Po odświeżeniu nie widzicie konta w lobby na nowym uniwersum?
Przecież od lat, z każdą kolejną fuzją występują te same problemy
Po odświeżeniu nie widzicie konta w lobby na nowym uniwersum?
Przecież od lat, z każdą kolejną fuzją występują te same problemy
Odświeżenie i przelogowanie nie pomogło. U kolegów z soja to samo
Cos sie nieźle wywaliło w kolejce, albo te wszyskie farmy jak zaczeli przenosić to jeszcze poczekamy, chyba że już brakło miejsca...
Cos sie nieźle wywaliło w kolejce, albo te wszyskie farmy jak zaczeli przenosić to jeszcze poczekamy, chyba że już brakło miejsca...
miejsca nie zabrakło..na docelowym uni konta są przeniesione, planety tez ...ale nie mozna sie zalogowac
Konta nadal poblokowane, tylko że niektórzy mają blokade do 1 stycznia 2038, a ja mam do 19 stycznia... to jest 2,5 tygodnia dłużej (pomijając 12.5 roku czekania) i to do godziny 3.48 nad ranem... czy można coś z tym zrobić bo nie wiem czy już nastawiać budzik bo pewnie wypadnie mi przez tyle czasu z głowy, tym bardziej że 19go stycznia 2038 popołudniu mam gastroskopie i chciałbym sie wyspac bez wstawania o 4 nad ranem
...mam nadzieję że nie odwalą PiSowskiej chały i chociaż blokade ataków zapięli na czas fuzji i całe to zamieszanie... ktoś tam jest na miejscu żeby potwierdzić?
Na miejscu są zajęci, floty latają na nowe farmy :d
Z tego co widzę nowe konta zaczęły się pojawiać na uniwersach docelowych.
-Brak przesunięć planet- poprawka są przesunięcia ale opis wprowadza w błąd
-Ostatnio po przenosinach od razu można było założyć/wstąpić do sojuszu a teraz trzeba czekać 3 dni?
Z 15 planet przesunęło 13, będzie co relokować
Powoli pojawiają się goście na Kerbie, Witamy
Proszę o informację jak to jest z przedmiotami w ekwipunku podczas przenosin, to znaczy czy te przedmioty zostaną przeniesione i po migracji będą dostępne na nowym serwerze czy przepadną (więc warto je uaktywnić przed migracją)?
w zeszłym roku proponowałem fuzje quantum z quasar Ustawka
Przedmioty zostają w ekwipunku
Proszę o informację jak to jest z przedmiotami w ekwipunku podczas przenosin, to znaczy czy te przedmioty zostaną przeniesione i po migracji będą dostępne na nowym serwerze czy przepadną (więc warto je uaktywnić przed migracją)?
Nie przenoszą się tylko:
- sojusz
- notatki
- buddy lista
I CO WAŻNE TERAZ: TRYT ZDOBYTY W EVENCIE! Jeśli zrobicie na starym uni np. 3k trytu i przeniesiecie konto, to na nowym uni startujecie od zera (chyba że coś zmienili, ale wątpię).
Dzięki za informację Nixar i Fenrir.
W oficjalnym FAQ dot exodusu brak jest precyzyjnej informacji nt przenosin przedmiotów z ekwipunku. Mamy tylko:
*Aktywni oficerowie oraz boostery i bonusy dla handlarzy (wezwany handlarz, lepszy procent u handlarza złomem, itp.) zostaną przeniesione.
*Przedmioty import/eksport zostaną przeniesione.
w tym ostatnim przypadku powinno chyba być napisane: Przedmioty import/eksport oraz przedmioty z ekwipunku zostaną przeniesione.
Ruda czy można prosić o wyjaśnienie/skorygowanie FAQ aby nie było nieporozumień?
Ale przedmioty import/export to są właśnie te przedmioty, które masz dostępne w ekwipunku. Choć fakt, można doprecyzować.
Mimo upływu 5 godzin dalej nie mam wszystkich docelowych uni. Walić taką fuzję. Biorą się za coś, czego zrobić nie umieją.
Fenrir, wygląda na to że jesteśmy precyzyjniejsi od twórców i supportu gry;)
Taka sama wątpliwość dotyczy przenosin antymaterii. Nie znalazłem wzmianki w FAQ. Ten wirtualny surowiec się resetuje czy ulega migracji wraz z przedmiotami itp wymienionymi w FAQ?
Antymateria zostanie przeniesiona.