Przeglądnęli logi konta i wrzucili zaległe bany?
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Migracja może zająć kilka, kilkanaście minut... trzeba odświeżać.
-
Avinashi czyli co ? teraz wystarczy mieć antymaterie i nie logować się przez 35 dni by trafić na cmentarz ? Fajnie, bo moja wiedza zatrzymała się na 60ciu dniach.
Pocieszające..w takim razie uciekam z Japońskiej Andromedy
Uwzględnij jedna rzecz, Unie z LF i bez nich nie mogą się połączyć, stąd pewnie Cetus i Halley wyldowały gdzie wylądowały. Ale ten problem sam GF sobie zrobił.
-
Avinashi czyli co ? teraz wystarczy mieć antymaterie i nie logować się przez 35 dni by trafić na cmentarz ? Fajnie, bo moja wiedza zatrzymała się na 60ciu dniach.
Pocieszające..w takim razie uciekam z Japońskiej Andromedy
Uwzględnij jedna rzecz, Unie z LF i bez nich nie mogą się połączyć, stąd pewnie Cetus i Halley wyldowały gdzie wylądowały. Ale ten problem sam GF sobie zrobił.
QuoteGrupa
Exodus: Umbra (173), Ymir (177), Atlas (179), Belinda (180), Dione (182), Ferdinand (184)
Cele (nowe universa) : Narvi (192), Ozone (193)Cetus i Halley powinny byc w tej grupie z wyborem uni. wszystkie tez sa bez LF
-
Witam, czekam już 30min i nic
Mi wczoraj konto przenosiło ponad godzinę
-
Czemu wywaliło mnie z 6 gali na 1 jak 6 gala istnieje na nowym unii?
-
Może Twoje pozycje, były zajęte na docelowym uni ?
-
Dobrze , że nie do trzeciej
Prawdopodobnie to najbliższa wolna gala z Twoimi kordami.
-
Akurat wszystkie pozycje są wolne na 6gali
-
Teraz widzisz wolne , fizycznie są zajęte
Przy każdym UF takie myki wyskakują
-
Przy nazwach graczy i sojuszy polska flaga. Czyżby przygotowania do międzynarodowych fuzji?
-
Przy nazwach graczy i sojuszy polska flaga. Czyżby przygotowania do międzynarodowych fuzji?
Jest to raczej spowodowane najnowsza aktualizacja 14.12: Wersja 11.6.0
-
Sam fakt, że wprowadzono to teraz, po tylu latach, jednak każe domniemywać, że takie będą, już przecież część społeczności zamknięto i przeniesiono na ORG, teraz będzie to pewnie bardziej na legalu. Ewentualnie to zabieg, który ma ułatwić emigrację graczy po uniach, ja sam chciałem grać w kilku bardziej egzotycznych społecznościach (ze względu na różnicę czasu), ale np. japońskie ogame to był hardcore ze względu na interfejs.
-
A na jakiej podstawie są ustalane flagi bo widzę że na hiszpańskim unii są amerykańskie, argentyńskie a ja grając z Polski mam hiszpańską?
-
Sam fakt, że wprowadzono to teraz, po tylu latach, jednak każe domniemywać, że takie będą, już przecież część społeczności zamknięto i przeniesiono na ORG, teraz będzie to pewnie bardziej na legalu. Ewentualnie to zabieg, który ma ułatwić emigrację graczy po uniach, ja sam chciałem grać w kilku bardziej egzotycznych społecznościach (ze względu na różnicę czasu), ale np. japońskie ogame to był hardcore ze względu na interfejs.
Chcialbym przypomniec ze azjaci banowali jezeli ktos nie pochodzil z tego regionu poniewaz trzymali sie zasad gry iz z ogromna doza prawdopodobienstwa nie znasz jezyka nawet nie musiałeś z nikim pisac poprostu za samo IP
Właśnie o to chodzi że jeżeli pomyśleć do GF można pozwać do Sądu i zawsze znajdują się ku temu podstawy prawne
-
A na jakiej podstawie są ustalane flagi bo widzę że na hiszpańskim unii są amerykańskie, argentyńskie a ja grając z Polski mam hiszpańską?
Masz interface po hiszpansku? To by to tlumaczylo. Z changeloga wynika:
Quote- Dodano flagi krajów, które reprezentują język używany przez gracza.
-
Chcialbym przypomniec ze azjaci banowali jezeli ktos nie pochodzil z tego regionu poniewaz trzymali sie zasad gry iz z ogromna doza prawdopodobienstwa nie znasz jezyka nawet nie musiałeś z nikim pisac poprostu za samo IP
Właśnie o to chodzi że jeżeli pomyśleć do GF można pozwać do Sądu i zawsze znajdują się ku temu podstawy prawne
Banowali, ale kiedy? Bo dawno temu i ja spróbowałem grać na słowackim czy norweskim i też instant bana wyłapałem, ale dziś już przynajmniej w europejskich wersjach gry nikt tego zapisu nie respektuje.
-
Ja na Japońskim nie wyłapałem bana, baa, nawet fuzje tam przeżyłem Nazwy planet i nazwa sojuszu była napisana po naszemu.....także może po prostu was nie lubili
-
Już dobiega luty ,😊practwo zaczyna migracje , czas pomyśleć kto będzie ofiara , a kto będzie katem 🤭🤭🤭 . Większość prawdopodobnie , już myśli na temat fuzji Ciekawy jestem zamieszania i zadolonych graczy w nadchodzacych tygodniach
-
Już dobiega luty ,😊practwo zaczyna migracje , czas pomyśleć kto będzie ofiara , a kto będzie katem 🤭🤭🤭 . Większość prawdopodobnie , już myśli na temat fuzji Ciekawy jestem zamieszania i zadolonych graczy w nadchodzacych tygodniach
ziom choćby nawet to i tak co cie to ma interesować kto co i jak kogo jak ty już nie pograsz z nami chyba że konto kupisz