Może mi ktos powiedzieć co budynek Mineral Research Center zmniejsza bo widzę że nic się nie zmienia ?
Posts by Edek
-
-
Ja za wparowanie na inne uni z cmentarza jako top1 dostałem bana i deportacje na inne unii
Konto nie spełniało wymogów top 20 więc powinno wrócić na quantum ale widać jak sie wszystkich równo traktuje
-
Hmmm a wystarczyło dać jeden event na PZ-y z antymaterią na okres 3-4 dni podczas np. 1 fazy obchodzenia urodzin i każdy by był zadowolony. No ale niestety odchodzi się od fajnych eventów z roku na rok był on coraz mniej razy aktywowany.. i miejmy nadzieje, że nie umrze tzn. śmiercią naturalną.
Po tym jak urlopowane konta wyleciały na cmentarz i zostało po 500 kont to anty była by co 120 układów więc ten event to ma sen tylko na nowych serwerach
-
O której jest restart serwerów w innych krajach z inną strefą czasową bo na pewno nie o 3 ich czasu
-
Szkoda tylko że przez cmentarz też się nie da przenieść bo zaraz ban bo za wysokie top i trzeba wracać z powrotem na stare śmieci. Jak gra pięć osób na uni to jak mam nie być w top 20 flot
-
Problem tylko w tym że przy opcji transportuj znikają te znaczki a są dostępne tylko przy atakuj ;p
-
-
Gdy Twój magazyn metalu pęka w szwach, a taśmy transportowe w stoczni stoją nieużywane, ponieważ nie ma już kryształów, wówczas jest to dobry moment, aby odwiedzić handlarza surowców.
Trzecie konto i trzeci raz handlarz proponuje mi wymianę kryształu chyba coś jest nie tak z tym handlarzem
-
Czyli nie ma żadnej różnicy tym bardziej na speed uniach
Czego właściwie dotyczy te badanie co pokazałeś bo ja nie widzą żadnej zmiany w długości ekspedycji ?
-
Mam nasycenie większe od mieszkań o 40mln a każdego dnia populacja spada o 200mln i żarcie się od nowa produkuje a powinno się wszystko świecić dawno na czerwono, co tu jest grane się pytam?
-
Ciekawe z jakim spalaniem będą teraz wypuszczać nowe uniwersa jak wyszły nowe badania choć trzeba przyznać że są one o kant dupy potłuc bo 1% to chyba na 40lvl jest
-
A te T3 to się robią % z T2 czy z T1 bo ja mam problem z 1 poziomem T3 a co dopiero uzyskać 425mln populacji T3 to trza mld wydać
-
Wiem jak się wybiera ale chce żeby w tych losowych były tylko badania rocktalów
-
Czy jest opcja żeby trafiać tylko badania rocktalów np dezaktywując wszystkie pozostałe rasy ?
-
-
Kaeleshowie też mają nadwyżkę populacji
Czy można zejść z czasem budowy statków poniżej 1sek czy szkoda budować te budynki?
-
-
Dlaczego jest więcej populacji na planetach jak mieszkań? To sa bezdomni ?
-
Większe bonusy większe wydobycie większe paczki
Jak paczki nie zostaną w jakis sposób ograniczone to nie ma sensu taka rywalizacja
-
Poziom 1: 9815/154001 doświadczenia
Bonus do technologii form życia: 1 %
To coś daje te zbieranie doświadczenia ? Jak tak to gdzie to można zobaczyć skutki
Tak patrząc na potrzebny przyrost doświadczenia to 3 poziom chyba jest mało osiągalny