Mi kompletnie nic nie działa floty nie idzie zaznaczyć żeby ją wysłać w podglądzie mam kręcące kółeczko ładuję a urlopu nie da się włączyć bo przycisk aktywuj nie działa i co ja mam teraz zrobić?
Posts by Edek
-
-
No ciekawa zmiana skoro zbieraj wolniejsze od stacji to ludzie będą latać na fsa w układzie na zbieraj
-
Po co ludzi w bład wprowadzasz. Aby trafić na cmentarz musisz nie grać 60 dni i musisz mieć kupione anty i nie na każde uni możesz się przenieść z cmentarza. Warunek nie możesz być top 20 na uni docelowym. Doczytaj najpierw a potem pisz. Jak lubisz grać na uni na którym jest 10 graczy to sobie graj. Nie wypowiadaj się za wszystkich. I zamiast pisać puste slogany to wytlumacz dlaczego "fuzja nic nie zmieni"
To jak wylecę na cmentarz to już nigdzie nie wrócę bo nie ma takiego uni żeby nie być w top20 ?
-
Ja widziałem ale już znikło i czemu jak założyłem teraz sojusz to było tylko kup a nie aktywuj za darmo ?
-
-
Niby były odczytane ale dopiero jak je skasowałem to numerek zniknął
-
Po wczorajsze aktualizacji wywaliło mi jakieś nie odczytane wiadomości. Jak to wykasować bo już mnie to wpienia?
-
Da się tylko trzeba wolno klikać
-
Pisze że do dziesiątej to by się zgadzało ;p
-
Event jest po to żeby zdobyć rzeczy których nie można kupić sloty flot/ekspedycji a jest ich jak na lekarstwo
-
Rutynowy fs i flota ucieka bez problemu po przytrzymaniu entera ale jakby tu była wersja 8 to dostaniesz komunikat spróbuj później
GA powinien w takim razie dopisać do obecnego stanu to co spadło
-
Nie, będzie blokada ataków taka jak zawsze
-
Czasami jakieś statki co doleciały są widoczne w flocie ale ich nie idzie zaznaczyć trzeba kolejny raz odświeżać zakładkę. Wcześniej po powrocie floty najpierw się sura pokazywała potem flota a teraz jest na odwrót. Jak chce wysłać flote zaraz na fsa to pokazuje że dexu nie ma
-
Pewnie naprawiali błąd z podwajaniem wydobycia i im nie wyszło i teraz będzie odejmować
-
Jak odborę sztab w połowie dnia to ile czasu będzie on trwał 2,5 czy 3,5 bo zawsze się kończy o północy?
-
Nie ma nic wspólnego to czemu na 15lvl nigdzie nie polecą jak są załadowane do pełna? Na 16, 17,18 polecą ale zaś lmy na 17 nie polecą więc lepiej zrobić parzyście
-
Stroccie się z tą wersją, dzisiaj przy wysyłce floty 5x wywaliło mi że serwer nie odpowiada a jak już przeszło dalej to surowca nie dało się załadować w końcu musiałem urlop zapodać
-
Wygląda na to że nadprzestrzenna musi być parzysta dla innych statków a dla sond przynajmniej na 16 żeby nie wywalało błędu
-
Stare unii stare konto mam 9 planet na 8 możliwych
-
Skolonizuj planetę - pierwszy raz widzę to zadanie