Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie
raczej nigdy bo wy inne speed uni macie
nawet bym nie chciał już grać na uni x5
zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedyniei reszta urlopy z flotami bo obsrani
W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo
Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić
Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie
raczej nigdy bo wy inne speed uni macie
nawet bym nie chciał już grać na uni x5
zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedyniei reszta urlopy z flotami bo obsrani
W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo
Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić
akurat świateł nie gasimy nie latamy po planetach
potwierdzam nie latają po planetach tylko by kogoś sprowokować potrafią przeleciec by dobudować flotę mnie to nie dotyczy ale taka to już gra czysta strategia
tylko kilka razy padlem ofiara prowokacji
ale sporadycznie przeleca co innego prowokowac konto 2 mld punktow a kiedy uroslo do 10 mld samej ekonomi tez sporadycznie przeleca ale oczywiscie juz nie mam satelit wtedy mialem 6-8k satelit i nie latali teraz juz nie potrzeba satelit 27 energetyczna i fuzyjna satelity byly dobre od 2021 roku mometu rozwiniecia konta poprzez formy zycia 1 lvl jeszcze fuzyjnej i mam nadmiar energi 😁 moge sprzedawac na wiadra
22 lvl fuzyjnej starcza przy użytkowaniu 450k enerki na roctalach
1 lvl wyzej podczas ukonczenia metalu na 54 i trzeba dobrac sie do krysztalu o 2 lvl deuteru o 2 lvl i wrocic do metalu
kolejny rok zajmie rozwijanie kopalni metal na 17 planetach zajmie 340 dni z kalendarzem w reku