Posts by Edek
-
-
Trochę zabawne, że ten fragment znalazł się w jednej wypowiedzi z informacją o zdobywaniu surowców z ekspedycji, bo 100 rozpruwaczy to 2-3 ekspedycje cywilne z niszczycielem lub właśnie rozpruwaczem.
Nie grając nigdy jako generał po kilku miesiącach robienia takich ekspów mam 5k reaperów.
Ja latam slotami po 1 pionku + 10k MT. Najdroższy statek, jaki przywożę, to Owca
Zaletą są walki z piratami bez strat i góra 70-80 szt. MT w plecy podczas walk z Obcymi.
Rozpruwaczy mam 210 sztuk - za mało, by mogły coś sensownego zdziałać. Po obecnym evencie będzie ich (mam nadzieję) o 100 sztuk więcej. Tą Twoją ilość 5k, zakładając zdobywanie po 100 sztuk na eventach pewnie osiągnę w 2024-2025 roku
Po co tyle mtków? ile razy za dnia znajdujesz po +/- 100kk mety?
-
Czy za każdym razem trzeba włazić w temat żeby wybrać numer strony?
-
Jeśli chodzi o ładowność sond, nie mieliśmy. Nie wiem co moglibyśmy zyskać. Prędkość wydobycia x10 była by istotną zmianą na plus.
. Możesz w 2 godziny wyfarmić idlaki na 1kkk surki.
Tak bo na pewno tam cos bedzie do farmienia
Do transportu sury to jeszcze obleci ale farmienie sondami odpada, będzie tak jak na innym uni gdzie na idlach jest po 500k sury bo jakiś typ obleci wszystko botem i reszta sie może pocałować
Jescze trzeba wprowadzić zakaz niszczenia moonów bo nie mam zamiaru odlądać dziennie 50 misji niszcz