Gratulacje. Zawsze znajdzie się ktoś mocniejszy albo bardziej przebiegły. Jeśli nic się nie dzieje, to znaczy, że to tylko cisza przed burzą. 5k paczek załata dziurę. Obrońcy SzO. Oby chociaż wesele było udane 💪
Posts by Mamba
-
-
Kill Bill 10 🔥
Graty dla Upadlaka, SzO pewnie nie będzie, bo z czego? 😉
-
Zwłaszcza taki Wodzu. Kosi jak komar w letni wilgotny wieczór
-
Uni prawie martwe, ale jeszcze jakieś okopy można rozwalić. Gratulacje, a obrońcom, jeśli w ogóle jeszcze grają, SzO.
-
Gratulacje Ładne starcie .Stało to tam już długo ale nie było jak się zebrać .
A jak LamEr wróci i byli chętni na lot to już spakowane. Takie życie to tylko gra a obrońca pewnie odkupi flotę więc się poczeka:)
Jak byli chętni, jak pouciekaliście na urlopy
Moderator Neferet:
Poprawiłam wulgaryzm -
Wczoraj wieczorem VIPki z Overem próbowały podjazd tam zrobić i podejrzewam, że cynk macie od tego ostatniego. Niemniej jednak wielki błąd obrońcy. Na usprawiedliwienie dodam, że jest na urlopie i pijany pływa kajakiem i pewnie wir go wciągnął. Takiego kombo się nie spodziewałem. Chociaż wiem, że ukryty smok i przyczajony tygrys czuwają. Obrońcy taniej antymaterii!
Moderator Neferet:
Poprawiłam wulgaryzm -
-
ST powinny być od 100k%
-
Kid33 Spawaj flotę. Dam Ci się ustrzelić i będziesz miał top 1 solo nie do przebicia.
Moderator Neferet:
Poprawiłam wulgaryzm -
Zgadza się - starcie jest "wrzucone" do ST wg wszystkich standardów - bo się odbyło - nie ma dyskusji.
Co do prowadzącego TOP na damym uni - są do tego odpowienie przepisy w FAQ - FAQ ST
Przytocze co tam pisze:
Gracz: Dlaczego w dziale ST oraz w top10 ST znajdują się RW, które były ustawione/zaplanowane, mimo iż autor się do tego przyznał?
Moderator: Ponieważ liczy się uzyskany procent z bitwy. Dla ST liczy się fakt, że dana bitwa miała miejsce i uzyskany procent jest prawdziwy. Dotyczy to także wszelkich RW pożegnalnych oraz innych sytuacji, w których podczas tworzenia RW powstał odpowiedni dla danego uni % do ST. Natomiast w tematach TOP starć, osobą decydującą o ewentualnym zamieszczeniu ST (powstałego na skutek złamania Zasad Gry), jest autor tematu.
Dlatego - przekonaj mnie, że wszystko było OK.
Staram się być osobą obiektywną i otwartą na wszystkich.
Misiu... ale Ty czytaj ze zrozumieniem. Możesz podjąć decyzję o zamieszczeniu RW powstałego na skutek złamania Zasad Gry jako autor tematu. Nie możesz natomiast autorytatywnie uznać RW za push - od tego są GO. Stąd ten nawias "powstałego na skutek złamania Zasad Gry", a ono stwierdzone nie zostało.
Jeśli masz jakiś dowód na to, że RW jest przekłamane, to podaj ten dowód. Bo w tym momencie wymagasz od wstawiającego starcie, żeby udowodnił, że nie jest wielbłądem. Jeśli to był push, to z nieuznaniem musisz poczekać na decyzję GO i bana na oba konta. Jeśli agresor zrobił ustawkę, napisał ticket do GO i zwrócił tam surowce, a w temacie tego nie opisał, czyli oszukał społeczność uni, to Ty jako autor tematu musisz mieć niezbity dowód - sam fakt, że w przeszłości konta były powiązane, nie wystarcza.
No chyba się mylisz. Moja konwersacja na podobny temat na Rosalid - i sprawa wyjaśniona dość jasno.
TOP-10 Rosalind (bitwy SOLO & ACS + suma solo %)
Więc nie muszę mieć żadnego dowodu.
Popieram Bodzia. To jest tak naciągane, że nawet Bambik Morawiecki i Matka Teresa z Kalkuty wiedzą, że to push. Tutaj nic nie trzeba udowadniac. Społeczność pokazała dislajkami, co o tym sądzi. To, że GO jest ślepe, to inna bajka. W zasadzie to zwykła ustawka dla stejka.
-
Słabe to. Myślałem, że powrót króla będzie inny...
-
co ten ogr chciał 20 k panckow zrobić ?
Chyba jedynie PZ pod lot reckami[ciach] Upadłego i tyle w temacie
Moderator Neferet:
Przeróbka tagu sojuszu z przekleństwem -
Nie robi, dlatego już napisałem do Wojtka z prośbą o poradnik "jak kurą być"
Tu nie ma co pisać. Trzeba lecieć
-
, ale tak się rozpędzasz, że ja zacznę chyba fs robić
A nie robisz? 🤔
-
Nie ma sensu z wami pisać.
Tak samo, jak bez sensu było wstawienie pushowego stejka.
-
Skoro nie było wasze to kto oddał konto do VIP?:).I wy o tym wiecie a Vipy nie . Ciekawe pierdoły od Tureckich krętaczy..
Na dodatek Niby oddane (przez kogo) I zezlomowowane ostatnio przez Tureckie 2040.Przelogujcie na Turcję podobno Promocja na anty ma być:)
Takiego z dupy strzelacza tam masz i nawet nie wiesz. Poza tym nie muszę się tłumaczyć. Spushowałeś się i tyle. Koniec tematu
-
Ciekawa historia konta, tylko co ciekawego wnosi do tego? Konto oddane z tydzień temu do VIP-ów. Ktoś miał grać, a dziwnym trafem nie grał. Pewnie było przygotowywane pod złomowanie. A to, że kiedyś było moje, to dawno nieprawda. Weź ogarnij daty, które wkleiłeś. Przecież to prawie rok temu było. A KlontwaUpadlego, Januszek czy PanRoman, to chyba nie trzeba Ci mówić, kto się za tym krył.
-
Zawsze możecie zgłosić do suportu. A tak jak już piszecie pierdoły.To zastanawia mnie gdzie jest st pewnej osoby od was.Zostal top raiders dnia a się nie pochwalił:)
A jest jakiś obowiązek chwalenia się? Jedni się chwalą pushem, bo nic innego nie umieją trafić. Inni robią fajne stejki. Inni nie wstawiają nic.
-
Hahahaha, ładny push. Gościu wiedział co do sekundy, kiedy flota wraca. [ciach] skana dla przypału i poleciał. Fox oddał konto jednemu ze słabszych VIP-ków, a tu się okazało, że to jakiś koleżka Wodza i się podłożył.
Moderator Neferet:
Wulgaryzm -
Kuria krakowska padła. Pora na częstochowską.
Graty 💪