Top Szymek top, będzie z Ciebie większy złom
Obrońcy SzO!
Top Szymek top, będzie z Ciebie większy złom
Obrońcy SzO!
I tak kilka dni wytrzymał, u niego to już ogromny sukces
Chciałbym też mieć taką farme, może niedługo zmieni uni bo już wstyd, który to raz to chyba nikt nie wie
szO Triss co bys znowu dał zarobić
Przetapiaj go Tomee i czekam na naSTepne.
Szkoda,że inaczej floty nie ułożyłes, miałbyś większy zysk.
Przetapiaj
Niezle Lamko, dobrze, że nauczyłem Cię latać bo jeszcze coś pamiętasz widzę
Oh jak ty farmisz vipy Ostatni raz chyba 2-3 miesiące temu chyba ci się udało kogoś od nas ustrzelić .A nie przepraszam wczoraj mi chyba 2 tys dużych transportowców rozbiles no i moona (ponad 4 godziny Gs leciały i po dwóch minutach był nowy )A no tak jak to ktoś mi od was pisał teleport straciłem .Masakra jak ja sobie teraz poradzę:)
Widzę, że masz ostry ból dupy jak Co kolegów biją
Spróbuj cos z tym zrobić, zamiast tak biadolić
Przetapiaj Wojtek i jedziesz z resztą płaczków
Siema Szturmi, taka z Ciebie stara wyga a dalej się nie nauczyłeś żeby nie dyskutować z tą internetową podpruwaczka
Ten typ wie wszystko najlepiej, po co te dyskusje, przecież on jest najlepszy i w ogóle, a Wintery mają sama lipne konta a avi się puszuje i jest na to masa dowodów
Cayin Bratku napisane w punkt, póki nie miał internetu ,tylko rodzina wiedziała, teraz już za późno
Przetapiaj szybko cieniasa i jedziesz dalej
Chylę czoła, pierwszy raz widzę tylko DT chyba odkąd gram 😱😳
Przetapiaj.
Graty się należą, większość topki już sobie pewnie kupiła, a Ty grasz po mału swoje i tak trzymaj, przyjdzie na to czas
Graty Panowie, oby więcej takich.
Incepcja, ładna ilość tych Gsów już
Graty Rick Sanchez widzę coś tam latasz, szybko te puszki z guffa odrobisz.
Przetapiaj.
Display MoreDisplay MoreTo starcie to jeden wielki BUG i nic wiecej obroncy zdublowalo 200k GS i tylko dlatego sie obronil
Zdublowalo 200 k gs powiadasz
W takim razie w ST powinno ich byc 440 k, a nie zaledwie 240k...
Moze nastepnym razem
Wszystko bylo wczesniej przygotowane, ludzie nie wierzcie w te bzdury o jakims zdublowaniu, bo jak widac nawet sam atakujacy szuka dziury w calym, ale dosc nieumiejetnie. Trzeba bylo po zawrotce juz szczescia nie probowac, bo chyba braliscie pod uwage co się stanie/moze stac ? Najpierw spamujecie podglad, prawda - prawda, a potem chcecie zawrocic ? Moze przewrotny Ogame za to ukaral i serwer zlagowalo ? Caly ten cmentarz i zasady przechodzenia to o kant dupy potluc (o ile dupa ma kant jak to moj wykladowca filozifii kiedys powiadal - pozdrawiam Pana, choc balwan Pan byles i stronniczy typ). Nie mnie oceniac, kto, co ile, ale tym razem to atakujacy dostali za swoje, a przenosiny z cmentarza, to chyba do poprawy powinny byc.
ST potezne, nawet ludzie z boku czuli emocje
Wszytkim gratuluje, bo floty potezne, starcie miazga. Przydaloby sie moze tylko lepiej skonwertowac, aby bylo widac dokladniej zyski oraz straty.
FIVE, staneliscie na wysokosci zadania, choc wydawalo sie to na pierwszy rzut oka niemozliwe
Dobrze napisane i na tym powinien się zamknąć ten wątek Ruda 😊
Pierwszy raz chyba w ST na tym uni widzę obrońcę, który miał w miarę odpowiednią ilość rekinów co do swojej floty 😁
No, ale MIAŁ, graty Sienio, psujesz to uni tak jak należy
Przetpiaj i pompuj się dalej, dzięki za pozdrowionka, śledzę i czekam ooczywiście na sześciocyfrowke
Graty Sowiaku, będzie na odbudowę jak się patrzy 🔥🤛
Jeżeli to ta sama podróbka yebany padła co cisnęła urlopy na rosalindzie a wcześniej pushowała na yildunie , to tylko pogratulować tylko nie bardzo jest komu bo klikające paczkomaty to generalnie dramat tej gry, zresztą nie pierwszy i nie ostatni niestety, ponura prawda, cieszcie sie słońcem na zewnątrz zamiast sie tym ekscytować tzn tymi kolejnymi pędzonymi po kieszeniach cyferkami
To ten sam fan Bunnego 🤣🤣
Display MoreNo to jak wszyscy wiedza o błędzie to po co latać ?
Po co grać ?
Słyszałem o błędzie , ale się nie zaglebialem w to dokładnie .
Raz miałem taki przypadek ze leciałem i nie mogłem zawrocic
Ale nikt się nie podstawiał
Wlecialem nie chcąc do końca przez błąd GO ale nikt nie ucierpiał
Wiec po co to miałem zgłaszać ;
Teraz jak straciłem tyle to zgłaszam :
I co ? Tak ma teraz wyglądać gra flociarza ?
Wysyłasz flotę i już nie możesz jej zawrocic ?
To mam jeszcze Rozpruwaczy niszczarki itd..
Mogę jeszczcze posłać na kamikadze lot 😂
To jest bez sensu ta gra ; jak nie jesteś w stanie nią manewrować jak kiedyś
a co do twojej wypowiedzi ..kogo były rozpruwacze ,Były twoje - zgadza się
Widziałem je na raporcie
Miałem czas zawrocic , próbowałem 3 razy bez skutku
Wiec jak by gra działała dobrze to by nic nie było
Na twoje szczęście stało się
Podziękuj GO
Już się nie tłumacz, GO zweryfikuje czy prawdę powiadasz
SzO, a obrońcom graty i przetopu
Obecnie jest 6 przy 130kk pkt straconych, do top 1 traci dużo bo jedynka ma 627kk pkt straconych ale wszystko przed nami
Na bank ma top1 w ilości ST i tego mu nikt nie zabierze
Szo triss!
Szkoda ,że nie przekłada się to na nic, chyba ,że jakieś eko 🤣
Triss mimo wszystko po raz kolejny SzO .
Uwielbiam ten kabaret Panowie 🤣🤣
Daleko jeszcze do top1 straconych u kolegi ?