Posts by Kartez*z*z*z*d*g*y*a

Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie:P

raczej nigdy bo wy inne speed uni macie :D nawet bym nie chciał już grać na uni x5
    zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo obsrani :)

W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo :D Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić :D

Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie:P

raczej nigdy bo wy inne speed uni macie :D nawet bym nie chciał już grać na uni x5
    zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo obsrani :)

W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo :D Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić :D

akurat świateł nie gasimy nie latamy po planetach :D

potwierdzam nie latają po planetach tylko by kogoś sprowokować potrafią przeleciec by dobudować flotę :D mnie to nie dotyczy ale taka to już gra czysta strategia :trollface: tylko kilka razy padlem ofiara prowokacji xD ale sporadycznie przeleca co innego prowokowac konto 2 mld punktow a kiedy uroslo do 10 mld samej ekonomi tez sporadycznie przeleca ale oczywiscie juz nie mam satelit wtedy mialem 6-8k satelit i nie latali teraz juz nie potrzeba satelit 27 energetyczna i fuzyjna satelity byly dobre od 2021 roku mometu rozwiniecia konta poprzez formy zycia 1 lvl jeszcze fuzyjnej i mam nadmiar energi 😁 moge sprzedawac na wiadra xD22 lvl fuzyjnej starcza przy użytkowaniu 450k enerki na roctalach 8o 1 lvl wyzej podczas ukonczenia metalu na 54 i trzeba dobrac sie do krysztalu o 2 lvl deuteru o 2 lvl i wrocic do metalu :D kolejny rok zajmie rozwijanie kopalni metal na 17 planetach zajmie 340 dni z kalendarzem w reku :saint:

:trollface:

z okazji nadchodzacego ewentu wielkimi krokami chcialbym przypomnuec o sobie Naszej szanowej spolecznosci :D jak zareagujemy kiedy GF odciagnie od koryta sloty ekspedycji i sloty floty :bicz::beaten:

Glosowalismy za zmiana predkosci uniwersum aby bylo mozliwe zwieszenie ilosci ekspedycji a i tak ladujemy w rekinach :trollface: tluste czasy dobiegaja z koncem lata a poczatkiem jesieni :P czas na Wiesci :D dla naszej wielmoznej wsi :evil:

czas by zatrzeslo sie forum :beaten: i komentarze co o tym myslimy oczywiscie niczym kryzys ;) 3 razy na tak z foto xD

Zmniejsz dawki zazywanych lekow :D

Zebys ty nie musial bedac w kryminale ;) za rozne teksty poszczegolne osoby uwazalbym na slowa

:trollface:

z okazji nadchodzacego ewentu wielkimi krokami chcialbym przypomnuec o sobie Naszej szanowej spolecznosci :D jak zareagujemy kiedy GF odciagnie od koryta sloty ekspedycji i sloty floty :bicz::beaten:

Glosowalismy za zmiana predkosci uniwersum aby bylo mozliwe zwieszenie ilosci ekspedycji a i tak ladujemy w rekinach :trollface: tluste czasy dobiegaja z koncem lata a poczatkiem jesieni :P czas na Wiesci :D dla naszej wielmoznej wsi :evil:

czas by zatrzeslo sie forum :beaten: i komentarze co o tym myslimy oczywiscie niczym kryzys ;) 3 razy na tak z foto xD

Czy w którymkolwiek evencie z systemem nagród (lub innym) był kiedyś bonus pól planety platyna? +20 pól?

2022 rok i pocztek 2023 roku sporo bylo pol do wyboru ja :trollface: jestem głównym jego beneficjentem czekam cierpliwie ponieważ planety niecałe 300 pół a ekonomia na poziomie 9.7 mld z 17 planet to muszę terraformer na 15 stawiać mam czas co 20 dni mogę stawiać 54 metal 😁 więc rok czasu mogę przezimować zza polami i za lasami kriss dex definitywnie musze podnieść od 55 lvlu metalu więc :trollface: Tylko czekać :D Gra na resztę życia

Meline to ty masz ale w glowie :beaten:

to co powiecie na bana i taki komunikat "Jak już wspomniałem logowania do gry z trzech kont o prawie tych samych godzinach wskazują na to, że nie jest to granie ze wspólnego adresu IP tylko granie przez jedną osobę na 3 kontach. W związku z tym blokada za Multi zostaje podtrzymana. dodaje że jedno konto gra a dwa są na urlopie

Wały krecisz jeszcze masz pretesje :trollface::beaten::bicz:

Na discord pojawiła się lista osób, które już na 100% deklarują swoją obecność w terminie 27-29.

Zapisy zbieramy do połowy sierpnia, potem wspólnie wybierzemy miejsce i zrobimy wpisowe.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału, wszak kontakty są tutaj najcenniejsze.

https://discord.gg/yNh8J4St

Dawajta Londyn pozwiedzacie i wykonamy wspolnie podłoge :trollface: do końca tego miesiąca z surowa podłogą mogę poczekać na lokalizacje miejsca :trollface: Pozniej i tak wezmę się do roboty bo mam sporo do zrobienia :D

to dla mnie pomysł iracionalny w innych grach takie bonusy są ale na 1 miesiac a właśnie gf wprowadził bonus za wykonanie pierwszych zadań i nie wyobrażam sobie aby mogł wprowadzić bonusy za każdy dzień online nie wyobrażaj sobie ze dostaniesz bonus kopalni energi za samo logowanie wydobycie i tak jest podrasowane x2 jest expy wpadają jak nigdy wcześniej :trollface: A wam ciagle mało dać palec to nawet w tym przypadku tuszy nie zostawia :saint:

Jak będą te osoby co mnie złomowały to będę na pewno

Przed tym kiedy sie wypowiedziales i reszta osob na inne tematy zwiazane z tym ewentualnym zlotem integracyjnym to rozwazalem podobne ekscecy by nie doszlo po pijaku xD do szarpaniny :trollface: wyobrażacie sobie jakbym się pojawił :D To chyba za posty drażniące oczy podobne jak co niektórych osobników chyba ktoś musiałby zadzwonić pod 112 :trollface::trollface::trollface::fgrin:

Pojawię się incognito pierwszy będę dzwonić pod 997 a jeżeli będzie za głośno 986 :trollface::evil: i odczekam troszeczke az bedzie 1 promil :trollface: badz pod 999 jezeli ktos by po pijaku zlamal noge :D badz ktos w tym pomogl xD

Pomysł nie jest zły ale myślę że miało by to większy sens gdyby taki ogólnopolski zjazd organizowało gameforge .

Np weekend z OGame i więcej osób miało by szanse się pojawić

Pozdrawiam

Kiedys gracze organizowali zjazdy 😁 zapraszam do Londynu mam 2 podlogi do zrobienia w ceramikę :trollface: Jak za kilka dni nie znajdą się chętni samemu zrobię :bicz:

Mam nowe mieszkanie od zeszłego tygodnia potrzebuje zrobić podłogę :trollface: więc proponuję Londyn dwa pokoje do zrobienia i przedpokój.

Możecie zdawać sobie sprawę jak będziemy wszyscy wspominać zlot będąc razem :trollface: w moim mieszkaniu i kładąc wspolnie klej plytki fugi :D a pozniej myc plytki wspólnie i w porozumieniu stron :trollface: ale oczywiscie dzienna zmiana poniewaz po 10 godzinach od ulozenia plytek mozna uzytkowac podloge zmiescimy sie wszyscy :trollface: obiecuje na 47 metrach damy rade :D:beaten: termin do uzgodnienia najwyżej mogę poczekać do Września moja strata :fgrin:

co do procentów się zgadza, ale nawet "małe" znalezisko to nie powinno być 0.

jedyny przypadek kiedy to ma prawo wystąpić to FS z misją ekspedycja załadowany surowcami na full ładowności.

Czego nie polecam robić.

:trollface: Ja robię od 4 lat FSy z misja na ekspedycje na 5h dodatkowo zwalniam flotę naturalnie rzecz biorąc GSami i oprócz znajdowania dodatkowej floty w tej samej mijsi ekspedycyjnej otrzymuje bonus w postaci sury 8)🤠:beaten: Czarne dziury nie występują kiedy transki są wypelnione po same pióra suróweczka a dodatkowo kiedy jest moon killing Majs nie jest wstanie uchwycic mojej floty na falandze czy z wyliczenia poniewaz posiadam 6 generacji stateczki malowane farebką pastelową :trollface:

Dokladnie mozliwa jest dowolna kolejnosc planet wedlug preferencji uzytkownika lepszej propozycji nie mozna z CV załączyć wraz z listem motywacyjnym i zyciorysem :trollface: według kolejnosci pomysłów :D

to jest nie możliwe by urlop uchronił gracza przed atakiem :trollface: Wyobraź sobie sytuacje gdzie jest zdjęty moon flota wraca z źle zrobionego fsa np na szpieguj na ekspedycji czy na kolonizuj na ucieczke dla obrońcy zostaje 1 sekunda 2 niech bedzie nawet 3 sekundy załączasz urlop i nie dochodzi do ataku poniewaz urlop zostal załączony :trollface: zawsze byla taka sytuacja z atakami jaka jest obecnie z podgladem w galaktyce rowniez jest od dluzszego czasu a znowu wczesniej nie dalo sie wlaczyc urlopu jak bylo krecone badanie czy systemy obrony badz stocznia pracowala :Dtyle w temacie tylko odbudowac wypoczać i poprostu odprawic rytułal by pech minal :D

Ja proszę o powrót do anty na pz plus więcej eventów z anty na ekspach

To takie małe wyrównanie szans dla osób które nie inwestują i też ciekawsze wydarzenia niż odbieranie artefaktów za logi albo wysyłanie wiadomości w grze ;)

Jeżeli ZEr0 potrafi myśleć rozsądnie to wyrównanie dla osób które inwestują polega na wysyłaniu wiadomosci w grze i na zbieraniu trytu ponieważ każdy otrzyma nagrodę a nie będzie błąkać się po całym universum by zebrać pz które za chwilę zniknie :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

W związku z faktem iż jutro jest otwierane nowe uni, a co za tym idzie, pewnie będzie event z nagrodami za zadania, bardzo proszę aby nie były one takie jak kilkanaście, a może i kilkadziesiąt ostatnich.

Jak już ktoś zauważył zmiany klasy nie było od pół roku, a jest ona potrzebna.

Poza tym chciałam zaproponować nową nagrodę, a mianowicie darmową relokacje planety. Może być to jedna relokacja, mogą być 3 szt, np., ale fajnie jakby taka nagroda pojawiła się w evencie.

zadania są prawidłowo kierowane do wszystkich grupy graczy że sztabem dowodzenia czy brakiem jego posiadania GF nie jest złota rybka relokacje nie są aż tak kosztowne 120tys anty tylko I wyłącznie wydając na alkohol i narkotyki jeżeli posiada się ulubienie w grze wystarczy zrezygnować z jednej porcji :trollface: I pstryk relokacja za 120k anty przeprowadzona na dowolna preferowana pozycję :trollface: Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek :beaten: poniewaz mamy kryzys w UK rowniez :trollface: a jezeli chodzi o zmiane klasy zapraszam do zakupu za jedyne 400k anty podczas trwania promocji dziekuje :D

Powyższe informacje są nieprecyzyjne. Zmiana klasy w nagrodach jest systematycznie co 6 tygodni. Występuje jednak jedynie na nowych Uni, w pierwszej edycji Eventu z nagrodami, jeden raz.

Teraz jest precyzyjnie :)

Powód jest chyba oczywisty - zarówno zmiana klasy jak i relokacja planety są najdroższymi pozycjami w sklepie a GF kieruje się wyłącznie rachunkiem ekonomicznym ;)

Moje drogie słupy piszące i popierające jak kropla w krople sąsiada z góry w grze rwoniez wystepuja pewne osobniki wstydzilibyście się narzekać kiedy GF rozdaje paczki czy dopalacze surowców :trollface: A ostatni ewent 3 dniowy to istna rozkosz dla oka <3

Nikt nie potrzebuje zmiany klasy ... trzeba bylo rozsadnie gospodarowac a nie co chwila zmieniac klasy w przeciagu 2 ostatnich lat mogliscie wybrac i zachowac duza ilosc na pozniej a nie wlaczac i przelaczac jak opetani osobiscie posiadam 8 klas do wyboru :trollface: a siedzac na odkrywcy pozniej przelaczajac na zbieracza rowniez marnowalem klasy kiedy trzeba bylo uruchomic paczkobranie :D wiec powodzenia

GF nie badz glupi :D rachunki muszą się zgadzać xD

Dopalacze się zgadzają zadania eventy gitara żyć nie umierać :trollface: