Posts by 19DaWiD45
-
-
Zapytam tak z czystej ciekawości, po ile teraz chodzą gęsi na Kalyke?
za czteropak to ze 100 bedzie
-
Graty za 3 steki pogormcy satelit pełzaczy i innych podobnych staterczków.
Dziwne że nadworny wielkiego pl1 dostał po ogonie a wielki Pan nie kiwnął palcem
Trafiła kosa na kamień
-
Mega starcie choć szkoda że na Melmaxie bo to wporzo gość
Graty tak czy siak się należą
Mel na bank zrobi odbudowę to twardy gracz
Co do gry ilość jej błędów od dawna sprawia że nie chce się grać....
-
No No Franc zaskoczyłeś tą historią
Starcie fajne zyskowne i z swoją fabułą więc idealnie poprostu
Ciśnij dalej bo szybko rośniesz i fajny chłop z Ciebie tylko ta znajomość z wujem no tu bym uważał, każdy to powie że w jego gronie co drugi alkoholik po zapoznaniu go
Graty i Szo!
-
Graty dla was!! Fajnie widzieć jeszcze starą ekipę z poprzedniego uni w akcji
Ciśnijcie dalej bo tam jeszcze jest co smażyć !
-
Wyrażam zgodę w imieniu sojuszu Konfederacja PL na wyłączenie z wojny sojuszu Akademia 9LG
W takim razie wszystkie RW w których brali udział gracze akademii zostają wyłączone z wyniku wojny tak ? wakat nawet te gdzie gracze akademii do acs dodali tylko 1 sonde mam racje?
-
FILIP jedziesz z nimi!! Cetus z Tobą !!
-
ŁOOOO ale zatrzęsło na tym uni.... Szkoda Jokera bo spoko gość pomimo iż zwiedziłem jego recki
Gratulacje atakierom kosmiczna ilość pancy
Joker Szo! To tylko gra jako weteran tego uni szybko odbudujesz znając Twoje zacięcie do tej gry
-
To taka wojna z zemsty na wyniszczenie widzę. Ale tak by komus dopiec ustawiłbym system Antaresa z opcją jechania obrony skoro jedni drugich chcą ukarać
-
Szybko ban zamieciony pod dywan
Rączki Whisky zadziałały....dosłownie i pewnie nie tylko one co poradzić takie życie
-
Niestety Modek kasuje wpisy wiec zapytam ponownie:
Czy kryształowy pl1 nadal na bananie?
CZy rzeczniczka prasowa/sekretarka aka Bruncia czy jakos tak zajmie stanowisko w tej sprawie??
-
ja go po alkoholu nie poznaje, napalił sie na tego scrupla i lata po biednym... a może to taki nowoczesny sposób na darowiznę, kto wie... wydaje mi się, że jedno tylko jest dziwne w tych RW, brak zysku...
a widziałeś kiedykolwiek jakiegoś człowieka co po alkoholu robi zyski?? Bo ja po każdej wizycie na mieście rano mam w portfelu mniej
-
Graty Adaś trafić tego paczkomata brawo po malutku mu te Gs wykonczysz tylko dziwi mnie to że grałeś z nimi a teraz ....
Dalej z nimi gra , kilka razy tłumaczyłem już że na trzeźwo lata z P_A a po pijaku zdarzy mu się wlecieć w P_A zazwyczaj w satki lub produkcję
Chłopaki z P_A są dobroduszni znając jego uzależnienie wybaczają mu takie wyskoki które oczywiście Adaś naprawia -
Jak sam wiesz, alkohol powoduje różne umysłowe choroby. Widać jemu przypadła ta, że jednego dnia lata sobie z PA na jednym koncie a innego po nich lata na drugim koncie jak wszystkim dobrze wiadomo, kont na Q to ma niezliczoną ilość
Tak było to widać w ostatni dzień funkcjonowania rynku jak trzepał a i w Sygnie ma przynajmniej jedno starcie z Multi konta
-
jeszcze troszkę i urlopy będą 48/48 to pograne będzie miał
Obrońcy SZo choć pewnie nawet nie zauważył straty coś jak pierdnięcie muchy czy jakoś tak
Ja bym był nawet za proporcją 96/48 albo 96/96 po co się szczypać lepiej od razu z grubej ruryO ile za czasów przedfuzyjnych Alkus mógł latać bezkarnie po satkach pełzakach produkcjach o tyle teraz jak na kloszarda przystało wyskakuje z krzaków po drobne zamienia te drobne na amarene i cyk... do krzaków
Nadal kupię Whisky nawet cały pakiet przecież jest na sprzedaż
Numer 2 ogarnijcie Pl1 bo za często mu się ostatnio kordy mylą a potem ludzie pytają czemu z Wami lata a potem na wasze produkcje lata
-
Raz się przegrywa, raz się przegrywa no nic, odbuduje. Gratulacje dla Agresora
19DaWiD45 wróciłem do starych znajomych na quantum, trochę popykać
też czasami o tym myślę ale póki co wygrywam sam ze sobą
-
Graty za starcie choć szkoda że akuratn na tym graczu
Przetopu życzę
Quetzalcoatl Szo chłopie strata nie wielka odrobisz fajnie że nadal grasz bo myślałem że już emerytura
-
smoki skoro ustaliliśmy, że 31% głosujących może decydować o warunkach dla pozostałych 69%, to rzeczywiście proszę o ankietę, która będzie wymagała 31% głosów ZA z następującymi pytaniami:
- Prędkość pokojowa x8- Prędkość bojowa x8
- Spalanie 0.1
- ACS OFF
- Def pz 80%
- Ładowność SS
- Uniwersum Chaos
31% głosujących wystarcza do decydowania o warunkach panujących dla reszty, zatem się bawmy.
Co się dziwisz przecież żyjemy w okresie DEMOKRACJI gdzie większość wybiera prezydentów rządy radnych ustroje itd więc tu także większość wybrała prędkości. Jaki Team taka większość
Skoro Ankieta jest tak drażliwa dla Teamu który ustanawia nierealne warunki głosowania próbując wcisnąć każdemu kit że to uczciwe to mam propozycję
Dajcie graczom którzy przybyli na te uniwersum możliwość przejścia na cmentarz w celu zmiany universum z innymi parametrami tak by było uczciwie... każdy wybiera co chce nikt nie ma pretensji do teamu wszystko idealnie by było. To by pokazało prawdziwy obraz oczekiwań graczy .
Bo póki co zabraliście nam prędkości zabraliście nam ładowności sond wrzuciliście nas na uni z flotami xxxx mocniejszymi a w zamian daliście ankietę z góry skazaną na porażkę....
Dajcie nam możliwośc OSOBISTEGO wyboru gdzie i jak chcemy grać bo nie po to ludzie zakładali konta na nowych speed uniach by potem stracić wszystko
Niech ta MNIEJSZOŚĆ te 69% osobiście zdecyduje i wtedy podajcie wyniki ile osób i jak zdecydowało
-
Szymon w reckach to dobry Szymon, gratulacje jak najbardziej 😁
Przetapiaj i do naSTepnego bo u szymka gong to chleb powszedni także zaraz znowu tu trafi
czekaj czekaj aż Szymek z FArmera stanie sie lisem
Tyle lat już masz Dawido, a dalej w bajki i smoki wierzysz ?
Wiesz no czasamni fajnie jest się przenieść w tamten świat Pozdrawiam