tomee [PGS] vs. Feniks z popiolow [S T P] ~ 69171.74%

• Witam.

Pozdro PGS i społeczności Cetus.

:trollface:

Dnia 24-11-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor tomee [PGS]

Pancernik 500.000

Obrońca Feniks z popiolow [S T P]

Mały transporter 192.000

Duży transporter 11.497

Lekki myśliwiec 1.028.943

Ciężki myśliwiec 12.414

Krążownik 8.440

Okręt wojenny 20.000

Recykler 80.000

Sonda szpiegowska 58.000

Bombowiec 1.140

Niszczyciel 1.000

Gwiazda Śmierci 9

Pancernik 2.650

Reaper 238

Pathfinder 3.804

Wyrzutnia rakiet 100

Lekkie działo laserowe 1

Po bitwie...

Agresor tomee [PGS]

Pancernik 497.830 ( -2.170 )

Obrońca Feniks z popiolow [S T P]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

157.598.149 Metalu, 1.080.696 Kryształu i 111.867.978 Deuteru

Agresor stracił łącznie 184.450.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.787.692.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 4.672.285.600 metalu i 2.244.888.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 270.546.823 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.764.783.749

Kryształ: 2.159.169.496

Deuter: 79.317.978

agresor zyskał łącznie 7.003.271.223 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.933.056.649

Kryształ: -2.720.392.196

Deuter: -404.789.978

obrońca stracił łącznie 9.058.238.823 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• I tak kilka dni wytrzymał, u niego to już ogromny sukces :trollface:

Chciałbym też mieć taką farme, może niedługo zmieni uni bo już wstyd, który to raz to chyba nikt nie wie :D

szO Triss co bys znowu dał zarobić 8)

Przetapiaj go Tomee i czekam na naSTepne.

• ten typ to jest taki żałosny co 2dzien w tych samych reckach

Zdradzę ci pewien sekret - większość mojej floty zbudowana jest z farmienia topki, kilka dni temu w kilka godzin Audik, Andżela i Inter zapewnili mi w sumie prawie 2kkk towaru do przetopu, także nie ma co płakać jakoś koniec z końcem wiążę... 😂😂😂 i muszę oddać Tomiemu, że nauczył się sprzątać na noc i raczej nie ma na co latać... 😁

• Zdradzę ci pewien sekret - większość mojej floty zbudowana jest z farmienia topki, kilka dni temu w kilka godzin Audik, Andżela i Inter zapewnili mi w sumie prawie 2kkk towaru do przetopu, także nie ma co płakać jakoś koniec z końcem wiążę... 😂😂😂 i muszę oddać Tomiemu, że nauczył się sprzątać na noc i raczej nie ma na co latać... 😁

Ale mordo... Jakiej floty, Ty nie masz żadnej bo Cie znowu spakowali ... 😂😂😂

Moderator Neferet:
    Zmniejszyłam drzewko z cytatów

• Ale mordo... Jakiej floty, Ty nie masz żadnej bo Cie znowu spakowali ... 😂😂😂

Jakaś ambitna akcja była? Coś mi umkło? Zawrócone stacjonuj? Kontra? Bodaj jakieś banalne liczenie PZta bez wabia? nieeeee.... no stała flota kilka godzin bo tak wyszło... zdrowie czasem kuca... a flota nie cnota odbuduje sie raz dwa... 😂😂

Moderator Neferet:

• Jakaś ambitna akcja była? Coś mi umkło? Zawrócone stacjonuj? Kontra? Bodaj jakieś banalne liczenie PZta bez wabia? nieeeee.... no stała flota kilka godzin bo tak wyszło... zdrowie czasem kuca... a flota nie cnota odbuduje sie raz dwa... 😂😂

Rozumiem, tylko po co pisać o 'Twojej zbudowanej flocie' skoro takowej nie masz xD

Poza tym w Twoich starciach też zero finezji, tluczesz prawie samą nocna produkcję zanim chłopaki wstaną, żaden sukces 😉

Moderator Neferet:

• Często masz te gorączki.

Dużo zdrowia 8)

Hahaha, bo bez Rutinoscorbinu i Goździkowa także mówiła, że dużo cebuli i czosnku jeść :)

Zdrowie najważniejsze a gra? olać odbudujesz zacięcie masz jak nikt inny na tym uni!!

To się chwali właśnie, już nie jeden po takiej ilości klapsów by zawinął wroty i dał U, a tutaj ? No proszę, proszę, coś się dzieje i jest fajnie :)

ten typ to jest taki żałosny co 2dzien w tych samych reckach

No nie powiedziałbym, proponuję przejrzeć Steczki także raaafa to zobaczysz, że i także potrafi ukąsić i to nie lekko :)

Moderator Neferet:

• nie trzeba być geniuszem żeby wyliczyć że twoje tzw złomy na PGS to zaledwie ułamek tego co później tracisz, tym bardziej że złomujesz nie tylko PGS , po prostu jesteś pralnią brudnej antymaterii przyjacielu, stawiam orzechy przeciwko kasztanom że licząc ciebie, melmaxa , tomeego , intera może audika w tej grupie jest osoba która zarządza kilkoma kontami, może dwoma lub trzema ale z pewnością ta sama, to że moderatorom nie chce się tego ogarnąć też jest zrozumiałe , gdyż nie dość że zarządza to jeszcze wydaje w realu kupę kasy na anty. i generalnie gdyby nie ciągłe przechwałki tych kolesi człowiek miałby to gdzieś a tak kreują się na nie wiadomo jakich gringo . A teraz szybciutko cenzura ciach ciach, byle nie bolało po oczach

• nie trzeba być geniuszem żeby wyliczyć że twoje tzw złomy na PGS to zaledwie ułamek tego co później tracisz, tym bardziej że złomujesz nie tylko PGS , po prostu jesteś pralnią brudnej antymaterii przyjacielu, stawiam orzechy przeciwko kasztanom że licząc ciebie, melmaxa , tomeego , intera może audika w tej grupie jest osoba która zarządza kilkoma kontami, może dwoma lub trzema ale z pewnością ta sama, to że moderatorom nie chce się tego ogarnąć też jest zrozumiałe , gdyż nie dość że zarządza to jeszcze wydaje w realu kupę kasy na anty. i generalnie gdyby nie ciągłe przechwałki tych kolesi człowiek miałby to gdzieś a tak kreują się na nie wiadomo jakich gringo . A teraz szybciutko cenzura ciach ciach, byle nie bolało po oczach

Hahaha uwielbiam takich internetowych rozkminiaczy :trollface:

I specjalnie po to założyłeś konto na forum ? 😂😂