Naszła mnie taka rozkmina, że na każdym uni jest dużo kont martwych. Po złomie albo graczy, którzy już nie chcieli dalej grać. Czy nie byłoby lepiej, żeby nowi gracze na danym uni w pierwszej kolejności otrzymywali najlepsze opuszczone konto zamiast dostawać całkowicie nowe? Zawsze to jest szansa szybszego dogonienia czołówki, a przy odrobinie szczęścia można niezły nabytek dostać. Np. na Earth jest jedno konto z top 100, idlak, gościu ma ponad 25kkk obrony i przestał grać po nalotach na jego bunkier. Nowa osoba mogłaby coś z tym zrobić. A tak konto wisi i wkrótce przepadnie.
Posts by Mamba
-
-
Będziecie pompowani obaj.
-
Kaktus został sam ukłuty. Jemu SzO, a Freeqowi gratulacje!
-
Gratulacje. Będą nowe LM-y. Obrońcy SzO!
-
widzę, że różne teorie się pojawiają... skończyłem tu grać już wiele miesięcy temu, zszedlem z urlopu w święta, aby komuś podarować te obrazki co wyklikalem top 25.. jedyny który się połasił był Wojeciech.. flotę trzymałem w ulu więc trochę grałem mu na nosie, co postawił kulkę w uk obok wchodziłem na urlop tym razem było podobnie, widziałem kulkę, mona, baa cały lot, bo od 30min byłem na koncie, napisałem wiadomość, byłem ciekaw czy zawróci, nie zwrócił więc tak się pożegnalem z tym uni nudy tu, więc nie ma ma co marnować czasu, dzięki za grę i pzdr all
No to teraz możesz podarować komuś konto o flotę mniejsze
-
Nazwa Imperator booban, to chyba jakieś nieporozumienie, zdecydowanie za bardzo buńczuczna. Pasowałaby raczej "płochliwy booban", bo od czasu złoma się więcej nie pojawił
Albo Imperator Dzwon 🤣
-
I to jest stejk well done. Szkoda, że obrońca się poddał.
-
Słaby atak. Bic klienta kilkukrotnie słabszego nie przystoi. Brak słów. Obrońcy SzO i pokonania agresora.
-
Szkoda, że to nie VIP, ale dobre i to. Pozdro dla Freeqa i SzO dla obrońcy 💪
-
Upadły się podniósł. Graty sporego zysku. I pamiętaj, deuteru nie można sobie tak brać Obrońcy SzO
-
A mi Piootr25 nie pogratulował. Nadal tyle zawiści, tyle nienawiści, tyle jadu. Dlaczego?
Quote from piootr25Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo
Czy potrafisz w końcu zrozumieć istotę rzeczy? Ta akcja jest dowodem przeciwieństwa Twojej tezy. To jest przykład, w którym zostałeś złapany i zniszczony. Tak, jak 3 z 4 Twoich dzwonów o moje pulchne księżyce z września bieżącego roku, którymi się nie podzieliłeś na forum. Tak, jak ataki na Twoje pełzacze, gdy byłeś Odkrywcą, by spowolnić Twój rozwój ekonomiczny. Tak, jak regularne podbieranie Ci przez wiele tygodni z galaktyk 2:57, 3:57 i 4:57 Pola Zniszczeń z 16 pozycji, gdy bylem Odkrywca przed kilkoma miesiącami. Tak, jak kradzieże surowców z Twoich planet (te słynne 8kkKkKkKkK). Nie dostrzegasz pełnego obrazu. Przeczysz faktom.
Życzę Ci spokojnych świat, refleksji nad swym postępowaniem oraz zmiany stosunku do mnie. Bez uszczypliwości; bez wspominania o "tubkach pasty, czy żelu do odbytu", którymi tak obficie i ochoczo chciałeś obdarzyć cale uniwersum Earth; bez tekstów pokroju: "je [ciach] nij się w łeb". Dziękuję Operatorom Gry za interwencję. Mam nadzieję, Piotrze, iż ściągniesz z mojego nicka opcję "ignoruj" i nawiążesz ze mną pokojowe relacje. Wspólnie możemy handlować surowcami, byś podbił poziom swej ekonomii. To zaowocuje, gdy na serwerze pojawi się wyczekiwany dodatek. Pozwól mi ogrywać tę grę spokojnie, a spokój w 3:57 będzie trwały i będzie Ci dany.
Amen
-
Bardzo słabe zachowanie obrońcy. W takich sytuacjach zachodzą przemyślenia, czy nick nie powinien być przypisany do konta Lobby.
Nick "Konto w likwidacji", nadal w likwidacji, a minęło 10 dni. Jaka musi być to skomplikowana procedura skasowania konta
Nicki już dawno powinny być przypisane do lobby i bez możliwości ich zmiany - taka mała dygresja.
-
Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊
Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)
Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu
3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej
Wiadoma sprawa. Ja też dupy raz dałem, więc nie będziemy płakać. Gramy dalej. 👊
-
Wodzu Co takimi ściepami leciałeś?
-
Wybaczcie , że komentarz po dłuższym czasie, ale na uwagę zasługują trzy kwestie, mianowicie:
1. Przyzwoity procent ST,
2. Kolejny gracz [VIP] poległy w starciu z graczem [S-C],
3. Regularna zmiana nicku agresora na taki z dopiskiem "oddam", słabo to wygląda...
Podsumowując: ST może się podobać, przyzwoity zysk liczony w miliardach jednostek oraz nieoficjalna wojna między tymi sojuszami, bo tak to można nazwać
Moje zmiany nicku na oddam zdarzają się jak mnie Mamba zdenerwuje, ale później dzwoni, kurierów wysyła z prezentami i mu wybaczam a tak serio to po kilku próbach uwolnienia się od tej gierki, jednak do fuzji poczekam i tam gdzieś zakończę w ładnym st po prawej stronie
UPADLY cieszę się, że poraz kolejny mnie posłuchałeś, i że prezenty na tyle się spodobały, że postanowiłeś zostać. ❤️
-
Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊
-
Ładnie, ładnie. Jeszcze trochę i będzie ścisła czołówka!
-
Zysk zacny. Będzie top 3 do końca roku jak nic! Tak trzymaj!
-
Brak konsekwencji w twoich działaniach. Raz piętnujesz topkę. że atakuje słabszych graczy, a teraz pochwalasz? Przecież Wojtek zdjął lamusa jakiegoś... Teoretycznie powinieneś zminusować.
-
grandcross Chyba przez pomyłkę polubiłeś 🤣🤣🤣🤣🤣