyszło w końcu do gracza i dało możliwość wyboru graczom a nie narzucenie "tu i koniec".

Ciekawe czy opcja ze zmianą prędkości w ostatniej grupie by przeszła, myślę że tak.

A teraz hejt mile widziany/dyskusja, CZAS START! Wielki nieobecny Art też mile widziany.

Cytat:

/

• Prędkość x1 --> Exodusowe: Sombrero Kalyke Xanthus Taurus --> Docelowe u68 lub Nekkar.

Jeśli chodzi o tą propozycję to już wcześniej o tym napisałem, że chciałbym też taką jeśli chodzi o prędkość flot x1 bo to najlepsze rozwianie dla fuzji.

I za tym jestem jak najbardziej. Gracze wybierali by albo uni Nekkar albo u68.