Witam,mam problem z logowaniem na Juno, kiedy jestem w lobby i chcę wybrać uni, to podczas logowania wyskakuje komunikat"błąd podczas logowania. spróbuj później".I tak od wczoraj popołudnia.Udało mi się zalogować po wielu próbach zmiany haseł, ale tylko przez telefon.Włączyłem urlop bo w robocie nie za bardzo miałem czas nad tym posiedzieć.Po powrocie do domu chciałem się z lapka zalogowac, to znowu komunikat że mail zły, lub hasło.U stawiłem nowe hasło, jestem w lobby, ale dalej przejśc się nie da, znowu błąd podczas logowania.Pomocy
Problem z logowaniem
-
- Gra
- takiSOBIEgracz
-
-
Wyłącz VPN. A jeśli go nie masz to najwidoczniej super system GF twierdzi że go jednak masz i blokuje ci wejście
-
Ja też od nie tak długiego okresu czasu mam problem, tylko że mi wyskakuje "nieprawidłowy login/hasło" (xD), ale mam jeden patent który działa:
sprawdź jakie masz IP na komputerze ( https://whatip.uk/ )
wyłącz wifi w telefonie,
podepnij telefon do komputera,
zrób tethering usb
sprawdź czy komputer się prawidłowo przepiął na łącze z telefonu ( https://whatip.uk/ i tutaj powinno być inne IP niż wcześniej)
zaloguj się
Jeżeli powyższa operacja się uda, wtedy odpinasz telefon i normalnie powinno wszystko działać na komputerze . Czasem się może zdarzyć, tak że to nie od razu zadziała, wtedy trzeba zaczekać 8h i nic nie kombinować, po tym czasie spróbować jeszcze raz.
-
Wyłącz VPN. A jeśli go nie masz to najwidoczniej super system GF twierdzi że go jednak masz i blokuje ci wejście
Gram od października zeszłego roku, nigdy nie miałem problemu z logowaniem.A loguję się tylko albo w domu na lapku, w pracy na lapku i czasami na telefonie.Może zaczne się logować na lodówce lub pralce...taki żart.Nawet teraz piszę posta z laptopa, a do gry zalogowac się ni e mogę.
-
A co najbardziej jest dziwne,jak się wyloguję z lobby, i chcę się zalogować na nowo, to nagle mail lub hasło jest złe.Zmieniam hasło, udaje sie zalogować do lobby,Ale już przy wyborze uni na jakie się chcę zalogować pojawia się Podczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.
-
A co najbardziej jest dziwne,jak się wyloguję z lobby, i chcę się zalogować na nowo, to nagle mail lub hasło jest złe.Zmieniam hasło, udaje sie zalogować do lobby,Ale już przy wyborze uni na jakie się chcę zalogować pojawia się Podczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później. logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.
Mam to samo co i rusz. Działa mi na to wyłączenie VPN (względnie split tunneling do chroma) + gra via chrome . Jak już się zaloguję, to mogę sobie ponownie włączyć VPNa