trzymaj sie 🐉 ciesz sie latem 🤭🤭🤭🤭
Ps.
szybkiego powrotu
trzymaj sie 🐉 ciesz sie latem 🤭🤭🤭🤭
Ps.
szybkiego powrotu
Podobnie jest z eventem np na 9x antymaterii podczas ekspedycji. Nigdy nie działał od razu po północy - czyli od początku dnia, tylko parę godzin później, ale też jego koniec był przesunięty o te parę godzin.
Jeśli jest problem i ciężko go im usunąć, to nie lepiej wyrzucić te zadania i zostawić tylko te co działają prawidłowo?
Ja nigdy nie mam z tym problemu 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Zawsze działa odrazu po północy wszystko ale jeden jest warunek Z bonusową anty przy ewencie nie zawsze wiecej mozna znalezc podczas trwania eventu i nie zawsze 😅
ogólnie jeżeli chodzi o pobieranie nagród z eventu podczas przesiadywania na urlopie to kiepski pomysł widać jest na pierwszy rzut oka jakiego typu to są zadania trzeba przynajmniej ściągać urlop na czas trwania ewentu stocznia na 22 juz niebawem gf ufunduje mi stocznie w tym roku moze do 26 poziomu mam nadzieje mnie to odpowiada ten typ nagrody
słabo u mnie 23 już będzie ponad 3kk pkt za zbędny budynek, ale dobra...
Przegapiłem 2 eventy 😞 tak to też miałbym na 23
ogólnie jeżeli chodzi o pobieranie nagród z eventu podczas przesiadywania na urlopie to kiepski pomysł widać jest na pierwszy rzut oka jakiego typu to są zadania trzeba przynajmniej ściągać urlop na czas trwania ewentu stocznia na 22 juz niebawem gf ufunduje mi stocznie w tym roku moze do 26 poziomu mam nadzieje mnie to odpowiada ten typ nagrody
Jest szpiegowska na nowym uni? Nie dosc ze trzeba klikac jakies głupoty typu drzewko lub depozyt to dali to samo co ostanio co do joty. Gdzie sie podziały sloty floty ja się pytam, nie ma od dawna tego szajsu a to jedyne co jest cenne poza paczka. Ja wole jak każdy ma te samo 1 zadanie i 0 losowości, wiem wtedy ze zalicze, a na u można dojsc najwyzej do 3, czasem 4 nagrody jak SZCZĘŚCIE dopisze.
Ciesz sie 🤪 bo ja mogę postawić stocznie na moonie 😅
Proszę o potwierdzenie Ruda
Jeśli konto jest w jakiejkolwiek zestawieniu wyżej niż top20 na serwerze na które bym chciał przenieść konto (ogólne, eko, badania, wojsko) to ta możliwość jest zablokowana ?
Jeśli tak to trochę bo bezsensu wprowadzenie tego bez żadnej informacji typu że za 3 miesiące to wejdzie żeby ludzie mieli jeszcze czas na reakcje. A tak zmieniły się zasady gry w czasie gry - słabe. A co z kontami które były już na urlopie parędziesiąt dni czekając na przejście a tu taka zmiana.
Powinna ich ta zasada nie obowiazywac ... poniewaz kisza na cmentarzu przed wprowadzeniem zmian prawo nie cofa sie wstecz
Ani widu ani słychu 👀
ave dogodny farming
sąsiada mi ubiles 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
O ironio jeden gracz wystarczyl 😁🤭 do oronia bunkra
w zasadach ogólnych gry jest napisane że podział zrabowanych surowców bez uzyskania zgody GO traktowany jest jak push podczas ataków acs Więc poproszę o tłumaczenie ze starego mandarynskiego na czeski 🤭🤭🤭🤭o teraz patrzę 😉😁😁😁 bo mnie się nudzi i od niechęci tutaj zaglądam ogólnie sam cytujesz słowa arta które omawiają problem 😁 I szukasz dziury ewidentnie w moście
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 proszę o tłumaczenie ze starego mandarynskiego na czeski 😁😁😁😁
to w sumie przy okazji takiego wątku, puszczając expa jako generał to 417DT 1 pion, 1 SS 1 rozpruwacz? Bo jako że nie jestem odkrywcą to nie ma sensu pchać 3k DT
General na poczatku gry jest gorszy od zbieracza
Ja też Tylko pogoda jakby miała robić się paskudna juz myslalem ze ktos nie zobaczy 🤭🤭🤭🤭🤭 i ze zalicza
Johny Walker 🤭🤭🤭 z coca cola i ewentualnie lodem 😁 dżin z tonikiem I cytryna oczywiście jezeli pije 😁😁😁😁😁 3 tygodnie temu 1 faxe 10% I koniec imprezy 😁 to teraz przerwa kilka miesięcy albo dłuższych tygodni 🤭🤭🤭
typowy wlot na ostatnią chwilę 🤭🤭🤭 13 był pechowy
kto pyta nie błądzi 😁 jeżeli miałbyś kupować anty by zmienić klase to już wolałbym nowe konto zrobić 🤭🤭🤭 jak to jest sam początek gry 100-200k pkt
Jak jest niedziela handlowa to dają upust 20% na zmianę klasy 😁🤭🤭🤭🤭
Kopalnie polecam na 35 /30/32 i ciągnąć astro jak masz 1800-2400 dtkow na expa pionek i rozporek jeden Każdy ma swoją wizję ja mam 3 kkk pkt w formach zycia a mam lekko ponad 20kk pkt w ogolnym oplaca sie stopniowo podkrecac formy zycia za nadwyzke ale astro to podstawa 😁 jak masz sporo czasu to astro sie konczy masz surowce by wlaczyc kolejny poziom 🤭🤭🤭🤭 wedlug mnie na poczatku nie oplaca sie maxowac kopalni tylko rozwijac ilosc planet i formy zycia bo z kazdym poziomem kopalnie beda tansze a to jest dobra inwestycja musisz przemyslec swoja strategie 😁 szybko dojdziesz do dogodnych kalkulacji okolem formy życia to ponad 7kk pkt ekonomia to 2 kk ponad a technologie form prawie 5 kk
Musisz się skupić na t2 max t3 to kosmos na nowe konto 😁
teraz to pewnie mozna miec kopalnie M na 30 lvl w 5h przy kupnie paru mil antymaterii
Nie oplaca sie kupowac anty ja osobiscie jeszcze kupie 1-5 mld anty ale to temat rzeka
teraz to pewnie mozna miec kopalnie M na 30 lvl w 5h przy kupnie paru mil antymaterii
Nie oplaca sie kupowac anty ja osobiscie jeszcze kupie miliard anty ale to temat rzeka