Temat przeznaczony do dyskusji na tematy związane z aktualizacjami gry w wersji 11.
Wersja 11.X - dyskusja
- Ruda
- Closed
-
-
-
11 wersja dotyczy nowego wprowadzenia dla świeżych graczy, nie ma to nic wspólnego z aktywacją LF na Quantum
-
Aż zmieniłem e mail i hasło to może blokada ataków zostanie aktywowana
-
Hmmm już zaczynałem mięsem rzucać to szkopół... Jbbb.. mała rzecz a cieszy 😁 dobrze wygląda dodatek
-
Dość ciekawy pomysł dla osób zaczynających przygodę z grą. Sporo anty to zebrania.
Natomiast brakuje czegoś dla bardziej zaawansowanych graczy.
Zarówno zadań jak i nagród na miarę doświadczonego gracza.
Ale pomysł ciekawy i jest to odświeżenie starego wstępu z zadaniami.
Warto wspomnieć też o nowej opcji śledzenie, która pomaga krok po kroku pokazując co należy zrobić i gdzie wejść aby wykonać misję.
Dość wartościowa podpowiedź dla nowych graczy całkowicie niezapoznanych z grą.
-
Teraz zamiast wprowadzić formy zycia na wszystkie serwery, będą poprawiać nową wersję
-
Fajna ta nowa wersja serwer nie odpowiada spróbuj ponownie w dodatku wywala misje i podaje że żadnej nie wybrano
-
Generalnie to zgłosiłem sporo błędów, które zaczęły się pojawiać po wersji 11 aktualizacji.
Takie jak, znikanie planet po prawej stronie, długie mielenie podczas wysyłania itd.
nr 11 lagi, wolna praca strony
To jakieś żarty chyba bo się grać nie da.
-
Nie jest źle poza tym ze u mnie klawisz co uruchamia budowe przeniosło do góry poza obszar i wystaje na 1mm, tak że tylko na trzeźwo da się wcelować, ciekawe czy to celowy zamysł tworców. Mogli sie bardziej postarać i zrobić pulsujący klasisz - taki co znika i pojawia się losowo, czyli jak flota.
-
lagi lagami - możliwe, że kiedyś naprawią
Ale przy tworzeniu misji to ktoś nie wziął pod uwagę faktu, że gracze mogą mieć rozbudowane planety. Misja z wyburzeniem elektrowni fuzyjnej jest trochę lipna, ktoś kto ma rozwinięte wysoko fuzyjne nie będzie ich wyburzać, żeby zrobić misję....
inna sprawa to nie działa misja z ukończeniem ekspedycji
-
ończeniem ekspedycji
Działa, przynajmniej u mnie.
A jest błąd v przeglądzie dyrektyw po 5 jest 7 a powinna być 6 dyrektywa.
V - VII
ma być V - VI
-
to co wysyłasz że działą?
ja dtki pionier i rozpruwacz i tak cały dzień i do tej pory nie zaliczyło
-
mt i sondę i misja nie ekspedycja tylko szpieguj. (poz. 16).
Inaczej nie zaliczy zadania.
Można sobie uruchomić opcję śledź misję i pokaże ci co masz robić zaznaczając na pomarańczowo prostokąt.
Trzeba załadować surowcami.
-
no i co, kliknęłam śledź misje i nic mi się nie podświetla ani nic... ani z antigame, ani bez niego
już pomijam fakt że agr działa mi tak tylko częściowo.....
edit: ok ale w każdtm razie są dwie misje z ekspedycją, jedna gdzie trzeba wyslać szpiega z surowcami, a druga ukończyć ekspę. jaki to ma sens w tej misji, jeśli faktycznie mam ją wysłać z misją szpieguj by się ukończyła. przecież to bez sensu......
-
misją szpieguj by się ukończyła. przecież to bez sensu.....
Nie wiem jaki to ma sens. U mnie zadziałało a jaki sens ma zadanie burzenie fuzyjnej.
Tyle v temacie zadań.
Dyrektywa III
Wyślij misję szpiegowską z zasobami do pozycji 16
Wyślij załadowaną surowcami flotę razem z jedną sondą szpiegowską jako misję szpiegowską do pozycji 16 w układzie słonecznym - czyli w nieskończoną przestrzeń kosmiczną.
Jest napisane, że misja szpiegowska na pozycje 16.
no i co, kliknęłam śledź misje i nic mi się nie podświetla a
U mnie się podświetla.
Ta misja Ukończ ekspedycję
Ona już była zaliczona.
-
misją szpieguj by się ukończyła. przecież to bez sensu.....
Nie wiem jaki to ma sens. U mnie zadziałało a jaki sens ma zadanie burzenie fuzyjnej.
Tyle v temacie zadań.
Dyrektywa III
Wyślij misję szpiegowską z zasobami do pozycji 16
Wyślij załadowaną surowcami flotę razem z jedną sondą szpiegowską jako misję szpiegowską do pozycji 16 w układzie słonecznym - czyli w nieskończoną przestrzeń kosmiczną.
Jest napisane, że misja szpiegowska na pozycje 16.
no i co, kliknęłam śledź misje i nic mi się nie podświetla a
U mnie się podświetla.
Chodzi o ostatnią misję z czwartej dyrektywy. Mi też nie zalicza póki co.
-
Chodzi o ostatnią misję z czwartej dyrektywy.
Ja miałem zaliczone to zadanie od początku jak i resztę zadań.
Ponad 90% zadań miałem już zaliczone od razu.
-
Jak poprawia zamulanie gry i ciagle lagi requestow to już bedzie wielki sukces. Chyba nikt z zespołu rowijajacego gre nie klika jej....
-
Ja szczerze po tych nowych wersjach to jestem bardziej chętny skończyć całkowicie grę, jak cokolwiek grać, bo nawet skanować się człowiekowi odechciało...