A mi Piootr25 nie pogratulował. Nadal tyle zawiści, tyle nienawiści, tyle jadu. Dlaczego?
Quote from piootr25
Pogratulowałem Wojtkowi bo na tym ta gra polega.Dla mnie i tak jest powód do dumy że Wojciech i ty Mamba Freqq ProWeeD rady nie daliście.Moj drugi błąd i tylko dla tego się udalo
Czy potrafisz w końcu zrozumieć istotę rzeczy? Ta akcja jest dowodem przeciwieństwa Twojej tezy. To jest przykład, w którym zostałeś złapany i zniszczony. Tak, jak 3 z 4 Twoich dzwonów o moje pulchne księżyce z września bieżącego roku, którymi się nie podzieliłeś na forum. Tak, jak ataki na Twoje pełzacze, gdy byłeś Odkrywcą, by spowolnić Twój rozwój ekonomiczny. Tak, jak regularne podbieranie Ci przez wiele tygodni z galaktyk 2:57, 3:57 i 4:57 Pola Zniszczeń z 16 pozycji, gdy bylem Odkrywca przed kilkoma miesiącami. Tak, jak kradzieże surowców z Twoich planet (te słynne 8kkKkKkKkK). Nie dostrzegasz pełnego obrazu. Przeczysz faktom.
Życzę Ci spokojnych świat, refleksji nad swym postępowaniem oraz zmiany stosunku do mnie. Bez uszczypliwości; bez wspominania o "tubkach pasty, czy żelu do odbytu", którymi tak obficie i ochoczo chciałeś obdarzyć cale uniwersum Earth; bez tekstów pokroju: "je [ciach] nij się w łeb". Dziękuję Operatorom Gry za interwencję. Mam nadzieję, Piotrze, iż ściągniesz z mojego nicka opcję "ignoruj" i nawiążesz ze mną pokojowe relacje. Wspólnie możemy handlować surowcami, byś podbił poziom swej ekonomii. To zaowocuje, gdy na serwerze pojawi się wyczekiwany dodatek. Pozwól mi ogrywać tę grę spokojnie, a spokój w 3:57 będzie trwały i będzie Ci dany.