Posts by Mamba

Naszła mnie taka rozkmina, że na każdym uni jest dużo kont martwych. Po złomie albo graczy, którzy już nie chcieli dalej grać. Czy nie byłoby lepiej, żeby nowi gracze na danym uni w pierwszej kolejności otrzymywali najlepsze opuszczone konto zamiast dostawać całkowicie nowe? Zawsze to jest szansa szybszego dogonienia czołówki, a przy odrobinie szczęścia można niezły nabytek dostać. Np. na Earth jest jedno konto z top 100, idlak, gościu ma ponad 25kkk obrony i przestał grać po nalotach na jego bunkier. Nowa osoba mogłaby coś z tym zrobić. A tak konto wisi i wkrótce przepadnie.

widzę, że różne teorie się pojawiają... skończyłem tu grać już wiele miesięcy temu, zszedlem z urlopu w święta, aby komuś podarować te obrazki co wyklikalem top 25.. jedyny który się połasił był Wojeciech.. flotę trzymałem w ulu więc trochę grałem mu na nosie, co postawił kulkę w uk obok wchodziłem na urlop xD tym razem było podobnie, widziałem kulkę, mona, baa cały lot, bo od 30min byłem na koncie, napisałem wiadomość, byłem ciekaw czy zawróci, nie zwrócił więc tak się pożegnalem z tym uni :) nudy tu, więc nie ma ma co marnować czasu, dzięki za grę i pzdr all :)

No to teraz możesz podarować komuś konto o flotę mniejsze :)

Amen

Bardzo słabe zachowanie obrońcy. W takich sytuacjach zachodzą przemyślenia, czy nick nie powinien być przypisany do konta Lobby.

Nick "Konto w likwidacji", nadal w likwidacji, a minęło 10 dni. Jaka musi być to skomplikowana procedura skasowania konta :]

Nicki już dawno powinny być przypisane do lobby i bez możliwości ich zmiany - taka mała dygresja.

Fajna akcja. Piotruś leciał na pewniaka a tu zonk. Graty dla obrońców, a Pioterowi SzO. 💪👊

Taka gra.Odrodze się jak Feniks:)

Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo (Jak Wojciech pisał mogłem mu

3 razy flotę rozwalić bo zapomniał się podstawić a ja zawracałem:) ale chociaż się coś działo na tym prawie martwym serwerze ...Już spawam .Bez obrażania prowokacji bawimy się Dalej

Wiadoma sprawa. Ja też dupy raz dałem, więc nie będziemy płakać. Gramy dalej. 👊

UPADLY cieszę się, że poraz kolejny mnie posłuchałeś, i że prezenty na tyle się spodobały, że postanowiłeś zostać. ❤️