kantynie odwiedzasz tylko po to żeby kliknąć w zakładkę
Ale czaisz że jest zadanie na zakupy w kantynie a nie kliknięcie zakładki?
Co do reszty - najpierw piszesz że nie trzeba anty a potem że mogę coś kupić za anty które uzbieram. Zdecyduj się.
Ja napisałem wyraźnie - zadania wymagają wydawania anty więc są "premium", nic o kupowaniu anty nie pisałem. Ja tam wolę wydać uzbierane anty na inne rzeczy niż lipne nagrody.
Dla ciebie nagrody są fajne bo nie umiałeś ogarnąć planet od początku, z palcem w nosie mam wszystkie planety 300+ a nawet 400. Więc dla mnie nagrody w stylu pól są lipne, co kto lubi.
Wracając do tematu - kolejne dwa dni były bez zadań premium więc pewnie się uda zdobyć komplet nagród. Nie zmienia to faktu że przy pechu jeden gracz musi wydać anty żeby zdobyć komplet a drugi nie, to jest po prosu słabe. Całe te zadania to parodia, zamiast zaloguj się to kliknij zakładkę x, zacznij budowę (po czym ją anuluj), wyślij flotę. Urozmaicenie Nawet do takiego crapu trzeba było wcisnąć wydawanie anty żeby zareklamować sklep.
Jedyna zaleta tych zadań to pozbawienie nagród flociarzy na wiecznych urlopach ale to dało się załatwić dużo prościej, brak nagród dla urlopowiczów i tyle.