Posts by olszyn4
-
-
Wojciech - wrzuć U na jakiś czas to wejdą lepsze ST - u Upadełego się sprawdza
z eko dziennie 1kkk z exp kolejne ok 1kkk wiec 1 dzień u to 2kkk w plecy
pretensje do mnie za to
pretensje do Ciebie za to że spowodowałeś na nas to że 3/4 uwagi na VIPach siadło...(choć nie mamy chęci jak na początku uni bo było by inaczej i tylko rekreacyjnie sobie robimy swoją robote teraz) i to tylko twoja wina za twoje pyskowanie, hejtowanie itp. TYLKO DO CIEBIE powinni mieć VIPy powinny mieć pretensje. Tylko ty jesteś temu winien.
a jak taki cwany jesteś to jeszcze jest "wojna", jak chcecie to możecie być orani dziennie w nieskończoność po grosze nawet albo i rekreacyjnie. Nam ropy nie braknie... Mamy swoich dostawców
O jakiej wojnie ty piszesz??.Jak masz floty sam więcej niż my wszyscy.Jak jesteś taki dobry to złap mnie sam i wtedy ci pogratuluje (raz cię się udało dawno temu mój błąd) .Jesteś Top 1 flociarzy i co musisz się na innych wyzywać bo niby siedzę 24 na dobę?.Nie śpię ,nie jem,rodzina zaniedbana,bez pracy.punktów mało na 9 miesięcy gry itp itd .To wszystko jest nie ważne.Pokaz klasę i mnie zezlomuj:).Albo poprostu zamknij temat i może Poprostu kiedyś wpadnę...
Wojtek nie ma co tłumaczyć bo typ jest na poziomie podstawówki jeśli chodzi o tą grę .
Pisze o wazelinie i to jedyne co potrafi.
Taki płaczek a w grze nie potrafi nic pokazać.
Potrafi tylko żale wylewać na forum.
Na jakiego VIPka mam zapolować ?
Jakbym tu przeniósł konto to dopiero byś płakał na forum ,że Ty i koledzy życia nie macie życia, miesiąc i wszyscy bylibyście na urlopach.
w0jci3ch ~ jak będziecie mieli jakieś konto do oddania to chętnie przyjdę wyjaśnić tych krzykaczy.
Ale wtedy by założyli konto żeby minusy dawać na forum 🤣🤣
Już takie groźby kiedyś słyszałem.A jakoś gram ....
Już niedługo, po malutku rozwijam konto i zobaczymy na ile Cię stać
-
Wojciech - wrzuć U na jakiś czas to wejdą lepsze ST - u Upadełego się sprawdza
z eko dziennie 1kkk z exp kolejne ok 1kkk wiec 1 dzień u to 2kkk w plecy
pretensje do mnie za to
pretensje do Ciebie za to że spowodowałeś na nas to że 3/4 uwagi na VIPach siadło...(choć nie mamy chęci jak na początku uni bo było by inaczej i tylko rekreacyjnie sobie robimy swoją robote teraz) i to tylko twoja wina za twoje pyskowanie, hejtowanie itp. TYLKO DO CIEBIE powinni mieć VIPy powinny mieć pretensje. Tylko ty jesteś temu winien.
a jak taki cwany jesteś to jeszcze jest "wojna", jak chcecie to możecie być orani dziennie w nieskończoność po grosze nawet albo i rekreacyjnie. Nam ropy nie braknie... Mamy swoich dostawców
O jakiej wojnie ty piszesz??.Jak masz floty sam więcej niż my wszyscy.Jak jesteś taki dobry to złap mnie sam i wtedy ci pogratuluje (raz cię się udało dawno temu mój błąd) .Jesteś Top 1 flociarzy i co musisz się na innych wyzywać bo niby siedzę 24 na dobę?.Nie śpię ,nie jem,rodzina zaniedbana,bez pracy.punktów mało na 9 miesięcy gry itp itd .To wszystko jest nie ważne.Pokaz klasę i mnie zezlomuj:).Albo poprostu zamknij temat i może Poprostu kiedyś wpadnę...
Wojtek nie ma co tłumaczyć bo typ jest na poziomie podstawówki jeśli chodzi o tą grę .
Pisze o wazelinie i to jedyne co potrafi.
Taki płaczek a w grze nie potrafi nic pokazać.
Potrafi tylko żale wylewać na forum.
Na jakiego VIPka mam zapolować ?
Jakbym tu przeniósł konto to dopiero byś płakał na forum ,że Ty i koledzy życia nie macie życia, miesiąc i wszyscy bylibyście na urlopach.
[ciach]
Moderator Neferet:
Nieregulaminowe treści i upominam za prowokacje. Możecie się żreć, ale nie obrażajcie się. -
[ciach]
Graty Wojtek, przetapiaj i czekam na jakiegoś VIPka
Moderator Neferet:
Podsycanie wrogiej atmosfery -
Łoooo Panie, ale pancy naklepane
Zysk też miodzio, czapki z głów, przetapiaj.
Obrońcy SzO !
-
Graty Sienio, przetapiaj.
Obrońcy oddaje szacunek za postawę, oby więcej takich graczy, paczkomatom stop
-
I znowu tylko i wyłącznie zdjales nocną produkcję, ukasiles jak dzika kuna
Szkoda,że więcej złomu z Twojej floty niż z 16k lm intera
Buduj się, co by więcej złomu chłopaki mieli
Interowi wielkie SzO .
Jest i troll Olszyn 😂 zrobiłem małe rozeznanie na innych Uni i jak sie okazuje to ty oprócz trollowania na forum to ponoć nic innego nie potrafisz a chełpisz się osiągnięciami, których nigdy nie było... 😂 ale ponoć tak już masz od małego 😁 mówisz 16k LMa to nocna produkcja? bo na skanie z 22 listopada też miałem te LMy... a nanity inter ma na 9 levelu... coś tu sie nie zgadza... LMy lecą na bunkier jako osłona dla trampków, ale tego możesz nie wiedzieć... i czasem im się padnie... 😂😂😂
Słabe to rozeznanie i chyba bajki pomyliłeś 😂
Ale czego innego można się spodziewać po farmie bitej co drugi dzień, nawet forum nie potrafi dobrze przejrzeć
Nie daj się już więcej złomować, bo na oczy Ci już siadło
Nie tłumacz mi gry, skoro nie umiesz nawet slotów tak pokolejkowac, żeby mniejsze straty mieć, no ale w sumie co Ty możesz o tym wiedzieć
-
I znowu tylko i wyłącznie zdjales nocną produkcję, ukasiles jak dzika kuna
Szkoda,że więcej złomu z Twojej floty niż z 16k lm intera
Buduj się, co by więcej złomu chłopaki mieli
Interowi wielkie SzO .
-
Złom pod dom zawsze cieszy, takie faremki zawsze spoko
-
Słabo, mało i w ogóle 😁
Dawaj więcej Lamko
-
Graty Szturmi, dawaj więcej 😎💪
-
nie trzeba być geniuszem żeby wyliczyć że twoje tzw złomy na PGS to zaledwie ułamek tego co później tracisz, tym bardziej że złomujesz nie tylko PGS , po prostu jesteś pralnią brudnej antymaterii przyjacielu, stawiam orzechy przeciwko kasztanom że licząc ciebie, melmaxa , tomeego , intera może audika w tej grupie jest osoba która zarządza kilkoma kontami, może dwoma lub trzema ale z pewnością ta sama, to że moderatorom nie chce się tego ogarnąć też jest zrozumiałe , gdyż nie dość że zarządza to jeszcze wydaje w realu kupę kasy na anty. i generalnie gdyby nie ciągłe przechwałki tych kolesi człowiek miałby to gdzieś a tak kreują się na nie wiadomo jakich gringo . A teraz szybciutko cenzura ciach ciach, byle nie bolało po oczach
Hahaha uwielbiam takich internetowych rozkminiaczy
I specjalnie po to założyłeś konto na forum ? 😂😂
-
Gratulacje się należą ekipie zlomujacej
A Tobie Leszku SzO, zdarza się najlepszym, ale z Twoim eko zaraz będzie po odbudowie !
-
Ciężkie to czasy dla Time
Graty trafienia Radosny, Kochankowi SzO jak najbardziej bo dobry gracz.
-
Jakaś ambitna akcja była? Coś mi umkło? Zawrócone stacjonuj? Kontra? Bodaj jakieś banalne liczenie PZta bez wabia? nieeeee.... no stała flota kilka godzin bo tak wyszło... zdrowie czasem kuca... a flota nie cnota odbuduje sie raz dwa... 😂😂
Rozumiem, tylko po co pisać o 'Twojej zbudowanej flocie' skoro takowej nie masz
Poza tym w Twoich starciach też zero finezji, tluczesz prawie samą nocna produkcję zanim chłopaki wstaną, żaden sukces 😉
Moderator Neferet:
Zmniejszyłam drzewko z cytatów -
Zdradzę ci pewien sekret - większość mojej floty zbudowana jest z farmienia topki, kilka dni temu w kilka godzin Audik, Andżela i Inter zapewnili mi w sumie prawie 2kkk towaru do przetopu, także nie ma co płakać jakoś koniec z końcem wiążę... 😂😂😂 i muszę oddać Tomiemu, że nauczył się sprzątać na noc i raczej nie ma na co latać... 😁
Ale mordo... Jakiej floty, Ty nie masz żadnej bo Cie znowu spakowali ... 😂😂😂
Moderator Neferet:
Zmniejszyłam drzewko z cytatów -
Szymek, że pisać nie umiesz to rozumiem, ale ze z liczeniem też masz problem to już mnie przeraża.
Zgadza się dostałem parę gongów, ale nie 34 w jednym roku jak Ty
Procentowo to jestes już pierwszy na całym OG, tyle że w straconych militarnych i tu nie ma żadnej wątpliwości
-
Ładnie Tomee dałeś tym razem Trissowi trochę podrosnąć....
Triss ogarnij te fsy w końcu bo wyglądasz jak multi PGS do złomowania
1/3 Floty Tomeego to pz z Trissa
Nic nie dał. Gorączka wygrała. Kilka godzin nietomny byłem. Bywa. Zdrownę i się odbuduje.
Często masz te gorączki.
Dużo zdrowia
-
%o nie chodzi o Ciebie, bo t5y nie jestes problemem, ty5lko GF ktoremu trzeba zglaszac bledy, bo tak to ciezko sie gra.
Ekonomowie nie mieli nigdy problemow, no moze z wyjatkiem,ze jak im flota niby miala wrocic to jej nie bylo widac, dopiero po kilku minutach.wrrrrrr nie chce mi sie tlumaczyc prostych zdarzen.
Błąd czy nie, trzeba umieć się zachować z klasą, zgłosić, poczekać co będzie,bo jeśli ma rację pewnie zwrócą mu flotę.
Ale jak dla mnie niech mu floty nie zwracają za to co ludziom wypisuje na PW i nie tylko.
Jego miejsce jest w chlewie między świniami i tyle w temacie.
-
Oj Sowiak Sowiak, a myślałem,że już lepiej się upilnujesz 😁😳
Teraz lepiej inwestuj w domki bo sorro02 zawistna bestia bedzie czuwać
Atakierowi graty, wlocik w okno zawsze spoko.