Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Nie, każdy gra według swoich limitów.

W takim razie proszę o informację jak mam wyprzedzić osoby w rankingach odkrycia form życia? Systemowo jest to niemożliwe. Jest do nierówne traktowanie graczy, czyli dyskryminacja.

Predzej czy później dogonisz. Kazdy ma limit zalezny od wieku swojego serwera macierzystego. Tak było od samego początku. Tak samo pretensje mogli by mieć ludzie z serwerów które na samym końcu podostawały LF i przy fuzji np rok temu byli 20-30k lotów w plecy za tymi którzy do nich na serwer przychodzili. Tak sobie to GF wymysliło więc i tak pewnie już będzie.

• Oni mają więcej lotów i codziennie im się zwiększa o 50, ja mam mniej możliwych lotów i codziennie się zwiększy o 50, jak mam ich dogonić?

codziennie kazdemu się zwiększa o 50. A to że jedni grają / grali na starszych serwerach ty na młodszych, albo jedni mieli na szarym końcu LF i mimo ze serwer starszy mają mniej niż na młodszych to nie ma znaczenia. Jak chcesz się z kimś ścigać kupuj paczki i skup się na bardziej istotnych "rankingach" choć pisze to plując po monitorze ze śmiechu.

• Mamy gender... każdy może identyfikować się nawet jako pralka...

Mamy XXI wiek... siedzimy i "piszemy" nie widząc się nawzajem. Każdy może wymyślić sobie taką legendę jaką tylko chce i nikt tego nie zweryfikuje. Więc wróćmy do tematu fuzji. Czy ktos jest pralką czy 60 letnim facetem podającym się za 18 latkę...

Z odkryciami nic nie zrobisz. Temat pchany do niemców od dawna - tak jest było i zapewne będzie. Przyjmij to na klatę i graj dalej. Albo zacznij na nowym serwie, tam walcz o nic nie warte rankingi ( już tym bardziej osiągnięć ) , po czym po roku i tak skończysz na fuzji i znowu będziesz powielać tą samą gadkę. Tyle w temacie lotania po LFy.

• Jak nie mogą wyrównać ilości ekspedycji form życia do najstarszego serwera to pewnie osiągnięć też nie zwrócą.... Dalej mam zero planet. O innych osiągnięciach nie wspomnę....

PS. Boom nie do końca masz rację po IO w Paryżu robi się testy XX dziewczynka, XY chłopiec, nie ważne jak się zawodnik czy zawodniczka definiuje

• Jak nie mogą wyrównać ilości ekspedycji form życia do najstarszego serwera to pewnie osiągnięć też nie zwrócą.... Dalej mam zero planet. O innych osiągnięciach nie wspomnę....

PS. Boom nie do końca masz rację po IO w Paryżu robi się testy XX dziewczynka, XY chłopiec, nie ważne jak się zawodnik czy zawodniczka definiuje

Ale zrozum ze oni nie mają zamiaru ci nic wyrównywać jeśli chodzi o loty po artefakty. Nie taki ich cel i założenie. Nie i koniec. Ty idziesz ze swoim limitem i nie masz nic do gadania. Możesz co najwyżej z tego powodu przestac grac. Co do osiągnięć - nie przewidzieli przy ich wprowadzaniu fuzji. Mam cichą nadzieję ze coś z tym zrobią, bo inaczej co roku ci sami ludzie mogą być z tego powodu pokrzywdzeni.

Co do reszty - mam to głęboko, dla mnie choćbyś napisał / napisała że identyfikujesz się jako helikopter po raz nie ma to znaczenia, po dwa - i tak mógłbym nie uwierzyć bo w sieci można napisac wszystko i nikt tego nei zweryfikuje.

• Mam pytanko: dzisiaj chciałem przenieść konto z Quantum na Kerberos, wszystkie wymagania spełnione. Zatwierdzam, gra przenosi mnie do lobby, gdzie nadal konto znajduje się na Quantum, mogę się zalogować i grać dalej. Próbowałem kilka razy w przeciągu 2 godzin. Czasem na sekundę w lobby pojawia się informacja o blokadzie konta, a czasem nawet tego nie ma. Tak więc nie wiem co robić.

Ponadto mam również konto na Quasar, które ma być przetransferowane na Kerberos. Obecnie żadne jeszcze nie jest przeniesione, więc to drugie nie powinno blokować pierwszego. Niemniej cekawi mnie jak to będzie rozwiązane. Pamiętam, że kiedyś był o tym temat, ale nie mogę go znaleźć.

• Cześć.

Czy będzie przysługiwać darmowa relokacja, gdy na Uniwersum docelowym będzie zniszczona planeta odpowiadająca koordom plnet, które będą przeniesione z Uni Exodus ?

• Na Kerberosie te 2 gale co dodali to zdecydowanie za mało.... robi się już taki burdel i taki ścisk że w wielu galach już nie ma nawet 1 wolnej 8mki...

jeszcze ze 2 by się przynajmniej przydały, a jeszcze od groma kont do przeniesienia zostało.

• Na Kerberosie te 2 gale co dodali to zdecydowanie za mało.... robi się już taki burdel i taki ścisk że w wielu galach już nie ma nawet 1 wolnej 8mki...

jeszcze ze 2 by się przynajmniej przydały, a jeszcze od groma kont do przeniesienia zosta

dwa docelowe unie powinny być ... a nie 1

• No powinny, myślę że wszyscy zgodni. Ale nic nie mamy do gadania i GF zrobiło po swojemu.

Zrobił i robi się syf na kerberosie. Myślałem ze 9 gal wystarczy ale to zdecydowanie za mało na taką ilość kont.... za godzine plus minus czyli koło 11 jak zacznie reszte z automatu walić w ogóle będzie sajgon.

więc ze 2 minimum jeszcze by się przydały zeby jakoś to ciśnienie rozładować...

jeszcze ze 2 by się przynajmniej przydały, a jeszcze od groma kont do przeniesienia zostało.

Nie zawsze 8-ki są najlepsze, z planet pomiędzy 6-10 przydziela losowo, bywa, że 6 też jest niezła

• Bałagan się robi bo większość zakochana w pozycję 8 pod paczuszki xD

GF dodać galę bo wam kasa będzie uciekała... :trollface:

Ruda
    Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednie ;) Mamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.

PS: Pytanie nie jest aktualne xD Miłego dnia

UNI 1 aMGF OFF
    UNI 14 IMMORTAL/Avalone OFF
    UNI 31 CDN/NH OFF
    UNI 40 NN OFF
    UNI 52 GAC OFF
    UNI 60 AKUKU OFF
    UNI Fornax CHAOS OFF
    UNI Quantum CHAOS OFF TOP19
    UNI Kerberos RTT ON

BEZ KUPOWANIA SUROWCÓW:thumbup:

Edited once, last by SPR ().

Ruda
    Mam nadzieje że jakieś konta nieaktywne przejdą z Quantum... bo na Kerberos jest biednie ;) Mamy 1800 kont jeszcze jest sporo miejsca.

Pozycja 8 nie zawsze musi mieć coś wspólnego z paczkami a po prostu z wydobyciem mety dla graczy eko którym na tej mecie zależy i nawet złotówki na grę nie wydają. Wiec nie siej fermentu pisząc takie bzdury.

Ruda

Pozycja 8 nie zawsze musi mieć coś wspólnego z paczkami a po prostu z wydobyciem mety dla graczy eko którym na tej mecie zależy i nawet złotówki na grę nie wydają. Wiec nie siej fermentu pisząc takie bzdury.

Baju baju będzie Pan w raju. Ty mi nie będziesz mówił co mogę a czego nie mogę....

Wolność słowa – prawo do publicznego wyrażania własnych poglądów. Współcześnie jest uznawana jako standard norm cywilizacyjnych, chociaż dopuszczalne są jej ograniczenia. Uważana jest za czynnik demokracji.

UNI 1 aMGF OFF
    UNI 14 IMMORTAL/Avalone OFF
    UNI 31 CDN/NH OFF
    UNI 40 NN OFF
    UNI 52 GAC OFF
    UNI 60 AKUKU OFF
    UNI Fornax CHAOS OFF
    UNI Quantum CHAOS OFF TOP19
    UNI Kerberos RTT ON

BEZ KUPOWANIA SUROWCÓW:thumbup: