Display MoreWitam serdecznie czekam na nowa uni poczytalem troche zalozylem konto na starej uni ale mam pare pytan za moich czasow bylo tylko konto komander
wybiore klase Odkrywca co warto na poczatku wysylac w ekspedycje ? co budowac na poczatku jaka strategie miec ?
Czy faktycznie jak gracz ma juz 100k punktow to najlepiej wysylac DT w ilosci 417? a gdy wysle 4170 to zysk bedzie duzo wiekszy czy i tak max policzy ladownosc po 417?
Poki co to tyle moze doradzic jak ktos lubi klase odkrywca co inwestowac itd
Odkrywce oplaca sie miec do 2kkk pkt w samym eko jezeli masz czas na wysylanie expow to w ciagu 24h mizesz miec 800-1.4kkk surki ja osobiscie juz przeszedlem na zbieracza mam eko 49-50/38/41
Dużo kryształu wpada spokojnie możesz włączać astro z samych ekspow do 12-13 planety regularnie najlepiej rozwinąć kolonie na jakiś rozważny poziom a później same astro klepać i formy życia oczywiście polecam rocktalow oni są najlepsi jeżeli posiadasz czas na ekspedycje polecam wybierac badania pod odkrywcę a resztę "zasrac" bonusami do eko 🤭🤭🤭 same badania dają bardzo dużo a jak rozwiniesz rocktalow to będziesz mieć spokojnie 35%łącznie bezproblemowo mety krisu dexu na 24h więcej ja czekam na aktywację na starych uni 😁 będę docelowo celować do 75%więcej majs z quasara ma non limit budżet to będzie mieć 120-150% więcej surki 😁tylko lipa bo jak będzie chciał obniżyć koszty budowy kopalni to i się opłaca i się nie opłaca sam metal miał na 60lvl 🤪🤪🤪