Gratulacje, tym się chyba wcześniej nie chwaliłeś, albo ja nie zauważyłem
Posts by DarthBartek
-
-
Witajcie i często do działu zaglądajcie
-
Zastanawiałem się czy jest sens cokolwiek wstawiać. Doszedłem do wniosku, że absolutnie nie ma.
Ja się nie dziwie sie
Ale fajno, że już tu zawitałeś, graty szmaty i dalej do orania
-
Co wejdę na forum to widzę wszędzie Białe Misie to normalne czy za dużo ogejma ^^ ?
I atak na niego i obrona przed nim, brakuje jeszcze starcia na remis aby był hat trick, szczerze to nie sądziłem że taki ubaw na tych Kalekach będzie^^
-
Ile jeszcze tych steków na idlaku będzie ?
tam jest jakieś magiczne źródło niewysychające czy jak^^
Zysk jest, więc pogratulować
-
Wjechałeś tutaj z niezłym hukiem
Przynajmniej sojusz już nie jest zagrożony ^^ Pozdrowienia dla imperatora i SZO!
-
Nawet na tym forum ten młody człowiek takie wyraźniejsze zdjęcie ma
Gratulacje i do przetapiania
-
Arti witamy na nowym forum
Agresorowi gratulacje
bawimy się dalej
-
-
Dobra robota majster, przetop na coś mocnego i lataj dalej
-
I bardzo dobra robota, widać, że kolega poza puszczaniem dobrej muzyczki coś tam jeszcze latać od czasu do czasu potrafi
-
Chyba wszyscy go kojarzą, przewija się niemal przez każde UNI w tej grze i to już przez tyle lat, że człowiek sam nie pamięta nawet
-
Trochę wody musiałem wypić aby przetrawić migrację i wszystkie związane z nią rzeczy w ostatnim czasie, ale wreszcie można coś napisać bo jak ktoś kiedyś napisał głupio przejść obok takich rzeczy tak obojętnie
Przede wszystkim gratulację za zgranie i za wykręcenie tak potężnej liczby, tym bardziej, że akcja jak najbardziej "czysta"
Teoretycznie na tym mógłbym zakończyć ten wpis, ale czasami lubię wepchać przysłowiową łyżeczkę dziegciu w beczkę miodu. Nowych kolegów i koleżanki dopiero poznajemy i co prawda nie każdego teczki udało się już przejrzeć, to w przypadku tego starcia wszystkie strony mają niestety szemraną historię
(tak wynika z archiwów gwiezdnej straży 1 2 3 4) . Ale patrząc na te teczki, nawet mogę się pokusić o stwierdzenie, że jeden z was przyszedł tutaj i ma jeszcze "czyste" konto.
-
Jak mawia stare ogejmowe porzekadło, kto nie ryzykuje ten nie ma
Kajlowi życzę szybkiej odbudowy, sojusz na pewno wspomoże
bo motywacja to podejrzewam że raczej nie spadnie
Obrońcy nie pozostaje nic innego jak pogratulować.
-
-
stopień
-
Graty przecięcia wstęgi nowego forum ST dla tego UNI, a drugie to fajny zysk łączny jaki z tego wyszedł.
Kazali przyjść na to nowe forum to przyszedłem, kazali być aktywnym to jestem
-
Gloria
-
prędkość
-
kierowca