Magnatowi to chyba się podoba dostawać od was lanie bo od wczoraj zaś na DC aktywny zaś zapraszał
Ekipie złomującej życzę ponownych odwiedzin u niego skoro zaś zaprasza. 3 razy widać za mało...
Magnatowi to chyba się podoba dostawać od was lanie bo od wczoraj zaś na DC aktywny zaś zapraszał
Ekipie złomującej życzę ponownych odwiedzin u niego skoro zaś zaprasza. 3 razy widać za mało...
Brawo Frank!!
Bij kartyzola ile się da...czas wyleczyć go z tego nałogu bo szkodzi to jego głowie.
Masz Frank tłustą skarbonkę do rozbijania
Pokonanemu końca kariery
Graty
Szacun że znajdujesz jeszcze czas na grę w trakcie ogarniania tych smsów
Emzet ma konto chyba na każdym uni i nie zawsze ogarnia fsy...
Szo Em!!
Graty dla was!!!
Szkoda że nie mam konta u was na uni bo sam bym go lał codziennie nawet bez zysku byle dla zasady!!
Graty i pilnujcie go częściej!
Pokonanemu... powrotu chłopcy czekają na kolejne zyski
Co do Urlopu karteza...doszły mnie słuchy że wziął wszystkie możliwe nadgodziny na zmywaku by odkupić stratę
Graty. Fajnie że wracasz i sie nie poddajesz... będę kibicować
Pozdro
Pokonanemu Szo
Może i brak finezji ale zysk zacny.
Graty
Pokonanemu Szo
Display MorePiękne rozkręcanie kawałek po kawałku netwarsow i ich nosków.
Ps. Ja mam nos czekoladowy trzymany w d.. chyba było to u Adama no może u Megan.
Mam też flotę za paczki. No i wiem że jak dam dupy to czy Szop czy Supermeg to zapakują flotę pięknie w recki.
Otwieraj paczki mikołajowe bo te są honorowe.
Jeszcze raz gratulacje dla atakujących. Jeśli użyłem za mało wazeliny (może ktoś z netwars to zarzucić)to postaram się nadrobić przy następnym ST.
Ja je i tylko je otwieram z radością i jakoś gorzej się nie czuję
Malec ale o co Ci teraz chodzi ? PAczki są od dawna można je kupować tak samo jak dodatkowe sloty itd
Za pierwszym razem dostałeś bo według autora Starcia brzydko komentowałeś coś tam więc się Tobą zainteresowali
Na tym uni jest wielu flociarzy bez paczek nie siedzących w pupciach komuś i daja sobie radę poprostu się pilnują .
Drugi raz dostałeś bo zrobiłeś mega błąd.... drzemka podczas ataku ? Serio ? To jak zaproszenie do gonga które jak widać zostało wykorzystane .
To uni jest dosyć spokojne nawet ekipa Ciebie złomująca nie jest jakaś obsesyjna na punkcie starć nie grają 24h żyją jak normalni ludzie kiedy mogą wtedy grają jak jest okazja to latają... Ty zostałeś taką okazją na własne życzenie .
A co do ilości floty... nawet jeśli z paczek to z legalnego systemu gry na który się każdy z nas zgodził podpisując OWU .
I żeby nie było nie siedzę nikomu nosem w pupie...nos mam czysty
A Ty weź się ogarnij i albo odbuduj albo graj sobie Eko skoro jest to nałóg dla Ciebie jak wyżej stwierdziłeś (z resztą jak dla wielu z nas )
Agresorzy szaleją ostro na uni...
Pierwsze starcie dnia ucieszyło całe uni i całe Disco
Drugie też zacne jak sami napisali na drugą nóżkę...
To ciekawe jakie będzie na kaca
Graty przetapiajcie Madzia czeka
Pokonanemu Szo i chęci do gry na przykład EKO .
GRATY DLA WAS !!!!
Madzia wyszczekana na Disco cały czas na was czekała aż się doczekała
3:0
Przetapiajcie bo zima idzie ! liczę na 4 :0
Madzia teraz to Szopy czekają
Ważne że leją karteza od jakiegoś czasu z każdej strony ( regularnie) oby tak dalej
Nie karmić, Trola bić trola!!
Graty Frank za ubicie tego lamusa!! Oby częściej oby mocniej!!
Strat się nigdy nie odrobi ,ale życzę SzO ,a na początek właśnie zarobiłeś graciochy
Jak będzie nadal taki zaparty jak wcześniej to odrobi a nawet i zarobi
olesniczanin fajnie że sie nie poddajesz i grasz dalej nie jeden po takim laniu by skasował konto. To tylko gra i tylko cyfry...powodzenia
Pokonanemu Szo
Graty!! Fajny zysk na szybko
Czy to jest ten Magnat paczkomat wszystko wiedzący najlepszy itd ???
Styrta jak zawsze czujny! Jak zawsze w Formie!
Styrta to Disco Styrta to Ogame .... Ogame to Styrta!!
Graty Depesza !!
Pięknie Franc!!!
Opis epicki starcie super więc wszystko na swoim miejscu
Obrońca ma dziś ciężki dzień Szo chłopie!!!
PS
Jakby mi papryka zostawił Twój numer to bym zadzwonił
A i na Disco Ci odpiszę
Totalna kpina i kolejny dowód na ignorancję Teamu
Życze powodzenia w walce o sprawiedliwość
Ciekawe czy na Disco Ruda wytłumaczy tą sytuację jak człowiek nie jak robot
Display MoreJeszcze raz się wpisze odnośnie pushu. Przeczytajcie regulamin w końcu - push jest tylko wtedy jeżeli silniejsze konto uzyskuje korzyść surowcową od konta słabszego. Używajmy pojęć zgodnie z ich definicją.
W wymianie handlowej na różnych przelicznikach nie musiało i w większości przypadków nie dochodziło do pushu. Więc nie był łamany regulamin. Inna sprawą jest to że niektóre osoby grały w ten sposób na multi. Ale to multi było i jest zakazane a nie sama wymiana.
Dwa to nie na tym budowane były ogromne wzrosty tylko na klonowaniu oraz na kupowaniu kont i ustawionych starciach.
Reasumując tak na prawdę nie zrobiono nic żeby zapobiec łamaniu regulaminu i wyeliminować z gry patologię...
Mądrego to i przyjemnie poczytać a i polać by wypadało
Patologia nadal pozostaje w grze i nadal będzie widać to się GF opłaca...
Jakby zajeli się mulciakami tak szybko i sprawnie jak handlem to do końca roku mamy prawię czystą grę no ale po co rozwiązywać problem jak można dobić graczy kolejną bzdurą i wmawiać im że pomogli