Blues jest akurat znany z tego, że zaczyna na co drugim uni za kilka tysięcy od razu.
To już nie gra tylko zakupy
Blues jest akurat znany z tego, że zaczyna na co drugim uni za kilka tysięcy od razu.
To już nie gra tylko zakupy
hahaha, zastanawiałem się gdzie te 200 GS
graty ;p wracaj, przewrót na uni
Dokupcie jeszcze drugie tyle rozporkow a i tak nie będziecie graczami tylko paczkomatami
Graty Sienio lamo, są jeszcze tacy co potrafią grać normalnie i uczciwie
Graty, chciałbym zobaczyć ich minę po zalogowaniu
Jakie były faktyczne zyski ?
310kkk w sumie, sorry za RW ale jak wiemy konwerter nie działa z rozpruwarkami
Jesteś tak marny,że nie umiesz nawet raportu z rozporkami skonwertować ?
Flotę kupić było łatwiej na pewno haha
Paczkomat rulez, dla mnie straszna cienizna i wręcz wstyd
Hehe śmieszne to trochę, ogólnie to Mscicielowi nauki robienia FSow życzę, bo niestety takie mamy czasy, że byle lamus może wydać kupę kasy i kupić kupę floty.
Ale to dalej nie gracz, tylko zwykły paczkomat.
Nigdy nie zrozumiem jak można się jarać ST, które bez pieniędzy nie miało by miejsca, słabe strasznie ale dla zakompleksionych to chyba dobre dowartościowanie
Graty Aster, widzę nie zapomniałeś jak się fruwa
Gratki dla atakujacego nie wiem co tu sie stało i skąd wziela sie tam ta flota xd
Bora lamo, tak się dać wydymać
Ten Dex to chyba z rok zbierales co? ^^
SzO Lamko.
Puszerr puszerem, ale jak dla mnie to morda uśmiechnęła się, jak zobaczyłem, że Bossy wrócili. I to pozytywnie
Masz rację, Lucek to raczej pozytywna i zabawna postać ^^
Ale swoje pamiętam
Mniejsza o to,bawcie się lamki
olszyn4 nie czepiaj się najwyżej będzie przyczajony tygrys jak nie fer :XD
AVE
Ty chyba nie kojarzysz w ogóle o co chodzi w temacie pana Puszera powyżej
Co by nie było ,graty ^^
Lucek, akcja typu jak z kontem Zieno czy uczciwa ?
sorro02 to Ty jeszcze żyjesz ?
Graty ładnego trafienia, BonDziorno sporo krwi mi kiedyś napsuł, ale mimo to szacunek mam do niego, życzę szczerego SzO, postawisz parę domków i wrócisz silniejszy
Ale Farma z tego typa, aż go trochę szkoda
Graty Panowie.
A Szymonem się nie przejmujcie, wszędzie regularnie go biją a on dalej mysli, że jest dobry co najmniej
Większego pośmiewiska nie ma na polskim OGame.
Kiedyś był osama ,teraz mamy Szymona farme nr 1 na polskim ogeju
Pamiętajcie że Szymon ma na wszystko wytłumaczenie i milion screenów w rekawie ^^
Naprawę mało kto mnie tak śmieszy jak ten typ.
Jakby moja kobieta dzwoniła do sojuszników, żeby zabrać mi konto to bym chyba się przejął i skończył grać, ale Szymon ukrywa się w szafie z kompem i leci dalej ,tzn dalej jest bity i nic się nie zmienia od lat
Graty lepszy dobry alkohol niż dobry alkoholik a najlepszy to taki w reckach
Ten chłop się nie poddaje nigdy kapsmik 😁
Graty, rośnij z powrotem duży i uważaj na Szymona ^^
Dobra farma, co tydzień średnio gong
Oby więcej takich.
Przetopu.
Display MorePepki swiata monarchowie ,
Gratulowac czego?
Tego ze bardziej spiac anizeli nie zmienilem na wersje tel, bo tylko tak moglem telepnac flote glowna na planete expow,
Cos tam , gdzies tam, bez znaczenia
Powrot do wersji komputerowej,
Klik all send, bedac pewnym ze telepnalem
Po 3h pobudka odświeżenie przed Gs, 6h fs dalej kima
Pogratulowac sobie moge bledu, sieniowi ze znalazl,
Tobie wpierdalania sie w nie swoje sprawy, ale poprostu jestes lamus3m i pozerem co masz zrobic
wam tam w sojuszu ze jestescie najlepsi wszyscy inni to beton i czlowiek nie ma prawa czegos nie wiedziec bo jest tepym kolkiem,
a co pisalem i dlaczego wiem,
a wy nie potraficie pojac prostych pytan , bo widzicie od razu 10 ewentualnosci dlaczego je zadalem a widzialem je ja zadajac,
never know
Aaaa jeszcze naj wspanialszego zagrania taktycznego, i tych wszystkich umiejtnosci ktore posiadacie bez nich nie dalibyscie rady przeciez
Jeszcze raz powtorze jestescie najlepsi najmadrzejsi najlepiej gracie w ogame a ja najchetniej...
z takimi ludzmi rozmawiam na ich poziomie,
trudno bylo mi sie zniżać,
A jak zawsze pokonaliscie mnie doswiadczeniem
obyscie kiedys dostrzegli cos poza nosem swiat jest piekny mowie wam a piekniejszy kiedy szanujesz i swiat i innych...
Jak to powiedzieliscie ze czlowiek bez wiedzy jest idiota czy jakos, ja mysle ze poprostu jej nie ma i tyl
Szkoda literek i tego tutaj juz sie nauczylem
Oj widać kogoś dupa zapiekła i to ostro ^^
Trzeba było hajsu nie wkładać, teraz by tak nie bolało i nie musiałbyś tyle pisać
Graty Sienio lamo
Lama jak zawsze
Przetapiaj
Graty.
Widzę,.że obrońca uparcie sponsoruje to uni
Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie
, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.
Hahaha uwielbiam to.
Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać
Olszynek stary dziadzie , ty jeszcze w to grasz . Myslalem ze takie dinozaury to juz umarly.
Jeszcze dycham trochę
A Ty kto ? ^^
Graty Edi, dawno Cie tu nie było 🔥😎