Graty Frank za ubicie tego lamusa!! Oby częściej oby mocniej!!
Posts by 19DaWiD45
-
-
Strat się nigdy nie odrobi ,ale życzę SzO ,a na początek właśnie zarobiłeś graciochy

Jak będzie nadal taki zaparty jak wcześniej to odrobi a nawet i zarobi
olesniczanin fajnie że sie nie poddajesz i grasz dalej nie jeden po takim laniu by skasował konto. To tylko gra i tylko cyfry...powodzenia
Pokonanemu Szo
-
-
Graty!! Fajny zysk na szybko
Czy to jest ten Magnat paczkomat wszystko wiedzący najlepszy itd ???
-
-
Styrta jak zawsze czujny! Jak zawsze w Formie!
Styrta to Disco Styrta to Ogame .... Ogame to Styrta!!
Graty Depesza !!
-
Pięknie Franc!!!
Opis epicki starcie super więc wszystko na swoim miejscu
Obrońca ma dziś ciężki dzień Szo chłopie!!!
PS
Jakby mi papryka zostawił Twój numer to bym zadzwonił
A i na Disco Ci odpiszę

-
Totalna kpina i kolejny dowód na ignorancję Teamu
Życze powodzenia w walce o sprawiedliwość
Ciekawe czy na Disco Ruda wytłumaczy tą sytuację jak człowiek nie jak robot
-
Display More
Jeszcze raz się wpisze odnośnie pushu. Przeczytajcie regulamin w końcu - push jest tylko wtedy jeżeli silniejsze konto uzyskuje korzyść surowcową od konta słabszego. Używajmy pojęć zgodnie z ich definicją.
W wymianie handlowej na różnych przelicznikach nie musiało i w większości przypadków nie dochodziło do pushu. Więc nie był łamany regulamin. Inna sprawą jest to że niektóre osoby grały w ten sposób na multi. Ale to multi było i jest zakazane a nie sama wymiana.
Dwa to nie na tym budowane były ogromne wzrosty tylko na klonowaniu oraz na kupowaniu kont i ustawionych starciach.
Reasumując tak na prawdę nie zrobiono nic żeby zapobiec łamaniu regulaminu i wyeliminować z gry patologię...
Mądrego to i przyjemnie poczytać a i polać by wypadało
Patologia nadal pozostaje w grze i nadal będzie widać to się GF opłaca...
Jakby zajeli się mulciakami tak szybko i sprawnie jak handlem to do końca roku mamy prawię czystą grę no ale po co rozwiązywać problem jak można dobić graczy kolejną bzdurą i wmawiać im że pomogli
-
Starcie 1 klasa zysk kosmiczny!!! coś czuję że trafiliście konkretnego handlarza

Czy ja wiem czy Khal TAnio nadal będzie Tani?? czas pokażę
Przetopu a pokonanemu nowego handlarza

-
-
Hej chłopy i dziołchy dajcie juz spokój ekipa leciała i gonga dostała trudno graty obrony a atakującym wiecej uwagi następnym razem
-
Szo Maryśka!!
Czasami tak jest że życie bierze górę nad tą grą i częściej się ląduje w reckach niż kogoś w nie wsadza ...
To tylko gra ogarniesz temat
Szo!!!
-
Franc coś taki bojowo nastawiony? aż nie poznaje

Graty lataj dalej i oby więcej takich starć i zawsze po dobrej stronie
Pokonanemu Szo
-
Starcia pogratulowałem złomu nie podbierałem to jest poprostu gra
Codzienność zdarza się zapomnieć o powrocie cyferek

Dzięki wszystkim za Szo a atakierowi kolejnych Steków ale juz nie na mnie

-
Graty FranC!!!
Jokerowi także
Może kiedyś opijemy to jak kiedyś opiliśmy przyjazd paprykarza na najlepszy region w PL !!
Pokonanemu Szo
Pozdro
-
W końcu modek wyczyścił temat z syfu czyli komentarze Maxiego jak i Karteza w piach

Dziękuję
meldować się ... zeszły nerwy z Ciebie filipku ?
Rozumiesz już czemu doszło do tego starcia ?
-
Piękna robota!! Widzę GoT zaliczył dzis totalny zjazd...wypowiedział wam wojnę po czym dał się rozjechać dał sobie zezłomować całą flotę w sojuszu po czym opuscił sojusz i pokasował 90%planet... mistrz
widać zabolał go cios od was BoDziaki !! .... szkoda że rozwalił swojemu sojuszowi Ule które robili ale co zrobić taki to typ -
hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo to nie moje RW.
ten post nie był skierowany do Ciebie tylko do Maxiego vel Ito vel Got
-
hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?
Maxi1s Deadpool_One tak płaczesz mając 2 konta na forum by beki z Ciebie nie cisneli a sam robisz to samo...atakujesz wielokrotnie słabszych od siebie (sprawdzilem na mmo- niektóre konta 170 razy słabsze) i jeszcze złoma dostajesz ....tu akurat uni 68 ale jedna i druga sytuacja ma wiele wspólnego ogólnie...