Handlarz

• Gdy Twój magazyn metalu pęka w szwach, a taśmy transportowe w stoczni stoją nieużywane, ponieważ nie ma już kryształów, wówczas jest to dobry moment, aby odwiedzić handlarza surowców.

Trzecie konto i trzeci raz handlarz proponuje mi wymianę kryształu chyba coś jest nie tak z tym handlarzem

• Gdy Twój magazyn metalu pęka w szwach, a taśmy transportowe w stoczni stoją nieużywane, ponieważ nie ma już kryształów, wówczas jest to dobry moment, aby odwiedzić handlarza surowców.

Trzecie konto i trzeci raz handlarz proponuje mi wymianę kryształu chyba coś jest nie tak z tym handlarzem

To darmowy handlarz z premii za założenie nowego konta. Zawsze działa tak samo.

Normalnie możesz zakupić dowolnego. Podobnie z ekspów, trafiłem przed chwilą skupującego dex.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Odnośnie handlarza w jego docelowej zakładce, coś namieszali znowu w zaokrągleniach, albo wcześniej tego nie zauważyłem.

W każdym razie zamieszczam screena z problemem dot. próby sprzedaży większej ilości metalu niż jest dostępne (o 1 jednostkę).

B-d-Handlarza.png

Możliwe, że to ze względu na przeliczniki, ale powinno być to automatycznie korygowane.