Posts by Lis Pustyni

Odkrywce oplaca sie miec do 2kkk pkt w samym eko jezeli masz czas na wysylanie expow to w ciagu 24h mizesz miec 800-1.4kkk surki ja osobiscie juz przeszedlem na zbieracza mam eko 49-50/38/41

Dużo kryształu wpada spokojnie możesz włączać astro z samych ekspow do 12-13 planety regularnie najlepiej rozwinąć kolonie na jakiś rozważny poziom a później same astro klepać i formy życia oczywiście polecam rocktalow oni są najlepsi jeżeli posiadasz czas na ekspedycje polecam wybierac badania pod odkrywcę a resztę "zasrac" bonusami do eko 🤭🤭🤭 same badania dają bardzo dużo a jak rozwiniesz rocktalow to będziesz mieć spokojnie 35%łącznie bezproblemowo mety krisu dexu na 24h więcej ja czekam na aktywację na starych uni 😁 będę docelowo celować do 75%więcej majs z quasara ma non limit budżet to będzie mieć 120-150% więcej surki 😁tylko lipa bo jak będzie chciał obniżyć koszty budowy kopalni to i się opłaca i się nie opłaca sam metal miał na 60lvl 🤪🤪🤪

fuzja raz na 2 lata

brak SiD

nowosci w grze dostepne tylko na nowych universach

a teraz zabieracie ostatnia opcje na mozliwa migracje z wymarlego universum:(

serio grac na nowych uniach miesiac i "oddam":trollface:

Osobiscie zdarzylem sie wkrecic do majsa na wieki wiekow :beaten::beaten::beaten:

Zmiana pod Majsa, żeby nie zrobił komuś kuku? Przyznać się. czyj tyłek chronicie?

A takie pytanie mam, co w sytuacji, gdy konto przed fuzją trafi na cmentarz i uniwersum z którego tam trafiło przestało istnieć. Na jakie uni trafi takie konto? :)

Pytanie drugie, wspomniane jest o "Twojej społeczności". Czy to oznacza, że nie można przeskoczyć na inne tylko w obrębie jednego kraju? nie chodi o konta w top20

albo ktoś jemu :trollface: nie zapinajmy ze 5 by go polozylo :trollface:

Dają coś za darmo a nie za PLN a i tak większość narzeka że mało :)

:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: powodow do nazekania jest zawsze sporo z podowdu chocby tego ze 2 dni wczesniej moglem wskoczyc na uni w czasie rozpoczecia eventu ale za to nie ma zadnego badania 😅 najlepsze badanie mnie ominelo technologia szpiegowska 😉

Ja na miejscu majsa zebralbym ekipe po dotarciu do 1 bliona punktow i co 60 dni zmienial uni ... w poszukiwaniu czystki 😁 zaczynając od najsilniejszego uni 😁raz na rok max 2 razy do roku przed fuzja wrócić 🤭🤭🤭🤭 wyczyścić 😁 I dalej 😁😁😁😁 majsik 😅😅😅😅😅 biedny rolnik jestem przybleda bezdomny 🤭🤭🤭🤭🤭 weź przygarnij pod swój dach 😆😆😆 😂😂😂😂😂 tylko błagam 😁 uwielbiam swoją obrona anty farmingowa saty i pelzacze 😁 daj rozwijać formy życia I podnosić spokojnie eko 😁😁😁😁 Tobie kibicuje polak potrafi przynajmniej na nasz kraj zwracasz uwagę 😁😁😁😁😁a nie jakąś tam Turcja czy byle jaka Francja 🤭🤭🤭🤭🤭:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: pewnie znajac zycie zeskanuje Cie 300 sondami 😁 by zerknac na badania i eko na wszystkich planetach ... 😂😂😂😂😂😂😂:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: tylko podziwiam 😁 to tak jak buunkier mike z cetusa 😅😅😅😅 pozniej sam go strawil .... niepotrzebnie ... eksponatow soe nie dotyka 😁 250kk pkt w bunkrze lekko ponad 1 kk plazm grubo ponad 1kk gausa 😁

Wszystko co nowe i po testach powinno dotyczyć wszystch Uni bo GF ma takie możliwości, ale po co dać coś co się reklamuje jak LF, przyciąga uwage graczy - a poźniej im się "mówi" chcesz graj na nowym, grasz na starym mamy Cię ... sami możeci sobie dopowiedzieć.

Ale jak kupujesz flotę i boisz się wystartować, tylko non stop siedzisz na smerfie, to nie jest gra...

Nie ma znaczenia jakie ulepszenia czy dodatki ma gra. Zawsze możesz więcej wydać i Ci na jedno wyjdzie

Obudź się człowieku :beaten: kup sobie konto na nowym i sobie tam graj ....:whocares:

🤭🤭🤭 o to chodzi że życie tylko w okolo pieniędzy się kręci 🤭🤠

Czesciowo sie mylisz byly pokysly na temat ulepszenia np transporterow badz wprowadzenie mega transportera i doczekalismy sie 😁

Lis Pustyni, właśnie z tym czasem ciężko: praca, dom, teraz jeszcze działka... To niestety drugi powód, dla którego zrezygnowałem z odkrywcy na rzecz zbieracza :)

Ja niebawem wykluje się pod nosem majsa :trollface::trollface::trollface: martwie sie o niego 23planeta nie jest tania a trzeba sobie pomagac 🤭🤭🤭 dobrze ze zawsze na zawroconym stacjonuj latam a z moja obsesja do tej gry aktywnosc na wszystkich moonach i planetach to bedzie mial ciezki kawalek chleba :trollface::trollface::trollface: tylko szkoda moonow bedzie :rolleyes: