Coś wiadomo czy dziś koniec eventu, czy można wbijać urlop?
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
I już nie ma ale jedną nagrodę udało się złapać
-
JA TEŻ JEDNĄ GRATIS ZAŁAPAŁEM
-
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąćza błędy i tak GF by zapłacilo
-
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąćza błędy i tak GF by zapłacilo
Przepraszam
-
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąć
Jakby się nikt nie odezwał to bym nie wiedział że jest sens dalej robić zadania . Skończyłem przed czasem , zdobyłem wszystkie nagrody i nie zaglądałem potem bo nie widziałem sensu. Uświadomili mnie na forum
-
Jak by sie nikt nie odzywał na forum to by mozna było wszystko zgarnąć
Jakby się nikt nie odezwał to bym nie wiedział że jest sens dalej robić zadania . Skończyłem przed czasem , zdobyłem wszystkie nagrody i nie zaglądałem potem bo nie widziałem sensu. Uświadomili mnie na forum
No niby racja;-)Ciekawe kto zapił po stronie GF że nie skumali co odwalili;-)
-
ale jak to jest... jak robią jakąś aktualizację w piątek i ją zepsują, to wrócą dopiero w poniedziałek, żeby naprawić. A nagrody to "wrócili" się żeby wyłączyć
Moderator Ruda:
Wulgaryzm -
Jeszcze bany dla tych co odebrali nagrody poleca po weekendzie
-
Lepiej nie..bo ja też odebrałem nagrodę
Swoją drogą, mam nadzieję, że ewentualny ban nie będzie podpięty pod paragraf z wykorzystywaniem błędów i bugów w grze.
Bo na moje oko, to było małe niedopatrzenie że strony GF....
-
Lepiej nie..bo ja też odebrałem nagrodę
Swoją drogą, mam nadzieję, że ewentualny ban nie będzie podpięty pod paragraf z wykorzystywaniem błędów i bugów w grze.
Bo na moje oko, to było małe niedopatrzenie że strony GF....
A taki ban to ile trwa?
-
takiSOBIEgracz W 2008 roku za to była kasacja konta....a teraz wszystko zależy ile wydajesz na antymaterię.
-
Nic nie wydałem na anty;-)
-
Nic nie wydałem na anty;-)
to kasacja konta:D
-
Nie powinno być bana bo ktoś mógł pomyśleć, że nowy event jest porostu.
-
-
No i czemu ty sie znowu <czynność wypróżniania>, testuja od roku to niech cos z tego maja a jest tłusto.
Cashback wiec 14 dni sztabu jak za darmo +
-
Nie wykluczone że to znów jakąś pomyłka..Zobaczymy jutro
3 rangi nagród, ale zaznaczone tylko na dwa dni ....także jeszcze wszystko się może zmienić
-
Ja powtarzam post, żeby każdy widział.
Ruda dlaczego wszystkie eventy v tym z nagrodami dotyczą tylko u68 i jest ich aż tyle?
Czy 15% CashBack dotyczy wszystkich uni?
Zaznaczyłam w tematach które eventy dotyczą u68.
Natomiast bonusowe eventy uznaję osobiście za ukłon w stronę graczy za męczarnię z nową wersją gry.
-
Ja powtarzam post, żeby każdy widział.
Ruda dlaczego wszystkie eventy v tym z nagrodami dotyczą tylko u68 i jest ich aż tyle?
Czy 15% CashBack dotyczy wszystkich uni?
Zaznaczyłam w tematach które eventy dotyczą u68.
Natomiast bonusowe eventy uznaję osobiście za ukłon w stronę graczy za męczarnię z nową wersją gry.
a co reszta to od macochy w dupie macie innych graczy i inne uni?