mapka form życia

• Hej mam pytanko.

Każda z sekcji w grze typu surowce, stacja itp itd wyświetla widok powierzchni planety wraz z aktualnymi budynkami. Surowce i stacja maja swoje. Tak samo widzę Formy życia też posiadają taki widok. Tylko tutaj pojawia się problem, ponieważ cokolwiek mam zbudowane to nie wyświetla mi się na tym widoku. Tj ciągle mam widok na pustą powierzchnię planety tak jakbym nie postawił żadnego budynku. Trochę lipa bo fajnie jest widzieć zbudowane budynki tak jak np w przypadku surowców czy "stacji".. Czy to jest błąd występujący tylko u mnie? Czy tak ma być czy może jednak będzie to element dodany później w jakimś "patchu"? dodam, że taką sytuację mam na wszystkich planetach i wszystkich rasach.

H9ZUQb2.png

• Na pewno masz kiepskie warunki mieszkaniowe na planetach i siedzą pod ziemią jak Anunaki :)

Musisz poprawić social na powierzchni

-spoko, to normalne..też nic nie mam i sądzę że tak mają wszyscy

• Śmiejecie się z kolegi, ale słuszna jego uwaga. Skoro kopalnie i inne dotychczasowe struktury zmieniały wygląd, to czemu nie dodać kilku bloków mieszkalnych ? Nie musi być od razu sosnowiec, ale zawsze będzie miłe dla oka urozmaicenie :)

UNI 22 TPM | UNI 38 FearFactory | Mizar - WOWWW | Kalyke - WOWWW | Kerberos - T3S

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

• Jasne masz racje i kolega również słusznie zauważył, że tego nie ma a powinno być.

Jak najbardziej była to celna uwaga i spostrzegawczość.

Pytanie czy coś z tym zrobią czy też nie.

Można byłyby jakieś budynki wstawić.

• Popieram!

Ale spokojnie... naprawienie "kolorów" w statystykach zajęło im miesiące.

Myślę, że (domki w LF) też zrobią..

który dziś mamy?

2022? Tak!?

No to przewiduję : druga połowa 2023

o!

• heh.. no w sumie są bezużyteczne, ale byłyby miłe dla oka gdyby poprawili te mapki.

Za mały socjal i dla tego nie wychodzą spod ziemi. Może i tak, ale nawet jeśli tak jest xD to przed wejściem do do każdej jaskini, powinien siedzieć typowy przedstawiciel najbardziej prymitywnego gatunku tzw. "Seba"

Trwający w pozycji 'słowiański przykuc', i pytający.. masz 5 zł kurwa ten?

• Dzięki za odpowiedzi :) Pozostaje tylko czekać aż GF doda te budynki. Fajnie będą wyglądać. Ogólnie to update form życia jest zajefajny, bardzo mi się podoba i uzupełnia coś czego wcześniej brakowało. Jest gites, a z tymi budynkami w podglądzie terenu będzie już całkiem ideolo :D

Miłej gry.