Graty ,ale zasada zawsze niepisana ze pushówek sie nie wrzuca
Jaka pushówka?
Lepiej się za Wodza weź, bo po rajtach Ci jedzie cały czas
Graty ,ale zasada zawsze niepisana ze pushówek sie nie wrzuca
Jaka pushówka?
Lepiej się za Wodza weź, bo po rajtach Ci jedzie cały czas
Się młody rozbrykał
Obrońcy SzO
Długo obserwowałeś i w końcu się udało. Ładny procent. GRATULACJE.
Obrońca zalogował się kilka minut po, ale chyba nie miał czym reszty PZ wiosłować.
Jak wróci, to fajnie, bo to w końcu stary dobry dostawca deksu z czasów SC, więc życzę SzO.
Display MoreCzego gratulujesz obrońcy? Tego, że agresor kordy pomylił i wysłał sondy na moona z obroną? Czy tego, że złomu spod własnego moona nie zebrał?
Myślałem, że postawił w czasie lotu i przeklikał np. detroidem.
===
Edit:
Ale jak agresor to pomylił? Bez AGR ręcznie wpisywał koordy? Czy ręka tak drżała, że w niewłaściwe A kliknął?
Nic ręcznie. Wszystko na bocie. Pomylił się i trochę sond w dupę.
nie myślałem, że dożyje dnia gdzie wodzu bedzie farmić na upadłym
Wodza też można farmić, ale trzeba uważać. Na tym polega odpowiedzialność.
Ciekawe jakie ST wrzuci Upadły na Wodzo - no licze, że bedzie w TOP10 ST uni Earth
Będzie miazga 😁
Przyznam, że dałem ciała, bo źle kordy wbiłem i nadziałem się na małą obronkę moona. Potem postanowiłem nakrasc jak najwięcej, żeby minusa nie było. Wódz chyba zajęty w pracy był, bo po swój PZ ponad godzinę leciałem i udało się całość odzyskać.
Przynajmniej mnie zmotywowało, żeby postawić 3kk nowych sond, więc pilnujcie moonów
Display MoreWitam:)
Nie żałuje ponieważ:
1.wiedziałem że mnie skanują
2. wiedziałem że ma mona koło mnie
3. Flota tam stoi od stycznia i czekała na złom
4. nawet widziałem że leci
5. Wpusciłem go
6. Wpusciłem nawet dobitke
7.jak już lecial na sępa czterema dobitkami to stwierdziłem że już przegina wiec niech nie gada głupot ze cos chciał zostawić-ucieklem
Wszyscy co mnie znają wiedzą że do głupich nie należe i po prostu nie moglem dać sie sojuszowi zezłomować bo byłaby afera puschowa.
A tak mam nadzieje że Upadły dostanie bana za puscha bo w logach byłem zalogowany a nic nie robiłem Wiec niech nie mówi o szczęsciu bo mnie po prostu sie już nie chce grać z tymi top1-4 co ładują bezsenswonie kase i się przechwalają (i oczywiscie 10kont puschowych na co admini pozwalają)
Mnie i tak już nie zalezy swoje zrobiliśmy na swoim Volans(uczciwie) ,flota stała pare miesiecy ale kazdy sie bał lecieć mimo że ciągle tam stała i nawet fsów nie było robionych często. Szczegolnie drygacz-MAMBA. (wiec trzebabylo temu pomóc)
Pozdrawiam Wszystkich a w szczególności T-T
Zrobiłem wkońcu top1 haha
p.s.
Może wkoncu znajdzie sie chociaż jeden serwer bez oszustów to sobie znów zagram:)
Haha, pierdzielenie. Każdy, kto nie chce grać albo potrzebuje dłuższą przerwę, wrzuca urlop. Ty znudzony gra postanowiłeś się logować od stycznia 83 razy dziennie i patrzeć, czy ktoś raczy w końcu ci flotę stuknąć. Hahaha, dobre tłumaczenie.
Dwa, jakim prawem piszesz o oszustach, jak nikt tu krętaczem nie jest. Te multikonta sobie sami wymyśliiście i ciągnięcie temat od miesięcy. A paczki to inny temat. To już bardziej wina GF, a ja skoro mogę, to paczkuję. Regulaminu nie łamie tym. I tak jesteśmy bardzo spokojni, bo moglibyśmy całe uni wyczyścić. Gramy sobie eko, praktycznie nikt nikogo nie obraża. Na serwerze na DC względnie przyjazna atmosfera, a ty pierdzielisz farmazony. Wybaczam jednak, bo wiem, się wkurwiłeś tym złomem.
A teraz idź pooddychać świeżym powietrzem. Skorzystaj z ładnej pogody. I najlepiej nigdy nie wracaj grać w tę grę. Wolność umysłu najważniejsza. Peace out.
Widzisz, posłuchałeś Mamby i się udało. Graty wlotu. Sam już się kilka razy czailem, ale wolałem skorzystać z ładnej pogody. Najważniejsze, że zostaje w sojuszu. 💪👊💪👊💪👊🌈
Obrońcy SzO.
PS: Posprzątaj pokój 😤
Zysk zacny, ale za satelity i pełzacze Czara trzeba bedzie oddać
Obrońcy SzO 💪
Ja i Kid jesteśmy za
W końcu jakiś lot nie po satkach...
Obrońcy SzO
Dokladnie bo kase dostalem ja 😂(żarcik)
Wuja, pożycz na paczki 🤣
Display MoreWidzę, że pojawiły się tutaj jakieś dziwne domysły i spekulacje, więc pozwolę sobie przedstawić sytuację z mojej strony.
Miałem pełną świadomość, że upadly na mnie poluje, cały jego sojusz wspierał to skanami, już myślałem że na astro z tego uzbieram.
Czasem sobie podnosiłem flotę, czasem zbierałem pzty żeby nie ułatwiać tych szalonych obserwacji.
Na dobrą sprawę zbierałem się do urlopu dłuższego żeby sobie odpocząć bo po fuzji zapał do gry raczej był minimalny. Szyki pokrzyżował event z zadaniami - ściągnąłem na jego czas urlop.
Jeszcze wczoraj dyskutowaliśmy sobie na disco kombinując co można zrobić, więc nie oceniałbym z góry tego czy coś dało do myślenia czy nie.
Opóźniona ekspa nie pozwoliła z rana wrzucić urlopu, dalej nieuwaga przez 30-40 min i pozamiatane. Przy 20 lvl nadprzestrzennego, 35 min lotu i takiej ilości floty jaką ma upadły margines błędu jest bardzo niski.
Ogame to tylko gra i tak staram się do niej podchodzić. Niestety jest już mocno inna niż kiedyś, ale niezmiennie fajnie jest pogadać z ludkami na disco Volans i T-T i tego nie zamierzam odpuszczać.
A czy samą grę odpuszczę to się zobaczy, szkoda że urlop już po złomie i za to wypada mi też przeprosić sojuszników. No ale jestem człowiekiem, mam życie pozaogamowe i właściwie nie czuję potrzeby żeby się z tego przed kimkolwiek tłumaczyć.
Pozdrawiam chłopaków z Volans i T-T - klasa ziomki i dla nich warto dalej grać, pomimo tego w co ta gra się zmieniła. Vibe starego ogame pozostaje właśnie w nich.
Generalnie nie mam zarzutów i jakichś domysłów. Chodziło mi głównie o to, że można było się lepiej pilnować. Chociaż wiem, że wystarczy cofnąć się wyłączyć żelazko, podbiec na autobus czy minutę dłużej konia walić i draka gotowa. Nie tylko grą się żyje 👊😉
Kombajn wjechał w traktor. Szybka akcja rodem z Łodzi. Może ktoś jeszcze pamięta historię o Pavulonie?
Upadłemu graty. Do ostatnich sekund wątpił, że się uda. I jeszcze te akty przed samym uderzeniem.
Pavulonovi SzO, chociaż strata pewnie mocno boli. Od kilku dni szły tam skany dziesiątkami i trochę się dziwię, że nie dały do myślenia. Czasami i ule nie są bezpieczne.
A że flota częściowo za pieniądze, to już inna bajka. Sama nie wyszpieguje i nie poleci. Trochę trzeba powiedzieć i poobserwować, żeby trafić dobry cel. A ten był bardzo dobry.
Jak się leci na lotkę, to tak zazwyczaj się to kończy. Nikt nie porzuci rozwiniętej planety z flotą. Nie doszukiwałbym się tutaj niczego szczególnego.
Congrats👖
Fajnie, że trafiłeś, bo jakby się sam zrobił, jak ten wczoraj, to byłby niedosyt.
Obrońcy SzO 👊
Chyba gong od Wojtka to dla Ciebie za mało.
Możliwe tak, ale pewnie nie chcą, żeby za szybko nie paczkować. Równie dobrze powinny być czasy krótsze od sekundy. Ogólnie jestem za jednym i drugim.
Podobno do samego końca myślał, że leciał GS-ami.
Atakującemu SzO, a obrońcy graty refleksu.
Niczym Feniks z popiołów
Obrońcy SzO