Enrique Iglesias, Desparado 2
Tak, możesz zadawać
Enrique Iglesias, Desparado 2
Tak, możesz zadawać
Takie na szybko wymyślone .Który europejski piosenkarz, lub jak kto woli, wokalista, wystapił w filmie gdzie też grał Danny Trejo, Mickey Rourke, a żeby było łatwiej to i też Eva Mendes.O tytuł filmu nie pytam, ale jak ktos chce, to może podać.
No niestety;-)
Gratulacje,fajny procencik z tego wyszedł.
Coraz mniej już was zostało, Ciekawe ilu zostanie po wakacjach![]()
Nic nie wydałem na anty;-)
Jak trafiłem, to i tak oddaję pytanie komuś innemu...![]()
Jeszcze bany dla tych co odebrali nagrody poleca po weekendzie
Lepiej nie..bo ja też odebrałem nagrodę
Swoją drogą, mam nadzieję, że ewentualny ban nie będzie podpięty pod paragraf z wykorzystywaniem błędów i bugów w grze.
Bo na moje oko, to było małe niedopatrzenie że strony GF....
A taki ban to ile trwa?
Romuald Traugutt?
Idąc Twoi tokiem rozumowania, Jak Ja kilka razy przykleiłem plaster dziecku, lub zabandażowałem rękę , to jestem dyplomowanym lekarzem?;-)spoko, nie czepiam się, tak tylko sobie rozmyslam, ile to ja juz mam dyplomów w kieszeni
Znachorem co najwyżej. Tytuł lekarza może dać Ci tylko uczelnia. Aktorem możesz być amatorsko
Chyba trochę mnie źle zrozumiałeś,chodziło mi o to , że jeżeli kształcę się np na mechanika samochodowego, to po szkole mam dyplom że jestem mechanikiem samochodowym .I mam zawód wyuczony.Ale jak ktoś kończy np szkołę'tańca z gwiazdami"i zagra w kilku reklamach to juz jest aktorem?Chodzi mi o to że aktor i AKTOR , to wielka różnica.Dla Ciebie pani Wieniawa jest aktorka, ale dla mnie jest odtwórczynią roli...nikim więcej.Już nie zawracam gitary
Eee... Julia Wieniawa?
Dokładnie, twoja kolej...
Na szkołach aktorskich się kompletnie nie znam, ale jak ktoś grał w serialu, więcej jak przechodnia lub innego statystę to chyba aktor, nie?
Idąc Twoi tokiem rozumowania, Jak Ja kilka razy przykleiłem plaster dziecku, lub zabandażowałem rękę , to jestem dyplomowanym lekarzem?;-)spoko, nie czepiam się, tak tylko sobie rozmyslam, ile to ja juz mam dyplomów w kieszeni![]()
Skoro ja jestem ten glupi, to Ty musisz byc ten madry. Szkoda, ze nawet nie przeczytales ze zrozumieniem tego co napisalem, ale spokojnie pomoge Ci, zebyś dalej byl tak pewny siebie. Jak zauwazyc mozesz nie odnioslem sie do calej sytuacji, a stricte Waszego olbrzymiego ego w kontekscie *edit* glupiej gry...
Co by bylo gdyby ktos Ci dal cukinie do reki, pewno bys wszystkich bil po glowach.
skonczylismy
I tu Cię zaskoczę, przeczytałem Twój post,i to ze zrozumieniem, i zachodzę w głowe , po co zakładasz konto na forum żeby skomentować jeden post...
Zagadkę układała żona, ja tylko trochę ocenzurowałem. Podpowiedź odemnie to, że zawsze jak słyszę jej nazwisko to dopytuję kim ona jest.
Aktorka, instagramerka, piosenkarka. Sławę przyniosła jej rola w serialu komediowym. Ostatnio dzięki znajomością wpuścili ją wcześniej na koncert (to podobno jest aferą). Ponad 2mln followersow na Instagramie.
Eee... Julia Wieniawa?
Spojrzałem na ten ranking i mniej niż połowę znam z tych, co mają ponad 2 kk followersów.
Co do tej Pani, osobiście nic nie mam, ale kiedyś , jak dobrze pamietam żeby miec zawód aktora to trzeba było skończyć pewną szkołę i zdobyć dyplom tej uczelni.![]()
A to ten co skokoł o tyczce;-)
Witalij Kłyczko?
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąć
Jakby się nikt nie odezwał to bym nie wiedział że jest sens dalej robić zadania . Skończyłem przed czasem , zdobyłem wszystkie nagrody i nie zaglądałem potem bo nie widziałem sensu. Uświadomili mnie na forum
No niby racja;-)Ciekawe kto zapił po stronie GF że nie skumali co odwalili;-)
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąć
za błędy i tak GF by zapłacilo
wez nie rozsmieszaj chlopcze
Prawda boli? Jak ktoś się wróblem urodził , orłem nie będzie. Ty jesteś taki głupi czy gdzieś brałeś lekcje? Z daleka widać że to wałek,koleś odszedł z soja(a może to Ty zrezygnowałeś z gry)i nagle Boczek z bandyty stał sie Imperatorem;-) Wasze zagrywki są tak kiepskie jak Lato z Radiem 20 lat temu![]()
Przykro to sie patrzy na to co piszecie. Dla tych cyferek i obrazkow jestescie gotowi wydrapac sobie oczy. A jeszcze bardziej zalosne sa wasze wpisy po tych super starciach haha. Policzcie noce nieprzespane i powiedzcie, ze bylo warto <lol2>. Takie Vipy, ze dowcipy :D.
Nie ma to jak założyć nowe konto na forum i zacząć płakać. Twoje to były zarwane noce czy co?...Jak sie większość pushuje, paczkuje, anty kupuje za cięzki hajs to jest ok, ale jak ktoś sobie w" nocy "gra tu już coś nie pasi.Własnie widać po Twoim wpisie komu żal 4 litery ściska, co złoma się zaliczyło?
To bedziemy strzelać, Europa?;-)