Posts by olszyn4
-
-
Faktycznie graty zysku^^ z wszystkich rw to ten luj-onu to gruby plus ma ^^
Graty temu co udaje pl tez ^^ ogolnie ekipa konkret wiec jeszcze raz szczere graty i kolejnych:D
Edit: Takie szczere pytanko ile gsow spadlo przy sciaganiu moonow ? Bo tak z ciekawosci popatrzylem w mmo ... i jakies dziwne spadki ta wasza ekipa miala to chyba z 15 zl i chyba sie nie zwrocilo;(
Widzę tu kompleks Adasia 🤣
pl1 nawet jak nie grasz to i tak zlomujesz
No a dla atakierow graty, jakąś małą część strat odrobiliscie, resztę odkupicie i będzie git
GF zadowolony i owca cała
-
Zacznę od tego rumcajsa, kolejny po wielkim niewiadomym, co opinie wydaje po dwóch spojrzeniach na jedno starcie i ogień piszmy co ślina na język przyniesie. Rozglądnij się troszkę po dziale ST (na dole strony są takie cyferki, można nimi przeglądać kolejne zakładki działu ST) i zobaczysz, że akurat Ci dwaj Panowie (nie umniejszając reszcie ich towarzyszy) deklasują jakikolwiek inne konta.
Pamiętajmy - nie ryzykując nic w tej grze nie zarobisz. Chyle czoła za odwagę jaką mieliście by wiedząc, że Guff ma gdzieś schowane GS puścić tak mało floty... a no własnie... dlaczego tak mało?! Nosz urwał kać, wystarczyło wysłać rozpru zamiast pancy
Cieszę się, że jednak pamiętaliście by wysłać recki na pozbieranie siebie więc tak naprawdę za wiele się nie podziało
Odrobicie.
Obrońcy cokolwiek by o nim na tym forum nie pisano, trzeba pogratulować obrony. Albo genialnie zsynchronizował powrwót zawróconych GS z zawróceniem floty po zniszczeniu moona, albo miał nieziemskiego farta że akurat tam gdzie się działa akcja wróciły mu przed czasem
No to co? do trzech razy sztuka Panowie?
Mordo, ale co w związku z tym ?
Może i umie tłuc BFSy, może dzisiaj trafi nawet coś innego, super, graty.
Co nie zmienia faktuze lami któryś raz w ten sam sposób i zaraz tak czy siak te pance odkupi.
Dla mnie paczkomaty to nie gracze, ile ST by nie zrobili kupioną flota, więc się nie dogadamy
Rumcjasie Ty 😛
-
O co tu chodzi, on tyle pancy kupuje żeby je rozbijać czy o co chodzi Guff?
takich strat jednego dnia dawno nie widziałem
Lecieli na podzieloną na 10 fal stację. Od jakiegoś czasu synchronizowałem ją pod zawrócone gęsi.
4 fale atakujących wpadły na gęsi, które wróciły chwilę wcześniej. Po cichu liczyłem, że może złapię 1 falę. Wpadły aż 4.
Pięknie !!!
Moje gratulacje, zawsze lubię oglądać jak paczkomaty tracą swoje pieniążki
^^
-
O co tu chodzi, on tyle pancy kupuje żeby je rozbijać czy o co chodzi Guff?
takich strat jednego dnia dawno nie widziałem
-
-
Bede musial olszyn4 fruwajki odstawie na boczny, pare domkow postawie, choc jeszcze jest czym fermic
gratulacje szybkiej reakcji, dzieki za odrobine zlomu, dofarm odbuduje
Jak ja po gongu kiedyś
Zdrowe podejście jak pisze Canna, zero spiny, oby więcej takich ludzi 💪👌
SzO Sowiaku !
-
No to graty,nie trzeba było długo czekać
-
-
Graty Panowie, fajnie widzieć Was razem
-
olszyn4 My też średnio Cię lubimy żeby nie pisać, że w ogóle
Ale dziękujemy za miłe słowa. Troszkę przeszłam metamorfozę, od warzywka pilnującego wydobycia
trafiłam na odpowiednie osoby i testuje grę od innej strony.
Wracać nie musisz, bo różnie może się to skończyć
Próbujesz mnie podpuścić ? ^^
To już nie te czasy, priorytety w życiu inne odkąd urodził się mój Syn
Ale nie mowie,że mnie czasami nie kusi wrócić żeby Wam trochę satelit popruc
Jeszcze na pewno się spotkamy, obiecuje
Gratulacje, choć wiem, że to kilka miesięcy (?) od faktu minęło
Wpadnij KIEDYŚ, na licytacji każdy robi co chce ^^ Obojętnie kiedy to się stanie, my mamy ciągle na Ciebie oko
Widzimy Twoje akty
Spokojnie ,jeszcze hegemonii na uni nie macie, więc nie padnę inaczej niż zwykle, czyli podczas za długiej drzemki albo zwykłej zamulki jak to na mnie przystało
Jeszcze raz graty Wam, przetapiajcie co tam macie
-
olszyn4 My też średnio Cię lubimy żeby nie pisać, że w ogóle
Ale dziękujemy za miłe słowa. Troszkę przeszłam metamorfozę, od warzywka pilnującego wydobycia
trafiłam na odpowiednie osoby i testuje grę od innej strony.
Wracać nie musisz, bo różnie może się to skończyć
Próbujesz mnie podpuścić ? ^^
To już nie te czasy, priorytety w życiu inne odkąd urodził się mój Syn
Ale nie mowie,że mnie czasami nie kusi wrócić żeby Wam trochę satelit popruc
Jeszcze na pewno się spotkamy, obiecuje
-
Coś tam masz na odbudowę, jedziesz dalej
Obrońcy SzO.
Ladnie urósł a mam wrażenie,że tylko chwilę mnie nie było
-
No jak średnio Was lubię to pogratulować wypada
Świetna akcja, kolejny Winter rozpracowany, aż strach wracać teraz w urlopu
^^
Rozkrecacie się trzeba przyznać, WrednaDziewczyna od nielota, do królowej szos dotarła, oddaje szacun
Lodbrokiem bym się nie przejmował, to największy ze szczekaczy, ale jajka ma malutkie jak orzeszki.
Ale najbardziej mnie ciekawi co się teraz stanie i czy Wintery będą chciały się jakoś odegrać.
Zarzucam popcorn i będę obserwował 😁👌
-
Graty Gościu, widzę tempa zbytnio nie zwalniasz
-
Graty Szturmi, na tej Waszej pustyni to bardzo przyjemny zysk
Przetapiaj
-
General sen wygrywa z kazdym predzej czy pozniej
sie odvuduje
Gratulacje czujnosci oprawcą, zysk przedni! I procent ladny.
Ps. Za duzo tych drzemek
Co do drzemek to też znam temat na wylot, pamiętasz BonDziorno stary lisie?
-
A jest gdzie w regulaminie napisane,że przy każdy ST ma być jakaś historia ?
Skąd Ty się wziąłeś chłopie, jak dla Ciebie historia wygląda tak:
Stało, już nie stoi.
Masz i się jaraj
Wiesz tutaj nie chodzi o to czy ja mam się jarać czy ty
Dobrym zwyczajem jest zawsze pozdrowić kolegów z sojuszu i opisać przynajmniej jednym zdaniem co się wydarzyło. Potem te wszystkie tematy wiszą tak bez odpowiedzi i średnio robią na innych wrażenie, zawsze lepiej podpiąć się pod temat gdzie jest jakaś dyskusja.
Jak spotykasz sąsiadów na ulicy to też dzień dobry nie mówisz ?
Mistrzu jak chcesz jakiejś historii czy puenty, poczytaj lepiej książkę ^^
-
Kabaret sobie z ludzi urządziliście na tym UNI. Hurtowe wklejanie STeków bez najmniejszego słówka o tym jak przebiegała akcja ? po kij takie coś wklejać ? Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał że to jakiś bot pewnie wrzuca
A jest gdzie w regulaminie napisane,że przy każdy ST ma być jakaś historia ?
Skąd Ty się wziąłeś chłopie, jak dla Ciebie historia wygląda tak:
Stało, już nie stoi.
Masz i się jaraj
^^
-
Fakt był aktywny ale cały czas na anty grał. Ciekawy jestem czy bez anty do top 100 by wszedł szczerze wątpię. Tego już nie będziemy wiedzieli ale wiemy ze zagra na następnym unii i pierwsze co zrobi to kupi anty.
Nie chodzi o anty tylko o oburzenie ze ktoś inny kupił i go pojechał.Reasumując zrobił by fs to grałby dalej a nie zrobił to już nie gra szkolny błąd i może mieć pretensje tylko do siebie bo zagrał jak noobek i wszystko inne w temacie jest nieważne.
jeszcze raz grat .Szo nie będę życzył bo go nie będzie to taki typ ludzi z miękkim kręgosłupem
Coś mi się wydaje że byłeś moja farmą kolego:) strasznie dużo płaczesz , aż konto aktywowales żeby wylać swoje żale...konto zbudowałem wyłącznie z wyzlomowanych flot co widać po statach, więc proszę cie idź wylewać żale gdzieś indziej. Nie wiem co masz na celu oczerniając mnie
Hehe śmieszne to trochę, ogólnie to Mscicielowi nauki robienia FSow życzę, bo niestety takie mamy czasy, że byle lamus może wydać kupę kasy i kupić kupę floty.
Ale to dalej nie gracz, tylko zwykły paczkomat.
Nigdy nie zrozumiem jak można się jarać ST, które bez pieniędzy nie miało by miejsca, słabe strasznie ale dla zakompleksionych to chyba dobre dowartościowanie
Olsztynek my ze sobą mieliśmy kosę na innych uniach ale tutaj muszę Ci przyznać racje to zwykle paczkomaty i nic więcej co nic w tej grze by nie osiągneli bez wydania kasy!
Bo to już zakupy,a nie gra.
Grało się 15 lat temu i to była GRA.
Pozdrawiam wszystkich.