700k kr za 700k DT plus surowce więc interes idealny!
Beliar to z D3 ?
Przetopu i Szo
26.03.2026: Wersja 12.9.0
Uwaga! Zmiana prędkości Gwiazd Śmierci na misjach niszczenia księżyca!
700k kr za 700k DT plus surowce więc interes idealny!
Beliar to z D3 ?
Przetopu i Szo
Gracze Lbk doskonale o tym wiedzieli,
Tak czytam czasem Twoje komentarze i się zastanawiam co się stało ?
Za niewinność jak zawsze
Tylko takie piony jak ja dostaja za wulgaryzmy
Reszta kryształy
Display MoreGraty! Niski nakład sił a zysk kosmiczny
Lataj dalej dobrze Ci idzie
Lizaka pokonanemu
Na pushówki kolegi z sojuszu trudno leciec duzym nakładem...
Btw. Piekne starcie oby wiecej takich
A dowody kolega ma ? ![]()
Graty! Niski nakład sił a zysk kosmiczny
Lataj dalej dobrze Ci idzie
Lizaka pokonanemu
Graty! Fajny % fajny zysk super flota
Rośnij dalej
Pokonanemu Szo
Pozdro dla cheva ![]()
GRATY dla WAS!!! Piękne starcie mega floty a i cel okazały.
Madzia od zawsze był poprostu kasztanem ale pyskatym. Nie pierwszy raz utarliście jej noska ale tym razem konkretnie
Przetapiajcie
Macie jeszcze jakies cele w tej grze ? Bo chyba właśnie ją przeszliście ![]()
Pozdro dla Tomexa i Adama
Madzia ja Cię proszę popyskuj tutaj trochę ![]()
Małe bo małe ale cieszy. Graty
Pozdrowienia dla sojuszników
Oraz wszystkich kobiet grającym w OGAME
Fajnie że pozdrawiasz sojusz kobiety a w tym i spalonego ![]()
Pokonanemu Szo
Graty!
Marycha dalej lata -piękny widok po latach kogoś znajomego z dawnego sojuszu widzieć aktywnego:)
Ciśnij dalej!!
PS. Piotrze ten spalony co go zraniłeś odrzucając go piszę w innych tematach na forum byśmy poszli razem na Piwo. Ogarnij go lub weź go na soczek bo trochę mi go żal
Widać że chłopina nie wie jak ponownie do Ciebie zagadać to próbuje już wszystkiego
Miałem nadzieję, że tak prosty przekaz to już zrozumiesz Dawidziu
Tak jak Ty kiedyś pisałeś, żebym zaprosił Olesia na piwko . . . Tak ja Tobie wczoraj odpisałem w formie żartu - ale właśnie w odniesieniu do tego, co Ty kiedyś wypisałeś, żebyś zaprosił Szymka na piwo i wtedy wyjaśni Ci legancko, czy ten ban to na pewno za wulgaryzmy
Nie rób scen i nie mieszaj w to Olesia.
Oleś graty stacika
#ważneżenazielono, #byledoprzodu, #jaCięproszę.
Przed edycją 3 krotną tamtego posta było napisane nie Szymona a Olesia ...gubisz się w zeznaniach odklejeńcu ![]()
Aktywność popłaca. Graty
Wiktor Szo! To tylko cyfry w moment odrobisz
PS. Piotrze ten spalony co go zraniłeś odrzucając go piszę w innych tematach na forum byśmy poszli razem na Piwo. Ogarnij go lub weź go na soczek bo trochę mi go żal ![]()
Widać że chłopina nie wie jak ponownie do Ciebie zagadać to próbuje już wszystkiego ![]()
Uuu największy lodziarz na uni dostał bana
po prostu Szymon może pochwal się o co kaman, bo zawsze twierdziłeś że wszyscy są do dupy a ty cacy. A tu tak wpadka, bo tyle kasy w błoto. Tym banem potwierdziło się jedno. Jaki z ciebie oszust i klaun, który se latał bo miał ochronę za lody
Spokojnie pewnie ban za wulgaryzmy. po prostu Szymon na pewno wytłumaczy tutaj ![]()
Oleś, Twoje STeki działają na niektórych graczy jak płachta na byka
Obrońcy SZO
To nie steki Olesia a cały Oleś tak działa na spalonego. Oleś sam sobie winny, kiedyś odrzucił miłosne zaloty tego osobnika i teraz co chwilę musi znosić jego miłosne zaczepki ![]()
Co by offtopu nie było: pokonanemu Szo, Olesiowi Graty i wytrwałości w tej relacji miłosnej ![]()
Depeszy gratulacje za wyczucie nosa do okazji
Dawidowi szybkiej odbudowy i gratulacje za postawę, mało zostało już takich graczy
Co do Styrty to daj sobie spokój, równie dobrze mógłbyś pogadać z betonem. Szkoda czasu i nerwów na tego internetowego trolla a brak odpowiedzi na jego zaczepki jest dla niego największą karą
Usuneli mój poprzedni post.
Masz rację Tomex , muszę iść na metodę zagłodzenia trolla brakiem reakcji na jego durne zaczepki ![]()
Graty Depeszy jeszcze raz ![]()
Gratulacje Atu, jak wyzej - cieszy podwójnie
No tak anty robi swoje, bo kolega pushował sie na moonie za banknoty z monopolu
To nie był push. Hawi się zarzekał. To była pomyłka w wysyłce i niefartowne wytropienie surowca na moonie przez sojusznika ![]()
Gratulowałem na Pw na sucho bo rpzez telefon to i pogratuluję tutaj.
Aktywność popłaca jak i w tym wypadku.
Przetopu
Co do komentarza odklejonego dziedzica berła Pyrkowego .Nie ma sensu za wiele się wypowiadać. Chłop dawno się spalił więc zostały mu tylko gnioty na forum:)
Jeszcze raz Graty Depesza i oby nie do naSTępnego
Jestem w szoku co sie rzekomo dzieje w PN i w dodatku Kromak czyżby zrobił coś nieprzyzwoitego? hmmmm... chyba duzo osób wstrzymało sie z zabrania głosu, może powiedz coś wiecej Deadpool o tej sprawie
On nic nie wie , wie tylko to co wyczyta resztę sobie dopisuje w głowie a potem na klawie. Obecnie Ci nie odpowie bo mama zaś zabrała mu komputer
Graty Stejka choć szkoda że na sojuszniku.
Ciśnij dalej tą karawanę
ZAkochany Szo!
coraz lepsze cele sobie tym skryptem znajdujecie, jak tak dalej pójdzie to może w koncu porządne ST na tym zacnym serwerze z tym sojuszem zrobicie
co to za skrypt TYM RAZEM ? ![]()
Zbiera się tego oj zbiera
Jako gracz starej daty który pamięta cyferkowe uni i który widział nie jedną krzywą akcję w tej grze muszę tu się wpisać bo nie mogę wyjść z podziwu.
Jak można polecieć na kogoś mając go w buddy. Buddy zawsze było świętością, swoistym przybiciem paktu o nieagresji. W wyjątkowych sytuacjach było udzielane na czas podstawki w obronie po czym było usuwane .
To do czego tu doszło to czyste K. Dodajcie sobie sami.
Nie ma wytłumaczenia na to. Za starych czasów za takie coś była by wizyta pod domem a sam agresor na forum by nie istniał...
Brzydze się takimi akcjami i obrzydza mnie fakt że do takich akcji dochodzi na Polskim Ogame a szczególnie na u68 ostatniej uni gdzie znaczna część ludzi to weterani z uni cyferkowych.
Wstydź się Kromaku bo masz czego się wstydzić
Pokonanemu Szo i lepszego doboru Buddy
Szo dla Sojusznika, zrobił błąd dostał w ogon
Dla Józka graty za wyczucie czasu na farming