Konkretne uderzenie od dawien dawna. Gratsy. Mogę wiedzieć, po co Firek walił 20k sond?
Posts by Mamba
-
-
Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.
Minął miesiąc i nadal nic się nie dzieje. A admini usuwają podobne wątki. Pieprzę taki interes
-
Jakby Cosiek podarował wszystkim aktywnym graczom gsy to i tak by wyszło z 20 szt. na głowę. No imponująco to wygląda.
Zgadza się, ale wolałbym chyba za tę surkę rozpruwacze. GŚ-ami, to można ewentualnie zapominalskich atakować. Ściąganie moonów też w zasadzie nic nie wnosi, jak nic na nich nie ma.
-
-
Może po fuzji trochę zacznie się znowu dziać
-
dobry wypas nie jest zly bunkrom mówimy nie
Jakby bunkier miał 500k WP, to może by się obronił
to na uni było by stadko które by w to wleciało
Nie, no wiadomo. Zawsze się ktoś znajdzie Ale takich zorganizowanych i odpowiednio mocnych już praktycznie nie ma. Tylko doktorzy - cała nadzieja w was
-
dobry wypas nie jest zly bunkrom mówimy nie
Jakby bunkier miał 500k WP, to może by się obronił
-
Brak słów mi na to. Syf jak nic robi się na OGame (a w zasadzie już dawno się zrobił). 300 aktywnych graczy, kilkunastu gigantów, co klepią wszystkich i w zasadzie żadnych szans na ich dogonienie.
-
Chwila nieuwagi i po flocie. Tym sposobem kumpel z soja się pożegnał i zakończył grę. Do gry nie wróci w najbliższym czasie, a na pewno już nie na tym uni. Gratsy dla doktorka.
-
Wiadomo już coś o jakimś terminie łączenia Tucany z innym serwerem? Przecież tu już prawie nikt nie gra. Patologia się zaczyna robić. Wiele osób już się nie może doczekać fuzji.
-
Się upiłem i spóźniłem pół godziny. Flota stała bezbronna. Gratsy dla czujnych.
Moderator Neferet:
Wulgaryzm