Graty. Jednak wróciłeś do latania no i efekty tego widzimy wszyscy. Ciśnij Dalej
Pokonanemu Szo
Tobie pełnych stoczni i farta
Graty. Jednak wróciłeś do latania no i efekty tego widzimy wszyscy. Ciśnij Dalej
Pokonanemu Szo
Tobie pełnych stoczni i farta
Gratuluję PB
Ładny zysk wyszedł z tego starcia to i jest co przetapiać
Pokonanemu Szo
Wiela Zjazdów, Tela Wyjazdów ![]()
Zabójcze te Twoje niszczary. Koszą obronę że aż miło a i zyski konkretne.
Graty za Steka i za chęci
Pokonanemu Szo
Legancko tego
Masz parcie - na warcie
Obrońcy SzO.
Takiego parcia jak Twoje na Olesia to nie ma nikt. Próbujesz na siłę zwrócić jego uwagę na siebie. Robisz to kolego od Duszy strony. Zacznij od kawki itd a nie od zaczepek przez monitor i klawiaturkę ![]()
Co by bez off topu:
Graty, pokonanemu Szo
Niezbadane są wyroki Boskie.
Niech mu ziemia lekką będzie...
[*]
Ładne starcie fajny zysk - dobra robota
Masz racje po urlopie często się zapomina o tej durnej gierce ![]()
Pokonanemu Szo i oby wszystko w realu było ok
Display MoreDisplay MorePozdrowienia dla całego sojuszu NetWars
[align='center']
Dnia 30-10-2025 następujące floty spotkały się w walce:
Dzisiaj mamy 2 października
Więc prosiłbym o sprawdzenie, czy to ST jest legitne i nie przekraczamy tutaj bariery 72h, bo już mieliśmy taka sytuację i to nieraz . . . ?
Ogólnie to wsio legancko. Gz i SzO Ruda działaj ^^
2 LISTOPADA MAMY
Graty atakierowi...zrobił Steka, zrobił zysk , wywołał orgazm styrty ![]()
Pokonanemu Szo
Dobrze, że Dawid nie wjedzie mnie upomnieć, po otrzymaniu koloru na kanale discordowym
Czasy użerania się z Tobą dawno za mną,z tego co słyszałem teraz trzymasz za wajchę Adania więc życzę wam powodzenia
i nie wywołuj mnie do tablicy ,rozmowa z Tobą to jak kopanie się z koniem. Ale jedno można Ci przyznać . Jesteś dobrym kronikarzem ![]()
KoSowi oczywiście gratuluję wporzo gracz.
Pokonanemu Szo
A co do docinek na linii Styrta-Oleśniczanin....weź już Styrta zaproś tego Olesia na piwo czy na kawę, nie wstydź się . Dogryzaniem na forum/Disco tego nie zrobisz a widać zależy Ci ![]()
Ładnie Dawido Graty!! Dobrze że więcej wysłałeś bo gorzej jakby bya wtopa w ataku bez zalogowanego obrońcy ![]()
Przetapiaj !!
Brawo Ekipa....% kosmiczny zysk też a i dodatkowy smaczek w tym wszystki jest. Tyle życzeń na Kalyke to jeszcze nie było do spełnienia
Przetapiajcie i bawcie się dalej
Mrocznemu Szo
Zamiast się uczyć na kartkówkę z pszyrki stwierdziłem, że se poskanuję. Udało się szybko znaleźć trochę statków cywilnych, kobiet i dzieci he he. Siadło legancko, tego typu. Pozdrawiam cieplutko i do następnego. Obrońcy SzO 👌
Chciałbyś pisać kartkówkę z pszyry
Nie te lata chłopie ![]()
Graty ubicia, niski nakład sił a zysk przyjemny
Obitemu Szo
Graty Dawid! Małe bo małe ale jest...grosz do grosza a wiesz co dalej ![]()
Pokonanemu Szo
PS: Nie tylko kanapki zabierali ![]()
Graty Franek. Fajnie widzieć starych graczy nadal w akcji
Ciśnij dalej:)
Pokonanemu Szo...ta gra to gra błedów ale i nałóg
Ilośc GS powala...procent też
Przy takich starciach zawsze będzie że kupione a czy tak jest czy nie jest tego juz nie udowodnisz. Fakt jest taki jest starcie jest PZ jest rw wklejone tak więc graty.
Bazujmy na faktach nie domysłach
Majs juz prawie tęgrę przeszedł zostało jedno RW do zrobienia a na kim to już z Majsem wiemy ![]()
Przetapiaj chodźby na GS taka okrągła seta fajnie by wyglądała
Jestem stanowczo przeciwny.
Mroczny jesteś tu z nami od niedawna, kupiłeś konto na takim a nie innym serwerze więc dostosuj się do graczy którzy są tu od dawna/zawsze albo kup konto na innym uni.
A może skoro konto kupiłeś to może i parametry też kupisz?? Taka myśl mnie dopadła ![]()
Zostawmy tak jak jest. Pozdro
Graty! Piękny zysk . Czekam na kolejne już po fuzji. Przetapiaj!
Obrońcy Szo !!
Styrtasiepali Gratuluję atakierowi, a obrońcy oczywiście SzO po raz kolejny ^^
Tylko o to mi Styrtuś chodziło i o Twoje ciągoty do Piotra . Reszty nie skomentuję bo szkoda klawiatury
Display MoreZamieszczam w imieniu sojusznika
Pozdrowienia dla całego sojuszu NetWars
To i ja się wpiszę w tym ogromnym procentowo RW
Wlodek -wstawiasz starcie za sojusznika bo po prostu sojusznik nie umie wstawić ,za wysokie loty jak dla niego ?
akcja powiem prostacka dzięki aktywce na planecie przy zwózce surowców
co do atakującego to zobacz jaki ma NICK a piszesz Kaladyn -trochę szacunku choć to gierka i zabawa
Wait a minute . . .
Oleś jesteś zwycięzcą! (w swoich kręgach)
SzO obrońcy i po kielonie
, bo nie wypada wylewać za kołnierz ^^
Styrta przyjacielu nie pogratulowałeś agresorowi... rozumiem że to przez obecność Olesia jako wystawiającego te starcie ![]()
Ja wszystko rozumiem chłopak może mieć ciągoty do chłopaka jak Ty do Piotra ,może nie naturalne ale akceptowalne na zachodzie ale żeby zapomnieć pogratulować głównej gwieździe tego starcia ?? no no popraw się ![]()
Co do kielonka oczywiście chlup w dziub
Co do reszty to pisz do Piotra na pw a nie psuj komuś steka,nie bądź jak upadły mendą jesteś ponad to.
Brawo Sowiak! Oby tak dalej i oby zawsze po tej właściwej stronie
Ciśnij dalej. Pokonanemu Szo
Ku chwale APHA!
Graty choć szkoda że na kolejnym sojuszniku ale BFS to BFS i w reckach kończy
Przetopu choć po Mrozie to pewnie stocznie zapchane na maksa
Dada Szo!!