To mnie trochę uspokoiliście, bo myślałem że koleżanka się na mnie obraziła czy coś a ona pewnie ma też te lagi co piszecie
Posts by DarthBartek
-
-
No powinni dać nam te kalkulatory, te kilka osób co tam paczkuje przez 24h/dobę już chyba opłaciło tych programistów do Świąt Wielkanocnych włącznie
-
Wróciłem!
Szlag by to trafił
No ale przynajmniej jakieś opisy się pojawiły przy STekach
-
Gratuluję, co prawda na sojuszniku, ale kolega chyba się tak łatwo nie podda z tego co wiem
-
SZO dla kolegi Pingwina
Po pełzakach i satelitach to bym chyba nikomu nigdy nie latał
Tak czy inaczej fajnie, że grasz dalej, powodzenia w odbudowie
-
Śmiejecie się z kolegi, ale słuszna jego uwaga. Skoro kopalnie i inne dotychczasowe struktury zmieniały wygląd, to czemu nie dodać kilku bloków mieszkalnych ? Nie musi być od razu sosnowiec, ale zawsze będzie miłe dla oka urozmaicenie
-
Kolejka nr I - start 20.11.2022, godzina 17:00
20.11 17:00 x1 Katar vs Ekwador 1:1
21.11 14:00 x1 Anglia vs Iran 2:0
21.11 17:00 x1 Senegal vs Holandia 1:2
21.11 20:00 x1 Stany Zjednoczone vs Walia 1:3
22.11 11:00 x1 Argentyna vs Arabia Saudyjska 3:0
22.11 14:00 x1 Dania vs Tunezja 2:0
22.11 17:00 x2 Meksyk vs Polska 3:1
22.11 20:00 x1 Francja vs Australia 0:0
23.11 11:00 x1 Maroko vs Chorwacja 0:2
23.11 14:00 x1 Niemcy vs Japonia 3:1
23.11 17:00 x1 Hiszpania vs Kostaryka 2:0
23.11 20:00 x1 Belgia vs Kanada 4:1
24.11 11:00 x1 Szwajcaria vs Kamerun 2:2
24.11 14:00 x1 Urugwaj vs Korea Południowa 2:0
24.11 17:00 x1 Portugalia vs Ghana 3:0
24.11 20:00 x1 Brazylia vs Serbia 2:1
-
Inni powinni z kolegi brać przykład - Jest wstęp, rozwinięcie i piękne zakończenie historii
Ponieważ kolega tak jak wspomniał został nieco rozdziewiczony i to pierwsze jego starcie tutaj to mu pogratuluję
-
Ten też następny, wkleja jak robot
Dobrze, że chociaż dzień dobry napisał
Ale jak prosiłem o pomoc w nocy to jej nie było i jakiś fanatyk murzyńskiej muzyki ludowej mnie obszukiwał kiedy smacznie spałem
Graty byku rozwijajcie się tam
-
Kurde to wy jeszcze serio pamiętacie te madke z sosnowca
przecież to było wieki temu
No ale cóż wypadałoby dodać jakieś słowa otuchy koleżance, która kilka razy już miała pecha i mimo to próbowała się odbudować i grać dalej. Taka gra i tego nikt nie zmieni. Zwycięzcy należą się gratulacje, a przegranej jakiś ładny tulipan
-
Kolejne ST wstawione jak z automatu bez opisu i bez niczego, dobrze że gawiedź coś tam popisała i wyjaśniła o co chodziło
Nie tym razem jednak nie będę docinał Liskowi za pustego steka czy worki dolarów jakie poszły na początku wyścigu szczurów aby szybko być poza zasięgiem. Tym razem chciałbym szczerze mu pogratulować, bo przemielił kilka osób jak mięso przez maszynkę
Co do Patryczka to jest taka bajka, która bardzo dokładnie objaśnia i przedstawia tego bohatera
Nie zdziwiłbym się gdyby taka akcja była już wcześniej zaplanowana, bo powiedzmy sobie szczerze Patryczek w Bikini Dolnym gejzerem intelektu nigdy nie był
-
Są kulisy, jest lajk
jest dużo lajków - sława się niesie. Szczere gratulacje i powodzenia w dalszych podbojach
-
A jest gdzie w regulaminie napisane,że przy każdy ST ma być jakaś historia ?
Skąd Ty się wziąłeś chłopie, jak dla Ciebie historia wygląda tak:
Stało, już nie stoi.
Masz i się jaraj
Wiesz tutaj nie chodzi o to czy ja mam się jarać czy ty
Dobrym zwyczajem jest zawsze pozdrowić kolegów z sojuszu i opisać przynajmniej jednym zdaniem co się wydarzyło. Potem te wszystkie tematy wiszą tak bez odpowiedzi i średnio robią na innych wrażenie, zawsze lepiej podpiąć się pod temat gdzie jest jakaś dyskusja.
Jak spotykasz sąsiadów na ulicy to też dzień dobry nie mówisz ?
-
Kabaret sobie z ludzi urządziliście na tym UNI. Hurtowe wklejanie STeków bez najmniejszego słówka o tym jak przebiegała akcja ? po kij takie coś wklejać ? Dziwne, że jeszcze nikt nie wspomniał że to jakiś bot pewnie wrzuca
-
Ładnie się tam Pingwin wybroniliście, z jednej strony dużo prawdy w tym co piszecie, ale dzięki takim ludziom którzy ładują w to tyle kapuchy otwierają nam nowe serwery i rozdają różne fajne nagrody
Podobno mają wprowadzić automatyczne przeniesienia dla takich "wybitnych graczy", to znaczy tam gdzie pojawi się nagle olbrzymia różnica pomiędzy takim osobnikiem a pozostałą częścią stawki spowodowana atakiem blikomanii Ci 'lepsi' gracze mają być promowani na wcześniejszy serwer (w tym wypadku chyba Juno) oczywiście za takie wielkie osiągnięcie mają też dostać nagrodę w postaci antymaterii aby mogli szybko uciekać koloniami przed tamtejszymi tubylcami, którzy zapewne będą ich wyczekiwać
Obiecuję innym, że więcej dla beki nie będę głosował na max ustawienia na kolejnym UNI, bo nie można wtedy wyjść na dwór kiedy taka ładna pogoda za oknem
-
Te lagi są bo paczkomaty nie nadążają za przelewami, wieczorkiem się uspokoi
-
Pozdrowienia dla Jokera, który w discowym klubie się udziela
A kto na disco dużo gada, ten się potem chwałą na forum zajada
-
Kolega ruszający temat też widzę nie grzeszy inteligencją, świadczy o tym nazwa planety na którą lecą owe GSy i jakiś pOkeMoNiaSty język pokroju "xDD" w temacie. Zachęcam do korzystania ze słownika języka polskiego, co do samego procesu licytacji to kilka osób powyżej dało trafne wskazówki
-
Miałem pogratulować, że po takim łamaniu kości kolega nie zniechęcił się do gry i dalej coś tam jeszcze złomuje, ale gdy doczytałem te wycieczki słowne w stronę brudasa to chyba się wycofam. Z jednej strony chwalisz się raportami, których tutaj nigdzie nie ma a z drugiej zalatuje od ciebie kompletnym brakiem klasy. Nawet taki paczkomat jak nasz top1 potrafi ugryźć się w język czytając niejedno zadanie o sobie, a z twojej strony leci taki monolog jak pod typową dyskoteką z lat 90, gdzie dwóch dresów pokłóciło się o szlugi.
-
Popieram przedmówców lepiej niech ten złom pozostanie w rękach sojuszu, który będzie wiedział jak to wykorzystać, przy okazji pozdrowienia dla publikującej