Starcie 1 klasa zysk kosmiczny!!! coś czuję że trafiliście konkretnego handlarza
Czy ja wiem czy Khal TAnio nadal będzie Tani?? czas pokażę
Przetopu a pokonanemu nowego handlarza
Starcie 1 klasa zysk kosmiczny!!! coś czuję że trafiliście konkretnego handlarza
Czy ja wiem czy Khal TAnio nadal będzie Tani?? czas pokażę
Przetopu a pokonanemu nowego handlarza
Hej chłopy i dziołchy dajcie juz spokój ekipa leciała i gonga dostała trudno graty obrony a atakującym wiecej uwagi następnym razem
Szo Maryśka!!
Czasami tak jest że życie bierze górę nad tą grą i częściej się ląduje w reckach niż kogoś w nie wsadza ...
To tylko gra ogarniesz temat
Szo!!!
Franc coś taki bojowo nastawiony? aż nie poznaje
Graty lataj dalej i oby więcej takich starć i zawsze po dobrej stronie
Pokonanemu Szo
Starcia pogratulowałem złomu nie podbierałem to jest poprostu gra
Codzienność zdarza się zapomnieć o powrocie cyferek
Dzięki wszystkim za Szo a atakierowi kolejnych Steków ale juz nie na mnie
Graty FranC!!!
Jokerowi także
Może kiedyś opijemy to jak kiedyś opiliśmy przyjazd paprykarza na najlepszy region w PL !!
Pokonanemu Szo
Pozdro
W końcu modek wyczyścił temat z syfu czyli komentarze Maxiego jak i Karteza w piach
Dziękuję
meldować się ... zeszły nerwy z Ciebie filipku ?
Rozumiesz już czemu doszło do tego starcia ?
Piękna robota!! Widzę GoT zaliczył dzis totalny zjazd...wypowiedział wam wojnę po czym dał się rozjechać dał sobie zezłomować całą flotę w sojuszu po czym opuscił sojusz i pokasował 90%planet... mistrz widać zabolał go cios od was BoDziaki !! .... szkoda że rozwalił swojemu sojuszowi Ule które robili ale co zrobić taki to typ
hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo to nie moje RW.
ten post nie był skierowany do Ciebie tylko do Maxiego vel Ito vel Got
hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?
Maxi1s Deadpool_One tak płaczesz mając 2 konta na forum by beki z Ciebie nie cisneli a sam robisz to samo...atakujesz wielokrotnie słabszych od siebie (sprawdzilem na mmo- niektóre konta 170 razy słabsze) i jeszcze złoma dostajesz ....tu akurat uni 68 ale jedna i druga sytuacja ma wiele wspólnego ogólnie...
Graty DAwidoff Mega kozackie starcie!!
Zemsta zawsze smakuje wykwintnie oby tak dalej!!
20k życzeń więc ja nie dokładam kolejnego
Display MoreDisplay MoreA Ci nadal się bawią w takie rzeczy. Od zawsze tak było w tym sojuszu że kupowali i złomowali (bądź tez jak za czasów rynku skupowali flotę z swoich kont) . Różnica była taka że Adaś i jego powłowka czy jak jej tam rzadko się tym chwaliła a tutaj na szybko rw forum i ogień
Tickety na nic sie zdadzą każdy wie jak jest każdy widzi team nigdy
Nie gratuluję bo czego (szkoda Nalim bo na starym uni byłeś wporzo gość zanim doszedłeś do patusa ) Szo nie będzie albo tylko prowizoryczne dla wybielenia.
Gratuluję temu co konto sprzedał. Jedyny wygrany
No kto jak kto ale ty to jestes mistrzem obserwacji zeby sie wypowiadac w takich tematach. Nalim pisac dobrze nie umie ale kontk dogadal i kupil... Ale z was mlotki.
Dalej kupujecie sure z paczek od kont wyzej,bagujecie surowce itp itd? Czy po hurtowych banach Laojuna itp macie przerwe?
co jak co ale moje obserwacje są widać na wyższym poziomie niż Twoje bo nie dostrzegłeś nawet takiego faktu że z Lao i resztą jego ekipy mam taki związek jak Reprezentacja Polski z Futbolem
Także proponuje zakończyć dyskusję z Twojej strony
A Ci nadal się bawią w takie rzeczy. Od zawsze tak było w tym sojuszu że kupowali i złomowali (bądź tez jak za czasów rynku skupowali flotę z swoich kont) . Różnica była taka że Adaś i jego powłowka czy jak jej tam rzadko się tym chwaliła a tutaj na szybko rw forum i ogień
Tickety na nic sie zdadzą każdy wie jak jest każdy widzi team nigdy
Nie gratuluję bo czego (szkoda Nalim bo na starym uni byłeś wporzo gość zanim doszedłeś do patusa ) Szo nie będzie albo tylko prowizoryczne dla wybielenia.
Gratuluję temu co konto sprzedał. Jedyny wygrany
Graty
Kolejne potężne tankowanie.... Będzie co w badania dawać
Hawi Szo!!
Graty Tankowania
Co do kolonizuj nie ma opcji by powstała kolonia a flota wróciła z surowcem..... wiadomo kolonizator znika wraz z powstaniem kolonii ale i surowce zostają na planecie nie ważne od ich ilości i poziomu bądź też braku magazynów... musiało byc tak jak Hawi napisał czysty BFS
Ilość deu kosmos
Hawi Szo
To nie żart . To Maxi sławny GOT a to jest stan umysłu
Im więcej osób się wpisze w niniejszym temacie, tym większe prawdopodobieństwo przeprowadzenia ankiety. Zatem i ja się wypowiem.
Podpinam się pod postami osób będących za przyspieszeniem flot pokojowych. Zdecydowanie ułatwił to grę szczególnie dla osób które układają konta pod eko lub expy (większa liczba ekspedycji, szybsze transporty).
Wydaje mi się, że dyskusja/dylemat rozgrywa się w dwóch obszarach:
- Pewne osoby przyzwyczajone są do speed x1 i będą musiały zmienić nawyki. Tak jak nawyki aktualnie musi zmieniać masa osób, która przyszła na Kalyke z Earth.
- Drugą kwestią jaką widzę i wnioskuje z wypowiedzi ciap, jest to kwestia, że we własnym US może aktualnie robić względnie długie FSy, które ją kosztują stosunkowo niewielką liczbę deu. Po zmianie parametru na choćby x2, będzie trzeba wyjść poza własny US, żeby zachować czas FSa na tym samym poziomie, czego konsekwencją będzie zwiększenie kosztu FSa. Aczkolwiek jak ktoś gra Eko, to te FSy, bóg wie ile nie kosztują.
Reasumując, jestem za ankietą i jestem za przyspieszeniem flot pokojowych. Im szybsze, tym lepsze dla nie. Co do deu na PZ lotto mi to
To gracze Kalyke maja zmienić nawyki jako gospodarz? Czcy raczej gracze innych uni powinny je zmienic jako gość ??? był wybór miedzy Kalyke a szybszymi uni to czemu Eko gracze którzy tak bardzo nie chca speedd x1 tam nie poszli ?
Zwiększenie pokojowych na NIE -- Kalyke jest x1 i niech takie pozostanie jak komus za wolno to można było iśc np na Quantum...
Ładowność sond ma pozostać to znak rozpoznawczy Kalek
Deuter na PZ ? Obojętnie
Co do ankiety na bank nie jest to termin na teraz