Została uduszona naszyjnikiem
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
-
,,jak skarpety som czyste, to godo sie na nich zoki a jak som zmazane, to już som fuzekle, abo tyż nałopy,,
Miejmy wiec nadzieje że w V10 to naprawili chłopy.
JPRD;-)Crysis, ty je hanys ?czy ino udajesz?bo w Twojej wypowiedzi "som" błędy.Farbowany lis?;-)
-
No i 100 poszło się ...
a tyle lizaków można było za to kupić, a nie jakieś tam piksele, no szkoda, Niemiec będzie płakał jak konto skasujesz
-
-
Ciekawe czy to naprawią.Ciężko sie tak licytuje, czasami potrzeba kilka sekund żeby się odświeżyła strona, a tu już po licytacji

-
??? dziurawych fuzykli
Jak juz cchesz godać lub pisać po śląsku, to sie naucz sunek , że to są FUZEKLE a nie FUZYKLE
starzik mi zawsze godoł, że umyty gorol , to cysty ciul;-)
-
Nie mam takiej potrzeby żeby się dowartościować na forum
gram dla siebie a nie dla poklasku
-
Ciekawe dlaczego na urlopie siedzisz;)ktos poluje na Ciebie?żeby nie było, graty starcia, ale dupy nie urywa

-
U mnie jest wszystko okej, nie muszę odświeżać strony, aby pokazało zmianę licytującego. Może kwestia przeglądarki ?
A jakiej przeglądarki uzywasz?Ja gram na chrome, z tego co wiem to wiielu graczy na moim uni gr ana chrome i tez ma problem z odświeżaniem licytatora.
-
Ja już od dłuższego czasu tak miałem na pracowym kompie i śmieję się teraz

A coś jaśniej/teraz Ci juz działa ?jakie uni?
-
Jak w temacie, od kilku dni nie działa licytator tak jak powinien, trzeba na piechotę odświeżać stronę żeby aktualny stan licytatora się zaktualizował. Trochę to uciążliwe jest , tak się nie da grać;-)Z tego co wiem nie tylko na moim uni tak jest, ale juz na większości innych też.Ktoś coś z tym robi?

-
Ciekawe kiedy to naprawią, bo jak na razie licytator to jakaś rozrywka na umierających universach

-
hmmm...dziwne to dla mnie, ale nie twierdzę ze nie masz racji.
a tymczasem z obserwacji to w środę róznica wynosiła między dwoma graczami 20 oczek..a w momencie pisania tego postu wynosi już 30 i obaj mają limit 50ciu lotów
Trochę się pogubiłem, o jakim limicie lotów Ty piszesz?Ja już dziś latałem ponad 50 razy w poszukiwaniu form życia
-
Juno też spowolnione, znowu coś grzebią i bardziej popsują

-
Chyba coś się posypało, bo na Juno dziwnie działa licytator. Nie odświeża z automatu aktualnej ceny za przedmiot, nie pokazuje kto przelicytował .Trzeba na piechotę odświeżać , wchodzić na licytację i na nowo klikać. Oferta została przyjęta, ale nadal widnieje poprzednia wartość.

-
Mogliby by dać przy kolejnym evencie nagrodę zmiany klasy. Na pewno wielu z graczy by się ucieszyło

-
Pomyliłem się, jednak można,

-
Mogę się mylić, ale chyba planety matki nie da się porzucić, kazda inną tak, ale tej chyba nie. Ale jak pisałem wcześniej, planety matki nie da się porzucić.
-