Posts by Mamba

Nic ręcznie. Wszystko na bocie. Pomylił się i trochę sond w dupę.

Przyznam, że dałem ciała, bo źle kordy wbiłem i nadziałem się na małą obronkę moona. Potem postanowiłem nakrasc jak najwięcej, żeby minusa nie było. Wódz chyba zajęty w pracy był, bo po swój PZ ponad godzinę leciałem i udało się całość odzyskać.

Przynajmniej mnie zmotywowało, żeby postawić 3kk nowych sond, więc pilnujcie moonów XD

Haha, pierdzielenie. Każdy, kto nie chce grać albo potrzebuje dłuższą przerwę, wrzuca urlop. Ty znudzony gra postanowiłeś się logować od stycznia 83 razy dziennie i patrzeć, czy ktoś raczy w końcu ci flotę stuknąć. Hahaha, dobre tłumaczenie.

Dwa, jakim prawem piszesz o oszustach, jak nikt tu krętaczem nie jest. Te multikonta sobie sami wymyśliiście i ciągnięcie temat od miesięcy. A paczki to inny temat. To już bardziej wina GF, a ja skoro mogę, to paczkuję. Regulaminu nie łamie tym. I tak jesteśmy bardzo spokojni, bo moglibyśmy całe uni wyczyścić. Gramy sobie eko, praktycznie nikt nikogo nie obraża. Na serwerze na DC względnie przyjazna atmosfera, a ty pierdzielisz farmazony. Wybaczam jednak, bo wiem, się wkurwiłeś tym złomem.

A teraz idź pooddychać świeżym powietrzem. Skorzystaj z ładnej pogody. I najlepiej nigdy nie wracaj grać w tę grę. Wolność umysłu najważniejsza. Peace out.

Moderator Neferet:
    Wulgaryzmy

Generalnie nie mam zarzutów i jakichś domysłów. Chodziło mi głównie o to, że można było się lepiej pilnować. Chociaż wiem, że wystarczy cofnąć się wyłączyć żelazko, podbiec na autobus czy minutę dłużej konia walić i draka gotowa. Nie tylko grą się żyje 👊😉

Kombajn wjechał w traktor. Szybka akcja rodem z Łodzi. Może ktoś jeszcze pamięta historię o Pavulonie?

traktor-fail.gif

Upadłemu graty. Do ostatnich sekund wątpił, że się uda. I jeszcze te akty przed samym uderzeniem.

Pavulonovi SzO, chociaż strata pewnie mocno boli. Od kilku dni szły tam skany dziesiątkami i trochę się dziwię, że nie dały do myślenia. Czasami i ule nie są bezpieczne.

A że flota częściowo za pieniądze, to już inna bajka. Sama nie wyszpieguje i nie poleci. Trochę trzeba powiedzieć i poobserwować, żeby trafić dobry cel. A ten był bardzo dobry.