Ciekawe w jakiej kondycji wątroba i trzustka
I gdzie wy pracujecie że "piwkować"można?![]()
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
moze ktos pił najmocnijeszy trunek swiata -> wino mszalne jeden pije wszyscy spiewaja

Najgorsze jest to że "wszyscy "się zrzucają , a i tak jeden pije

-
-
Ja dopiero dochodzę do siebie po weekendowym zlocie, a te jakieś plany na wyjazdy snują 🤣
Dziś jest środa...
Nooo, Ciebie to chyba trzyma jak w ruskim termosie, pije w piątek, a we czwartek ma jeszcze promile
-
A na końcu sie okaże że Kruszynka to facet;-)To dopiero będzie płacz i lament

-
No i czym się szczycisz ? Że ktoś pracuje i nie odebrał fs'a? Że sobie wracam ? Dla mnie to żadna porazka klikam 4fun w sumie nic
tylko ekspyPo tym wpisie to raczej"respect"nie pasuje...Normalny gracz by po prostu, po ludzku, pogratulował.I taj tu mieć respect
-
1
(1011)[RESPECT] Silesian Warrior (0) 1.506.208.350 koniec kary?;-)śmiech na sali
-
Większość z graczy ogame, pracuje, to ryzyko wliczone...Robiąc FS trzeba wziąć po uwagę że coś może nie pyknąć.

-
ale trzeba przyznać, że mu to wyszło;-) -
Masz dopalacze każdego surowca, dopalacze energii, paczki surowców, których wielkość zależy od eko, a do tego masz coraz więcej utrudnień dla flociarzy chociażby jakby utrudnianie liczenia stacji itp.
Nie wiem jak to jest z tym utrudnianiem liczenia stacji, nie jestem flociarzem.Gram sobie eko, latam na expy, masz racje, mamy troche na starcie lepiej.Ale zauważ że ci co graja flotą, na starcie każdego uni ładuja mnóstwo kasy w paczki, w anty, maja po tygodniu gry tyle pkt floty że górnik w rok tego nie osiągnie.Dobrze jest do czasu kiedy taki "paczkomat"nie dostanie złoma, poźniej płacze jaki to on biedny, bo nie ma eko i nie ma jak się odbudować po złomie,A kto mu bronił kupować paczki i anty i stawiac kopalnie?Każdy gra tak jak chce.Ja nie kupiłem ani grama anty, ani jednej paczki, z moim eko po roku gry moge postawic taka flotę że połowa uni może w moich reckach wylądowac.Jak ktos chce pograc dłużej niż od otwarcia nowego uni do kolejnego, inwestuje w eko, a jak ktos chce na szybko zaistniec w dziale ST gra flota, a poxniej i tak albo ma bana za wałki, pushe i inne cuda.Nie miej pretensji do górnika że ciuła surowce , wydaje na kopalnie,Mnie kilka razy flociarze zjechali, a floty to miałem tyle co kot napłakał,wszystko z expów.Ale jak taki"kozak"po pewnym czaie dostał zloma, to od razu kasacja konta i wieczny urlop.Tez macie lepiej, bo i techy bojowe plus 3, szybsze recki i inne tam dodtaki.Zawsze możesz zacząć grac górnikiem, a później zmienić profeskę.Albo za darmo, jak trafisz na event z taka nagroda, albo kupic za anty, które jest tak ulubionym przedmiotem flociarzy.Bez obrazy, każdy gra tak jak chce i lubi.
-
No bardzo ładnie;-)
jeszcze trochę to pójdzie plotka że Respecty was pushują
obrońcy standardowo lizak i odbuduj się chłopie
-
Flociarze maja coraz trudniej, przez co górnicy maja coraz łatwiej.
Na jakiej zasadzie twierdzisz że górnicy mają łatwiej i co mają łatwiej.?
-
Jak muzyka, to muzyka
Pod koniec II wojny światowej urodził się wybitny muzyk, instrumentalista i wokalista, którego najbardziejTo umarł czy się urodził pod koniec II wojny swiatowej.
E, w nudny sposób. Powiedziałeś, że umarł pod koniec II wś. Wlazłem na wiki na stronę roku 1945, jest dział "zmarli w 1945" i
Bo teraz to juz sam zgłupiałem...
-
-
To Polak?Było by trochę łatwiej
-
[RESPECT] Spizgany ... (225.885) 123.782.427 spoko, tylko pytalem,teraz to nie wiem czy ma taki bunkier czy juz sie odbudował;-)
bo w statystykach jest top 8 wojska, a a nie wiem jakim był top przed złomem
-
chyba jednak nie miałem racji;-)Teraz własnie słucham tej piosenki, dzięki Buleon,

-
-
-