Posts by Edek

Trochę zabawne, że ten fragment znalazł się w jednej wypowiedzi z informacją o zdobywaniu surowców z ekspedycji, bo 100 rozpruwaczy to 2-3 ekspedycje cywilne z niszczycielem lub właśnie rozpruwaczem. ;) Nie grając nigdy jako generał po kilku miesiącach robienia takich ekspów mam 5k reaperów.

Ja latam slotami po 1 pionku + 10k MT. Najdroższy statek, jaki przywożę, to Owca :) Zaletą są walki z piratami bez strat i góra 70-80 szt. MT w plecy podczas walk z Obcymi.

Rozpruwaczy mam 210 sztuk - za mało, by mogły coś sensownego zdziałać. Po obecnym evencie będzie ich (mam nadzieję) o 100 sztuk więcej. Tą Twoją ilość 5k, zakładając zdobywanie po 100 sztuk na eventach pewnie osiągnę w 2024-2025 roku;)

Po co tyle mtków? ile razy za dnia znajdujesz po +/- 100kk mety?

Jeśli chodzi o ładowność sond, nie mieliśmy. Nie wiem co moglibyśmy zyskać. Prędkość wydobycia x10 była by istotną zmianą na plus.

. Możesz w 2 godziny wyfarmić idlaki na 1kkk surki.

Tak bo na pewno tam cos bedzie do farmienia :P Do transportu sury to jeszcze obleci ale farmienie sondami odpada, będzie tak jak na innym uni gdzie na idlach jest po 500k sury bo jakiś typ obleci wszystko botem i reszta sie może pocałować

Jescze trzeba wprowadzić zakaz niszczenia moonów bo nie mam zamiaru odlądać dziennie 50 misji niszcz :beaten: