TOP 1 ACS POLSKA ADG [LEN] & Benio [LEN] vs. DARK EVIL [STYKS] ~ 99 685 448 73%% CZĘŚĆ 1

• WITAM WSZYTKICH

Mam przyjemność przedstawić Państwu nowy TOP1 ACS w Ogame Polska :lool:

Akcja bardzo długo planowana i przygotowywana. Wiedzieliśmy, że będzie tylko jedno podejście. W stylu Leniwców nie spieszyliśmy się i cierpliwie obserwowaliśmy. Dark jest naprawdę niebezpieczny jeżeli ma trochę czasu. Już kilku cwaniaków,

którzy próbowali mu zabrać zabawki pochował do piachu.

Dziś nietypowe zachowanie DARKA - flota od dłuższego czasu bez opieki, wiec stwierdziliśmy że czas zejść z gałęzi i trochę porozrabiać:baseball:.

Okazało się, że DARK dobrze się bawił na weselu. Pogratulował w przerwie na toasty, więc szczerze życzymy :szo:

Z mojej strony podziękowania dla Benio za wspólny lot

oraz

dedykacja dla Mirka i Jakuba za to, że zarazili mnie tym nałogiem wiele wiele lat temu :piwko:

CAŁY ZŁOM ZABEZPIECZONY :beaten::beaten::beaten:

Dnia 19-08-2023 19:02:30 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ADG [LEN]

Lekki myśliwiec 256.089.980

Ciężki myśliwiec 4.659.812

Krążownik 37.545.883

Okręt wojenny 2.086.144

Pancernik 12.222.086

Bombowiec 2.016.170

Niszczyciel 4.554.276

Reaper 57.124.615

Pathfinder 2.205.548

Agresor Benio [LEN]

Lekki myśliwiec 62.955.643

Ciężki myśliwiec 1.201.633

Krążownik 1.100.404

Okręt wojenny 1.060.106

Pancernik 7.000.026

Bombowiec 112.106

Niszczyciel 1.010.073

Reaper 3.265.503

Pathfinder 2.000.208

Obrońca DARK EVIL [STYKS]

Mały transporter 333.499

Duży transporter 7.269.617

Lekki myśliwiec 72.449.098

Ciężki myśliwiec 1.023.915

Krążownik 5.418.600

Okręt wojenny 995.534

Statek kolonizacyjny 210

Recykler 69.865.793

Sonda szpiegowska 24.015.952

Bombowiec 695.540

Satelita słoneczny 2

Niszczyciel 3.003.806

Gwiazda Śmierci 763.285

Pancernik 30.847.265

Reaper 16.454.959

Pathfinder 542.326

Wyrzutnia rakiet 22.946

Lekkie działo laserowe 569

Działo Gaussa 379

Działo jonowe 6

Wyrzutnia plazmy 209.995

Po bitwie...

Agresor ADG [LEN]

Lekki myśliwiec 89.309.468 ( -166.780.512 )

Ciężki myśliwiec 1.827.072 ( -2.832.740 )

Krążownik 18.021.995 ( -19.523.888 )

Okręt wojenny 1.139.037 ( -947.107 )

Pancernik 6.808.402 ( -5.413.684 )

Bombowiec 1.175.646 ( -840.524 )

Niszczyciel 2.703.356 ( -1.850.920 )

Reaper 34.105.163 ( -23.019.452 )

Pathfinder 1.049.802 ( -1.155.746 )

Agresor Benio [LEN]

Lekki myśliwiec 21.899.105 ( -41.056.538 )

Ciężki myśliwiec 466.428 ( -735.205 )

Krążownik 525.208 ( -575.196 )

Okręt wojenny 575.352 ( -484.754 )

Pancernik 3.882.522 ( -3.117.504 )

Bombowiec 62.816 ( -49.290 )

Niszczyciel 599.423 ( -410.650 )

Reaper 1.949.059 ( -1.316.444 )

Pathfinder 948.364 ( -1.051.844 )

Obrońca DARK EVIL [STYKS]

Mały transporter 0 ( -333.499 )

Duży transporter 0 ( -7.269.617 )

Lekki myśliwiec 0 ( -72.449.098 )

Ciężki myśliwiec 0 ( -1.023.915 )

Krążownik 0 ( -5.418.600 )

Okręt wojenny 0 ( -995.534 )

Statek kolonizacyjny 0 ( -210 )

Recykler 0 ( -69.865.793 )

Sonda szpiegowska 0 ( -24.015.952 )

Bombowiec 0 ( -695.540 )

Satelita słoneczny 0 ( -2 )

Niszczyciel 0 ( -3.003.806 )

Gwiazda Śmierci 763.285 ( -0 )

Pancernik 0 ( -30.847.265 )

Reaper 0 ( -16.454.959 )

Pathfinder 0 ( -542.326 )

Wyrzutnia rakiet 0 ( -22.946 )

Lekkie działo laserowe 0 ( -569 )

Działo Gaussa 0 ( -379 )

Działo jonowe 0 ( -6 )

Wyrzutnia plazmy 0 ( -209.995 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.585.921.886.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 7.624.142.885.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 5.364.614.999.341 metalu i 3.796.607.997.262 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.730.948.334.341

Kryształ: 1.564.168.164.262

Deuter: -719.815.388.000

agresor zyskał łącznie 2.575.301.110.603 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.673.594.082.500

Kryształ: -2.942.040.354.500

Deuter: -1.008.508.448.000

obrońca stracił łącznie 7.624.142.885.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Gratulacje piękne walnięcie % robi wrażenie niestety moje spadło na top 2 😞.

Dark chyba zbyt pewny siebie że FS nie robił.

Zawsze na paczkomata znajdzie się większy paczkomat 😁😁.

I poprawcie procent bo jest błędny 😉

• Gratuluję starcia, konkretnie walnęło :huh: Myślę, że darka mogła trochę zgubić pewność siebie- nie poszedł na urlop i nie wysłał fs'a, bo stwierdził że i tak nikt go nie poskłada- jak widać był w błędzie:trollface: Atakujący widzę po statach przetopili już większość złomu, obrońcy :szo:

• Gratulacje. Zawsze znajdzie się ktoś mocniejszy albo bardziej przebiegły. Jeśli nic się nie dzieje, to znaczy, że to tylko cisza przed burzą. 5k paczek załata dziurę. Obrońcy SzO. Oby chociaż wesele było udane 💪

• Gratuluję wszystkim uczestnikom starcia :thumbup:Zarówno atakujący jak i obrońca wyspawali potężne floty :) Napewno nie byłoby takie % gdyby nie potężne straty u atakujących. Nie mniej obrońca zachował wszystkie pancerne życzenia także można czekać na złom pod dom 8o

Ładnie się tutaj bawicie, 10/10 :6stars: Pozdrowienia z Earth aka Volans :rebels:

• :graty: piękne starcia, kolosalne % - to wlaśnie nazywa się OGame :)

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Na początek gratulacje potężnych starć i znalezienia odpowiedniego momentu na to.

Teraz mniej przyjemnie. Jeszcze niedawno pod częścią niektórych starć na tym/starym forum padało pytanie "ile daleś?" Podejrzewając nieczyste starcie, pusz itp.(nie pisze w odniesieniu do was)

Dziś, mimo, że większość tych naprawdę dużych starć wyglada na czyste, można/trzeba zadać to samo pytanie - ile dałeś? Niestety, ale legalnie.

I to samo retoryczne pytanie można wam/tobie zadać. Pisanie o planowanej akcji, jest trochę jednak nie na miejscu.

Mimo wszystko, nadal gratuluję, zwłaszcza grubego portfela i osiągnięcia takiego poziomu finansowego, że mogłeś sobie na to pozwolić. Twoje pieniążki, twoje zabawki.

Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej [ciach] gierki.

Moderator Ruda:
    Wulgaryzm

• Akcja bardzo długo planowana i przygotowywana.

piszemy tutaj o " ile wydać kasy na paczki, żeby spakować gracza ,który wydał sporo kasy na paczki ,żeby zezłomować mu flotę którą kupił za wydane pieniądze na paczki, która stoi sobie na moonie bez opieki tylko dlatego , że była tak potężna bo przecież kupiona za bejmy na paczki z myślą , że nikt więcej nie wyda pieniędzy na paczki bo ja (obrońca) wydałem tak dużo $$$ na paczki , że raczej nikt tyle nie ma mamony na paczki xD "

CZYSTA FINEZJA W WYKONANIU DŁUGOOOOOOO PLANOWANEJ I PRZYGOTOWANEJ AKCJI ! ...... BRAWOOOO !! :trollface:

Osobiscie uważam , że chłopaki z sojuszu LEN niczym innym nie zaskoczą, nie zadziwią jak wydaniem pieniędzy na paczki ... Teraz w sumie już tego nie muszą robić bo wszystkich solo spakują ale z tym trochę ciężko bo ciężko będzie znaleźć flotę stojącą i proszącą się o złom .

Mimo wszystko i tak was lubie chłopaczki , nic do was nie mam .. takie czasy w tą grę . Wydawanie "sosu" na cyferki i jest jak jest :)

5 lat temu takie starcia nigdy by nie miały miejsca ..... aahhhhh ta gra tak bardzo zjebanaaaaaaa : (

Teraz trochę do samego starcia : POTĘŻNE JEBNIĘCIE , POTĘŻNY % , POTĘŻNY ZYSK ... tyle cyferek , że oczopląsu dostałem .

Gratulować nie pogratuluję ale mogę wam życzyć przyjemnego przetopu bo jest co przetapiać ;)

Dareczek ... No niespodziankę dostałeś ! Powinieneś jednak wiedzieć , że to jest możliwe skoro można w paru kliknięciach nabyć mnóstwo cyferek . Odbudowa nie powinna być trudna z tym portfelem i rozbudowanym kontem co masz :)

Ode mnie na koniec dla was ( AGD,BENIO,DARK) .... WSNR I HWNI!

• Witam i zarazem żegnam :)

Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf xD Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi :) Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy :) Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie :) Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze :) Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji :) Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek :) Legalnego pushu xD Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal xD ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej :) To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS :) Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas :) Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje :) Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym :) Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają :) I tutaj na tym zakończę :) Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk :) OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło :) CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać :) Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄

Na koniec

HWNI I WSNR dzbany, mośki i inne gady:closed::trollface:

• kapsmik , sandacz i Baca_Wlkp to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!

Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy.:brawo: Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki:lool:

Życzę wam powodzenia w realu i w GRZE! :rebels:

• kapsmik i sandacz to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!

Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy.:brawo: Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki:lool:

Ty dzbanie 😂😂😂 Czekaliśmy aż wrocisz z fsa i zamulisz 😂😂 Ale taki promeloelo gracz jak Ty tego nie ogarnia. 😂😂

• kapsmik i sandacz to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Ty dzbanie 😂😂😂 Czekaliśmy aż wrocisz z fsa i zamulisz 😂😂 Ale taki promeloelo gracz jak Ty tego nie ogarnia. 😂😂

I tu właśnie pojawia się cała prawda o paczkomatach. Sądzą ,że jak mają grube portfele to mają dostęp do wszystkiego...

... wszystkiego poza rozumem. To jest dokładnie to co opisałeś wyżej, ale paczkomaty i tak nie zrozumieją więc chyba szkoda sobie strzępić jęzor ... :-)

• kapsmik , sandacz i Baca_Wlkp to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Nie hejtowalem ani razu, pogratulowałem, nie obrażałem.

A lotki były pod ciebie.

• Nic dodać nic ująć, takie mamy teraz topowe starcia na OG :trollface:

Obrońcy kilof i sporo paczek !

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

taa, sam jesteś dzbanem. Durniejszej wymówki nie słyszałem. Jak stawialiście lotki to moja flota stała już ze 2h w innej gali. Nawet kapsowi złom zwinąłem z PM. No ale co tu oczekiwać, ty wiesz lepiej.