No i co mi po blokadzie jak miesiącami chowałem flote a teraz wiadomo co tam mam i spokojnie nie mogę spać
Posts by Edek
-
-
Miała być blokada do 18 a dostałem kupe skanów i już jakiś cieć siedzi mi w układzie bo wyczaił gdzie trzymam flotę. Jak mi mona sprzątnie to kto mi to zrekompensuje sie pytam?
-
Dajcie żyć wczoraj dopiero urlop wbiłem po 4 tygodniach eventu i zaś trzeba by złazić mam nadzieje że będą kijowe nagrody
-
Dobra koniec testowania jutro wrzucamy na oficjalne serwery ;p
Wcześniej też testowali wersje 7 a błędów nie naprawili tylko wgrali jak leci
-
Jakie dodatkowe pole po dofarmach? co flota sie sklonowała?
-
A kogo dołączą do quantum ? 10 graczy z virgo czy może libre i zmienimy prędkość na x2
-
Trzeba wyłączyć AGR i się da wyburzyć
-
Latam cały dzień na 6 uniwersach i nic jeszcze nie trafiłem gdzie bez eventu to z 8x na jednym unii wchodzi
-
Pytanie tylko czemu na telefonie od razu wchodzi do sklepu/ekwipunku a na kompie trzeba chwilę odczekać
-
To jest sprawdzone info? A jak tak to ile %?
-
A czy jakbym nie mam wybranej klasy to pojawia się złom w gali ?
-
Czyżby atak z fali? Zgonik liczył na pełne dtki ale się przeliczył
-
Zostały jakieś moony idlakom czyście juz wszystkie wytłukli
-
Kiedy to spolszczenie wejdzie bo już minęło trochę czasu a nic się nie zmieniło
-
Patrząc na ilość kont na himali to można sie zdziwić że to unii jest po fuzji. Mogli tam też idlaków poprzenosić a nie na cmentarz to by to lepiej wyglądało.
-
Czy jak konto poszło na cmentarz a nie było w lobby to da sie na niego zalogować?
-
Po wprowadzeniu tego do sklepu event z nagrodami można se będzie podarować i przejść na ufsa. Spieprzyli to i tyle tak to była przynajmniej zachęta żeby grać przez te dwa tygodnie
-
Te sloty do ekspedycji będą się przedłużać czy pójdzie wysyłać po 100 slotów?
-
Jakie decyzje co do sond bo nie wiem czy je trzymać czy rozwalać?
-
Któreś lvl tech. nadprzestrzennej rozwiązują ten problem np dla sond 16lvl dla lm 18lvl najlepiej to chyba na 20 zrobić i będzie spokój