Ważne że leją karteza od jakiegoś czasu z każdej strony ( regularnie) oby tak dalej
Nie karmić, Trola bić trola!!
Ważne że leją karteza od jakiegoś czasu z każdej strony ( regularnie) oby tak dalej
Nie karmić, Trola bić trola!!
Graty Frank za ubicie tego lamusa!! Oby częściej oby mocniej!!
Strat się nigdy nie odrobi ,ale życzę SzO ,a na początek właśnie zarobiłeś graciochy
Jak będzie nadal taki zaparty jak wcześniej to odrobi a nawet i zarobi
olesniczanin fajnie że sie nie poddajesz i grasz dalej nie jeden po takim laniu by skasował konto. To tylko gra i tylko cyfry...powodzenia
Pokonanemu Szo
Graty!! Fajny zysk na szybko
Czy to jest ten Magnat paczkomat wszystko wiedzący najlepszy itd ???
Styrta jak zawsze czujny! Jak zawsze w Formie!
Styrta to Disco Styrta to Ogame .... Ogame to Styrta!!
Graty Depesza !!
Pięknie Franc!!!
Opis epicki starcie super więc wszystko na swoim miejscu
Obrońca ma dziś ciężki dzień Szo chłopie!!!
PS
Jakby mi papryka zostawił Twój numer to bym zadzwonił
A i na Disco Ci odpiszę
Totalna kpina i kolejny dowód na ignorancję Teamu
Życze powodzenia w walce o sprawiedliwość
Ciekawe czy na Disco Ruda wytłumaczy tą sytuację jak człowiek nie jak robot
Display MoreJeszcze raz się wpisze odnośnie pushu. Przeczytajcie regulamin w końcu - push jest tylko wtedy jeżeli silniejsze konto uzyskuje korzyść surowcową od konta słabszego. Używajmy pojęć zgodnie z ich definicją.
W wymianie handlowej na różnych przelicznikach nie musiało i w większości przypadków nie dochodziło do pushu. Więc nie był łamany regulamin. Inna sprawą jest to że niektóre osoby grały w ten sposób na multi. Ale to multi było i jest zakazane a nie sama wymiana.
Dwa to nie na tym budowane były ogromne wzrosty tylko na klonowaniu oraz na kupowaniu kont i ustawionych starciach.
Reasumując tak na prawdę nie zrobiono nic żeby zapobiec łamaniu regulaminu i wyeliminować z gry patologię...
Mądrego to i przyjemnie poczytać a i polać by wypadało
Patologia nadal pozostaje w grze i nadal będzie widać to się GF opłaca...
Jakby zajeli się mulciakami tak szybko i sprawnie jak handlem to do końca roku mamy prawię czystą grę no ale po co rozwiązywać problem jak można dobić graczy kolejną bzdurą i wmawiać im że pomogli
Starcie 1 klasa zysk kosmiczny!!! coś czuję że trafiliście konkretnego handlarza
Czy ja wiem czy Khal TAnio nadal będzie Tani?? czas pokażę
Przetopu a pokonanemu nowego handlarza
Hej chłopy i dziołchy dajcie juz spokój ekipa leciała i gonga dostała trudno graty obrony a atakującym wiecej uwagi następnym razem
Szo Maryśka!!
Czasami tak jest że życie bierze górę nad tą grą i częściej się ląduje w reckach niż kogoś w nie wsadza ...
To tylko gra ogarniesz temat
Szo!!!
Franc coś taki bojowo nastawiony? aż nie poznaje
Graty lataj dalej i oby więcej takich starć i zawsze po dobrej stronie
Pokonanemu Szo
Starcia pogratulowałem złomu nie podbierałem to jest poprostu gra
Codzienność zdarza się zapomnieć o powrocie cyferek
Dzięki wszystkim za Szo a atakierowi kolejnych Steków ale juz nie na mnie
Graty FranC!!!
Jokerowi także
Może kiedyś opijemy to jak kiedyś opiliśmy przyjazd paprykarza na najlepszy region w PL !!
Pokonanemu Szo
Pozdro
W końcu modek wyczyścił temat z syfu czyli komentarze Maxiego jak i Karteza w piach
Dziękuję
meldować się ... zeszły nerwy z Ciebie filipku ?
Rozumiesz już czemu doszło do tego starcia ?
Piękna robota!! Widzę GoT zaliczył dzis totalny zjazd...wypowiedział wam wojnę po czym dał się rozjechać dał sobie zezłomować całą flotę w sojuszu po czym opuscił sojusz i pokasował 90%planet... mistrz widać zabolał go cios od was BoDziaki !! .... szkoda że rozwalił swojemu sojuszowi Ule które robili ale co zrobić taki to typ
hmm to jak to z tym gnebieniem jest ? placzesz ze ktos silnijeszy Ciebie farmi a robisz dokladnie to samo? chyba taka gra nie?
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo to nie moje RW.
ten post nie był skierowany do Ciebie tylko do Maxiego vel Ito vel Got