Ludzie są z automatu przypisani, musisz wysyłać expy w celu poszukiwania nowych form życia.Ale nie na 16 pozycje, tylko od 1 do 15.W zakładce galaktyki są takie"obrazki" z kawałkiem DNA.Klikasz tam i wysyłasz statek na expedycję
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
Tak, zadajesz
-
Pytanie bardzo proste dla ludzi z pokolenia lat 70, a i dlatego że jest niedziela
Polska aktorka teatralna, filmowa i telewizyjna, artystka kabaretowa. Żadnej pracy się nie bała. W powstaniu warszawskim miała pseudonim"Katarzyna"w sztabie grupy północ. Odznaczona Krzyżem Komandorskim z Gwiazdą.
-
Krzysztof Kamil Baczyński?
-
Tak sobie pomyślałem że jeżeli budujemy flotę to wydajemy surowce.Jak nam się flota znudzi to możemy ją sobie zezłomować u handlarza.W zależności od ilości posiadanej anty to możemy nawet odzyskać chyba jak się nie mylę max 65% surowca wydanego na dubowę.Fajne by było np takie coś, brakuje mi miejsca na planecie, wyburzam jakiś budynek(surowce były wydane)i mam możliwość odzyskać jakiś % wydanych surowców.Zawsze to więcej surowca na inną budowę.To takie moje przemyślenia
-
To stawiam na Gdańsk
-
Gdańsk?
Tychy?
Królewiec?
-
Zgodnie z Wikipedią te nasionka - ,,zielone kropeczki,,.
QuoteOwoc pozorny (rzekomy, szupinkowy, łac. pseudofructus) – organ roślin okrytonasiennych zawierający nasiona, który w odróżnieniu od owoców właściwych nie powstaje wyłącznie ze ścian zalążni słupka, lecz także innej części kwiatu. U truskawki lub poziomki jest to jagoda pozorna, wieloorzeszkowiec zawierający liczne i drobne owoce właściwe (orzeszki) osadzone na wypukłym soczystym dnie kwiatowym;
Mnie o tym już wiadomo z czasów jak nikt nie wiedział kim jest ciocia Wikipedia i wujek Google;-)ale tak, masz rację, dobra odpowiedź.
-
Czyli trafiłem;-)
To mam pytanie, co w truskawce jest owocem, te czerwone coś co jest pyszne
czy raczej te zielone kropeczki?
-
-
podniesie sie
Dziękuję.
-
A Mnie nurtuje jedna sprawa.Jeżeli nie mam już miejsca na danej kolonii, to czy jak wybiorę kolejny poziom stoczni lub fabryki robotów to podniesie się o ten 1 lvl , czy raczej nie.?
-
Gdzie te wszystkie paczkomaty są?
chyba pokasowali konta...
bo teraz top 1 ma lekko ponad 1 kk pkt.
-
Dlaczego zaglądacie komuś w portfel?
Jeden kupuje drogie fury, inny super aparaty, jeszcze inny wydaje na wycieczki, ktoś inny na ogame, a jeszcze inny nic nie wydaje, bo oszczędza lub nie maNo niby racja, ale wydasz na furę, masz furę.Wydasz na drogi aparat masz drogi aparat.Pojedziesz na wycieczkę, cos zwiedzisz.A ładowanie tyle kasy w Ogame co daje?Top 1 pikseli i nic więcej.Pamiętam Ogame z czasów EpicBlue, nie było paczek, dopalaczy i itp.
-
A co najbardziej jest dziwne,jak się wyloguję z lobby, i chcę się zalogować na nowo, to nagle mail lub hasło jest złe.Zmieniam hasło, udaje sie zalogować do lobby,Ale już przy wyborze uni na jakie się chcę zalogować pojawia się Podczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.
-
Wyłącz VPN. A jeśli go nie masz to najwidoczniej super system GF twierdzi że go jednak masz i blokuje ci wejście
Gram od października zeszłego roku, nigdy nie miałem problemu z logowaniem.A loguję się tylko albo w domu na lapku, w pracy na lapku i czasami na telefonie.Może zaczne się logować na lodówce lub pralce...taki żart.Nawet teraz piszę posta z laptopa, a do gry zalogowac się ni e mogę.
-
Witam,mam problem z logowaniem na Juno, kiedy jestem w lobby i chcę wybrać uni, to podczas logowania wyskakuje komunikat"błąd podczas logowania. spróbuj później".I tak od wczoraj popołudnia.Udało mi się zalogować po wielu próbach zmiany haseł, ale tylko przez telefon.Włączyłem urlop bo w robocie nie za bardzo miałem czas nad tym posiedzieć.Po powrocie do domu chciałem się z lapka zalogowac, to znowu komunikat że mail zły, lub hasło.U stawiłem nowe hasło, jestem w lobby, ale dalej przejśc się nie da, znowu błąd podczas logowania.Pomocy
-
Proconsul Voids
Ehh... 82 tyg...82 tygodnie stawiać WR na moonie?No to koleś pojechał po bandzie;-)
Gratuluje starcia, do trzech razy sztuka
-
-
inteligencja