Display MoreJakiś czas temu, dzieci mnie bardzo zaskoczyły. Wracali zmęczeni po długiej podróży, po czym nagle wypalili, że wracamy tu po wszystkim na Ziemię tylko inaczej wyglądamy. Do końca drogi nastała cisza i patrzyłem tylko uważnie na drogę, czy to nie jakiś znak
I nie, nie poruszaliśmy nigdy takich tematów ani nie oglądali nic z tego na swoim yt, bo mam podgląd...
Ja by się tym zainteresował..tzn, słuchałbym dzieciaków z zainteresowaniem i delikatnie podpytał skąd w nich takie pewne podejście do tego zagadnienia.
Dr Michael Newton napisał 3 książki o hipnozie, przy której w ludziach budziły się wspomnienia dawnych 'istnień'... i co najlepsze, temat powrotu na ziemie, przy jednoczesnym innym wyglądzie przewija się tam prawie przy każdym omawianym przypadku..
- a wracając do naszej religii...to mity Sumeryjskie były pierwsze w nich już był opisany potop..a dekalog w ST, to przerobione prawa Króla Hammurabiego
Religie sa poprostu starym mixem Judaizm Chrzescijanstwo Buddyzm Hinduizm czy Islam wszystkich wiezen z całego świata ale tylko Islam z Judaizmem może walić się po pysku o czerwoną krowę zakupiona w USA i sprowadzoną do Izraela jak Hindusi o święte krowy które jedzenie przygotują wyznawcy Islamu na terenie Indii
Tam nie można z żadną imitacja skóry wjechać tym mardziej happy meal Hallal
walą sie popysku bo slepo wieza fanatycy To jest sterta bzdur - filozofia tylko I wyłącznie dodatkowo tak przestawała że powinni dostosować się do cywilizowanego świata a tak to czuje się jakbym żył w średniowieczu znowu w Afryce co się dzieje to trzeba przemilczeć
ten swiat juz dawno zszedł na psy tylko patrzec co bedzie sie dzialo powodzenia
Na temat Kościoła Świętego lepiej się nie wypowiadać skąd pochodzi multi miliardowa fortuna modus operandi jak ISIS Państwo Islamskie posiada 800mld Euro niczym jak Bank Centralny Szwajcarii
Powinniście sobie darować wypisywanie postów na temat Religii chociaż filozofię chyba każdy lubi