Posts by 19DaWiD45

W końcu modek wyczyścił temat z syfu czyli komentarze Maxiego jak i Karteza w piach :D

Dziękuję

Deadpool_One

Maxi1s

meldować się ... zeszły nerwy z Ciebie filipku ?

Rozumiesz już czemu doszło do tego starcia ?

hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?

https://ogotcha.oplanet.eu/pl/…e0-58c3-b8d7-25b3afb989ae

Maxi1s Deadpool_One tak płaczesz mając 2 konta na forum by beki z Ciebie nie cisneli a sam robisz to samo...atakujesz wielokrotnie słabszych od siebie (sprawdzilem na mmo- niektóre konta 170 razy słabsze) i jeszcze złoma dostajesz ....tu akurat uni 68 ale jedna i druga sytuacja ma wiele wspólnego ogólnie...

co jak co ale moje obserwacje są widać na wyższym poziomie niż Twoje bo nie dostrzegłeś nawet takiego faktu że z Lao i resztą jego ekipy mam taki związek jak Reprezentacja Polski z Futbolem :)
    Także proponuje zakończyć dyskusję z Twojej strony :)

A Ci nadal się bawią w takie rzeczy. Od zawsze tak było w tym sojuszu że kupowali i złomowali (bądź tez jak za czasów rynku skupowali flotę z swoich kont) . Różnica była taka że Adaś i jego powłowka czy jak jej tam rzadko się tym chwaliła a tutaj na szybko rw forum i ogień

Tickety na nic sie zdadzą każdy wie jak jest każdy widzi team nigdy

Nie gratuluję bo czego (szkoda Nalim bo na starym uni byłeś wporzo gość zanim doszedłeś do patusa ) Szo nie będzie albo tylko prowizoryczne dla wybielenia.

Gratuluję temu co konto sprzedał. Jedyny wygrany

Filip kurde.... zakup anty przypaczkuj i lecisz z nim a nie płaczesz tutaj na forum....

Moja rada... mniej kont na ogame więcej pracy nad 1-2 kontami i będzie lepiej

Im więcej osób się wpisze w niniejszym temacie, tym większe prawdopodobieństwo przeprowadzenia ankiety. Zatem i ja się wypowiem.

Podpinam się pod postami osób będących za przyspieszeniem flot pokojowych. Zdecydowanie ułatwił to grę szczególnie dla osób które układają konta pod eko lub expy (większa liczba ekspedycji, szybsze transporty).

Wydaje mi się, że dyskusja/dylemat rozgrywa się w dwóch obszarach:

• Pewne osoby przyzwyczajone są do speed x1 i będą musiały zmienić nawyki. Tak jak nawyki aktualnie musi zmieniać masa osób, która przyszła na Kalyke z Earth.
    • Drugą kwestią jaką widzę i wnioskuje z wypowiedzi ciap, jest to kwestia, że we własnym US może aktualnie robić względnie długie FSy, które ją kosztują stosunkowo niewielką liczbę deu. Po zmianie parametru na choćby x2, będzie trzeba wyjść poza własny US, żeby zachować czas FSa na tym samym poziomie, czego konsekwencją będzie zwiększenie kosztu FSa. Aczkolwiek jak ktoś gra Eko, to te FSy, bóg wie ile nie kosztują.

Reasumując, jestem za ankietą i jestem za przyspieszeniem flot pokojowych. Im szybsze, tym lepsze dla nie. Co do deu na PZ lotto mi to ;)

To gracze Kalyke maja zmienić nawyki jako gospodarz? Czcy raczej gracze innych uni powinny je zmienic jako gość ??? był wybór miedzy Kalyke a szybszymi uni to czemu Eko gracze którzy tak bardzo nie chca speedd x1 tam nie poszli ?

Zwiększenie pokojowych na NIE -- Kalyke jest x1 i niech takie pozostanie jak komus za wolno to można było iśc np na Quantum...

Ładowność sond ma pozostać to znak rozpoznawczy Kalek :P

Deuter na PZ ? Obojętnie

Co do ankiety na bank nie jest to termin na teraz