Szymon w reckach to dobry Szymon, gratulacje jak najbardziej 😁
Przetapiaj i do naSTepnego bo u szymka gong to chleb powszedni także zaraz znowu tu trafi
czekaj czekaj aż Szymek z FArmera stanie sie lisem
Szymon w reckach to dobry Szymon, gratulacje jak najbardziej 😁
Przetapiaj i do naSTepnego bo u szymka gong to chleb powszedni także zaraz znowu tu trafi
czekaj czekaj aż Szymek z FArmera stanie sie lisem
Faktycznie piękna ilość ropruwaczy winszuje. A ile one palą.. to już inna bajka Biorąc pod uwagę fakt, że jeden złom u obrońcy, całość albo na zero albo na minus
Nie mniej jednak graty za odwagę best of the UFS
zyski ma sie z krakersa, na pa lata bez zysku, czego nie rozumiesz? SzO adas
pomyliłeś się kolego. Zyski ma się z krakersa i innych kont które się posiada a na P_A lata się jak alkohol za bardzo wejdzie rano będzie pucowanie butków u Scruplea
Szo agresorowi Graty ... obrońcy
Co do ilości Reaperów faktycznie fajna ilość ... całe szczęście dla agresora że siedzą na BFS bo by było kuku... a tak kiedyś się śmiał z BFSów że to wersja demo itd
BTW . To co z tematem whisky? Na sprzedaż jest Whisky czy jej konto? i jaka cena ?
jj1 stary druchu Szo!!!
Agresorowi graty i kolejnych steków ale nie na jj1
Queen Borg daj już spokój Rudej jestem jej fanem Jak trzeba to pomaga a i zawsze radosna dziołcha z niej jest , nie bądź zazdrosna
Myślę że tylko wizyta ognistej Smoki tutaj temat objaśni bo i od niej zaczeły się konkrety
Póki co warunki ankiety przypominają coś w stylu warunków głosowania w piaskownicy gdzie mniejszością są dzieci starsze a więc i silniejsze
Graty Wariat!
Ciśnij rośnij nie poddawaj się
Pokonanemu Szo
Rozumiem więc bedziemy czekać miesiąc dwa trzy a po 6tym skapniecie się że nadal jest dużo niezalogowanych i co wtedy? Tak jak wcześniej wspominałem dużo osób oznajmiło np na Discordzie ze nie będą grali na tych parametrach co nie znaczy że nie sledzą tego tematu tutaj .. dużo osób także oznajmiło że chce tej ankiety już teraz a to są aktywni gracze i to na nich powinno się patrzeć w 1 kolejności chyba że czekacie aż także idlaki się wypowiedzą
Queen Borg możliwości jest wiele więcej
Co do ankiety możliwości są dwie:
-Ankieta o którą wnosi wiele osób
- Możliwość wyboru innego uni przez graczy którzy wpadli na te uni (ta opcja by była nawet lepsza może wtedy przeciwnicy ankiety głównie gracze docelowi by przejrzeli na oczy jakby zostali tu ponownie sami )
smoki dużo osób nie loguje tutaj bo wcześniej deklarowało że na takich parametrach kończy grę .
Ruda pamiętaj że to wy jesteście dla nas nie my dla was ankieta powinna być już dawno otwarta i nie ma się zo zasłaniać zakończeniem fuzji bo obie sprawy mogą być prowadzone jednocześnie przecież czas trwania ankiety do jej zakończenia może się zbiec z czasem zakończenia fuzji a dodatkowo jedno w drugie systemowo przecież nie ingeruje więc w czym jest problem ??
Adaś jak to jest latasz z pa a teraz znów ich walisz ustawka? Dla zamydlenia oczu
Dokładnie tak. Jak jest trzeźwy lata z P_A jak wypije to zdarza się mu pomylić
Pewnie już w ramach przeprosin wypucowali Gothe buciki
Spoko loko ale dopóki się sytuacja ze staruszkiem nie ustabilizuje to takie akcje będą na porządku dziennym... godzinę temu mnie przefarmił gość top 700... 😁😂
życzę wszystkiego najlepszego tam w domu oczywiście
[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]
Graty
Choć w tytule mógłbyś dać obrona bo bez wejśćia w starcie widać jakby to mruwa padła
Pozdrawiam z emerytury kerberosowej
OOOOO co ja tu widzę ... Starcie może nie jakieś mocne ale osobiste jak najbardziej więc notujemy Olszyn 1 : 0 Triss
Triss Szo ! mam nadzieje ze i tu bedziesz taki twardy jak na cetus
Graty Olszyn
Ładnie troszkę deu wpadło więc będzie na loty
Ciśnij rośnij nie padnij
Pokonanemu Szo
Graty Olszyn szybkie otwarcie uni
Ciśnij dalej
Pokonanemu Szo
Kiedyś człowiek ryjoka cieszył jak miał 50k panca (uni numerkowe ) a teraz takie cyfry że głowa boli
Graty
Gofer Szo
Piękne starcie duże floty duży zysk jeszcze większa strata obrońcy.
Wiadomo jak to z chudym wiózł wilka razy kilka powiezli i ... chudego czy jakoś tak to szło
Szeryf na Kerbku jest tylko jeden i w dodatku ma asystenta
Przetopu
Chudy pewnie Szo nie będzie mam nadzieję że dałeś ciała jak człowiek a nie za $
Graty Fajna Akcja Sojusz/ znajomi zawsze najważniejsi - doceniam postawę
Grotox nie bądź taki skromny gdyby nie ta pancerna sonda to nie wiadomo jakby się skończyło to starcie
Przetopu
SZo
Pozdrawiam
Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭
Ty się nie liczysz ,jak będziesz chciał to i prędkość sobie kupisz za hajs
Wygrałeś
A jak się pomyśli że ten hajs jest z Angielskiego socjalu to się serce kroi za naszych rodaków cieżko pracującyh tam